Reklama

Reklama

Srdce z oceli

  • Čína Bleeding Steel (více)
Trailer

Zvláštní policejní agent Lin Dong se těžce vzpamatovává ze zpackané akce, při které zemřela řada jeho kolegů, a ze smrti dcery, která podlehla leukemii. Pomoct mu má nový případ, při kterém se upne na dívku Nancy. Tu musí uchránit před biorobotickým padouchem, který touží po její léčivé krvi... Zvláštnímu policejnímu agentu, Lin Dongovi, umírá v nemocnici jeho malá dcerka Xixi. Lin k ní však nemůže dorazit, protože právě řeší zvláštní případ. Na rozkaz velení má převézt na vojenskou základnu doktora Jamese, muže, který dosud prováděl biochemické pokusy pro velkého dealera se zbraněmi. Linova policejní kolona je napadena zvláštní zločineckou skupinou, kterou vede biorobot Andre. Andreho vytvořil právě James. Lin v boji takřka podlehne, snad i proto, že se dozví, že malá Xixi zemřela. O třináct let později Lin vykonává podivné podřadné práce a snaží se dohlížet na mladou Číňanku Nancy. Tu se pokouší unést podivná žena v černém, která je neustále obklopena armádou do motocyklových kombinéz a helem oblečených tvorů. Pokusu o únos Nancy ještě předchází vražda spisovatele, který se právě proslavil svým novým románem „Srdce z oceli“. Spisovatele zavraždí právě žena v černém poté, co se v jeho apartmá utká s převlečeným Linem, který zde také pátrá po informaci, odkud vzal spisovatel námět pro svou knihu. Z apartmá nepozorovaně proklouzne mladík Leeson, který je pro Lina záhadou. Tento mladík se brzy začne točit i okolo Nancy, což Lina ještě více rozčiluje. Po vraždě spisovatele vyjde najevo, že Nancy chodila se svými psychickými problémy k místní čarodějnici, od které tento spisovatel koupil všechny zápisky a nahrávky, v nichž Nancy vzpomínala na mládí. Nancy zamíří do Sydney, kde se chce setkat s jakýmsi kouzelníkem. Přímo v opeře se ji však pokusí unést žena v černém a její doprovod. Tentokrát Lin společně s Leesonem dokážou únosu ještě zabránit. Lin dopraví omráčenou Nancy do svého domu, kde uvězní i tajemného Leesona. Ve chvíli, kdy není Lin v domě, Nancy z domu uteče. Začíná si vzpomínat, co se jí stalo, a zamíří do domu, kde kdysi žil Dr. James. Tam si uvědomí, že je vlastně Xixi a že přežila díky pokusům doktora Jamese s geneticky upravenou léčebnou krví, kterou má v sobě. Vzápětí je Nancy unesena ženou v černém. Lin v jednom z odjíždějících aut zahlédne unesenou Nancy, a únosce ve svém autě pronásleduje. Lin se pokusí Nancy zachránit. To se mu i přes pomoc Leesona, který se najednou objevil, nepodaří. Lin se svou bývalou policejní kolegyní, Susan, připraví malou lest na ženu v černém. Ta má totiž u sebe malý klíček od bezpečnostní schránky, který Nancy našla v domě Dr. Jamese... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko je človeku písať niečo na úvodný Marvelovský útok pomaľovaného chlapa. Potom v cyberpunkovom Sydney a potom s Audinami v vesmírnej lodi. Viacmenej netuším kde sa to odohráva a hlavne kedy. Buzerant, Džeky a bezmenná čínska žena je trojlístok útrpných nápadov, kde dramaturgicky sa v jednej scéne bavíme na typicky Jackieho tvorbou a v durhej oplakávame stratenú dcérku a smrť. Čínsky typický pozliepané dielo, z ktorého vôbec nesrší dospelosť a účel. Atribútmi na dopozeranie je stála akcia, dve humorné scénky a celkom krvavé strety. Inak vo výsledku zmätené dielo bez Hawkingovho žiarenia. (videné 01.09.2020, Joj archív) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud došlo no nějaké to akční blbnutí, tak to ještě šlo. Ne že by tu Jackie předváděl něco, co jsme u něj ještě neviděli, ale ty jeho komediální bitky mě prostě baví, jakkoliv sem moc nezapadaly. Všechno jde do