Reklama

Reklama

90 dní do svatby

(pořad)
  • Česko 90denní snoubenci (více)
Reality-TV
USA, 2014, 50 min

Obsahy(1)

Pořad nabízí pohled do mezinárodního světa randění a manželství. Šest občanů jiných národností cestuje na jedinečné snoubenecké vízum do USA, aby vůbec poprvé žili ve společné domácnosti se svými americkými partnery. Dané páry se musí vzít do 90 dnů, kdy jim vízum vyprší, jinak musí ten z nich, který není americkým občanem, okamžitě opustit USA a vrátit se do své země. Všechny páry budou muset překonat jazykovou bariéru, kulturní šok i skeptické kamarády a rodinu, a to vše během 90 dní, které začínají jejich vstupem na americkou půdu. Vsaďte na mezinárodní vztah a sledujte, zda tyto páry naleznou trvalé štěstí. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (6)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

V první řadě, proč jsem se rozhodl tento pořad sledovat. Kromě toho, že sám jsem se namočil do podobné šlamastiky (a naštěstí zavčasu vycouval), mě holt baví sledovat vztahové záležitosti, dramata a lidskou blbost se jich týkající. Navíc, dokud se můžu jen královsky bavit a vědět, že se to mě, osobně, nijak netýká. Toť info hlavně pro maskulinní mravokárce, kteří by měli cokoliv k tomu, že koukám na pořady pro ženské. Teď ale k pořadu - budu sem přidávat odkazy do svého deníčku, protože se zkrátka tak dlouhé texty do komentáře nehodí. Zhodnocení první série z roku 2018. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Je to takove lehce bulvarni, ale myslim ze docela informativni :) Kdyz se v praci nudim tak obcas zabrousim krome csfd i na emerikn tablojd a pokud vim, tak drtiva vetsina paru z tehle reality Show se rozesla (rozvedla, zazadala o rozvod). Nejhutnejsi byla ta obtloustla a prihloupla White trash Danielle, ktera si privezla o bambilion let mladsiho Mohameda z Maroka (nebo to byl Tunis? Kazdopadne "nafri"). To byl snatkovy podvodnik jako blazen, ale te blaznive megere to nevadilo. Oboustrannou a zdravou lasku jsem jim tam neverila bohuzel nikomu. Ale fakt docela zajimave, kdysi strasne davno jsem take stala pred volbou jestli mam o tyhle viza zazadat, ale nastesti jsem to neudelala. Muj objekt tehdejsiho zajmu se momentalne nachazi ve vezeni v Texasu. Za znasilneni a pokus o vrazdu sve manzelky. To bylo myslim, prevelike stesti, ze jsem tehdy o zadne takovedle viza nezadala a radeji jsem se zacala kamaradit s Klenotem! ()

Raskoslav 

všechny recenze uživatele

Na Rande se Slávkem Bourou to stále nemá, ale bizár je to solidní, především Ed s Rose je učebnicovej matroš. Na zasmátí super, pokud to chce někdo brát vážně, tak samozřejmě odpad. ()

Reklama

Reklama