kopru jakmile se člověk musí soustředit na příběh, protože ten je neskutečně blbej. Za zapamtování tak stojí jen Tess Haubrich jako katalogová záporačka a to je sakra málo. 30% ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Příběh žádná pecka, nevím jestli je to tím že nejsem ani z číny ani z australie? Akce byla fajn, OK že Jackeho nechali i projevit. Sem tam nějakej slabej vtípek. Takové rozpačité. Ti záporáci, takový nic moc, v první polovině filmu, ok. U toho konce. Jak kdyby namatlali týpka barvama. Nemá se na to cenu dívat v blbé kvalitě. Asi o podobě budoucnosti (alternativního vesmíru), či vlivu jiných technologií asi tolik nevíme, tak to nesoudím, jak je to reál, neřeším. Tady dost hrají roly i efekty. Párkrát jsem si říkala, že by si Jackey měl víc vybírat. No, třeba si chce zahrát od každýho kousek. :) (no nevidíme mu do hlavy) Víte co, chcete si člověka pamatovat ve formě (v dobrejch filmech) , když tady jednou nebude, ne v tom smyslu. Zestárl a pak už hrál jen Béčka. Lepší udělat míň věcí, ale ať to stojí za to, ne? ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, po 50 letech došel Jackiemu dech...došel mu o něco dřív, berte to jako metaforu...a nevím, v jaké koprodukci je to točené, asi HongKong, ale až na výjimky zde hrají prim city a ten patos okolo...už to nejsou rubačky jako dřív, no, prostě jak jsem psal asi před pěti lety, fousy na bradu, hůlku do ruky a bude z Jackieho skvělý učitel třeba nového mladého opilého mistra...a nemyslím ministra Klouzka ;-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uz podla traileru to vyzeralo ako detsky digibordel v style Power Rangers a kvalita akcnych scen je na ich urovni. Kopa umelych scen a minimum niecoho skutocneho a nejakym spôsobom obdivuhodneho. Jackie sa v mierne predvedie len v jednej bitke so zenskou v ciernom a popritom si zablbne na streche divadla v Sidney. Ale ja tu je evidentne, ze bol Jackie isteny pomocnymi lanami. Napriek detinskemu ponatiu akcnych scen jak zo sucasnych komixov prekvapi, ze su dost krvave a dockame sa viacerych prestrelenych hlav. Takisto zapletka je na jednej strane jednoducha a trapna, ale je podana strasne vazne. Jackie ako policajt bojuje proti zaporakovi s nadprirodzenymi schopnostami a pomalovanym xichtom a ich boj sa natiahne na niekolko rokov. Nie je to megatrapna katastrofa ako Kung Fu Yoga ale len preplacana detinska chujovina akou bol Medallion. Necakal som od toho nic, takze nie som sklamany. Par veci ma aj potesilo. Pobavila ma scena v ktorej Show Lo nemotorne predvadza kung-fu. Vzdycky mam radost, ked vidim nejakeho herca z Heartbreak High. Tentokrat Drazica a rovno si zahral hlavneho zaporaka. Lenze s pomalovanym xichtom ho mozno ani nespoznate. Najviac som si ale uzival Tess Haubrich ako poskoka hlavneho zaporaka, ktora sa cely cas promenadovala v neskutocne sexy kozenom obleceni. Za to davam hore nielen palec. Vysledkom je dnes bohuzial uz standardna mizerna Chanovka urcena pre divakov, ktory Jackieho klasiky nepoznaju a tym padom im nevadi jak hlboko klesol. 3/10. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu zazní dvakrát jméno hlavního představitele Jackieho Chana. Poprvé se Leeson (Show Lo) postaví partě, která si dovoluje na dívku. Jeho nepřesvědčivý výkon ocení jeden ze členů slovy: „Kdo si myslíš, že jsi? Jackie Chan?!“ Podruhé Leeson říká ruskému mafiánovi, že bude mít večeři s Jackie Chanem. (Rominator)
  • Keď Lin (Jackie Chan) bojuje so Ženou v čiernom (Tess Haubrich) na streche Budovy opery, tak skĺznu na jednu stranu, ktorá je osvetlená slnkom. V zábere na budovu z diaľky je však táto strana v tieni. (ČSFD)

Reklama

Reklama