Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (182)

fugazi 

všechny recenze uživatele

Komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem bez Arnolda Schwarzeneggera. Když se objeví, je to sice super, ale trvá to asi 8 minut. Zbytek stopáže je ubohá trapárna ... 4/10 ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Nejprve je třeba poznamenat, že jde o béčko technicky zpracované značně blbě snad po všech myslitelných stránkách s primitivně debilním humorem. Ano. ALE tvůrce je naštěstí takový genitál či tupé hovado, sám se v tomto nemohu rozhodnout, že právě tohle mu ve výsledném dokumentárním konceptu skvěle funguje, pročež je Guntherovo honění skvělým střílením si ze všech těch zmrdelně vážně se beroucích assasíních filmů v čele s mým nejhlouběji opovrhovaným gumovým Dickem, což tomuto dílku dává pro mě další hurónsky vtipný nadrozměr. Ergo bavil jsem se nakonec královsky a s ohledem na zdařilé sebeparodující kreace kalifornské exguvernantky, na kterou je žel třeba čekat takřka Godotsky, přehlížím i toho debila v roli hlavního padoucha a dávám možná mírně nadhodnocenou, ale přece. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Něco tak absurdního jsem už dlouho neviděl a když tam 15 minut před koncem vtrhne Arnold, tak je vymalováno. Pořád přemýšlím, jak moc špatně na tom asi je, že se zaprodá k něčemu takovému, ale ono to bylo natolik stupidní, až to vlastně jako jednohubka na jeden večer docela zafungovalo. Samozřejmě s notnou dávkou alkoholu a bez očekávání čehokoliv je to asi trochu lepší. A slyšet v titulkách Arnolda zpívat? To je bonus minimálně za tu třetí hvězdu. :D ()

Trenslation 

všechny recenze uživatele

Mockumentary, které má na plakátu a v trailerech Arnolda coby hlavní postavu filmu a nakonec jde vlastně jen o cameo, které se zvrtlo v hodinu a půl dlouhé plýtvání talentem herců z SNL a promarnění potenciálu zajímavého nápadu na film. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě ze začátku trošku odradilo hodnocení, ale jak bývá zvykem, není nad to, udělat si svůj názor. Ulítlá a pro mě přirozená zábava ve stylu Waititiho "Co děláme v temnotách". Moc peněz to nestálo a je to na tom samozřejmě vidět. Vtipy jsou víceméně béčkové, scénář žádný a Arnold tam zase tolik času nehraje, ale svým způsobem to jako celek velmi dobře funguje a čím blíže je film konci, tím více by člověk chtěl vidět víc - stopáž je však akurátní a další minuty by snímku jen uškodily. Jo a jako bonus vám k závěrečným titulkům Arnie zazpívá country, co víc si přát. 76/100 ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Rozjezd skvělý s adekvátní mírou nadsázky a humoru, postupně však snímek hodně ochabuje a Arnie přichází až příliš pozdě. Ale jako satira reality shows dokonalé. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa je k tomuto vyjadrovať. Prvá polka skvelá, druhá nepozeratelná. Švarcík si to asi jediný užíval. Malo to pár úsmevných momentov, inak ani paródia, ani komédia. 1 z 5 ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to fajn. Možností jak film vylepšit je pochopitelně bezpočet. Na první dobrou se nabízí sehnat schopnější herce a například vyměnit sympatickou Hannah Simone za přece jen komediálně zdatnější, a především talentovanější Aubrey Plaza, jenže proč bych zbytečně rýpal. Killing Gunther je pohodová akční krimi parodie s překvapivě slušným komediálním timingem a výborným Švarcíkem. Nebudu tak neuctivý abych říkal, že už mu nic jiného než takovéhle role nezbývá, ale musím přiznat, že mi tady sedl víc než ve filmech co se berou vážně. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Arnold začínal na počátku své filmové kariéry "hrát" ve sračkách a bohužel v nich i končí. Jeho role je možná vtipně sebeparodická (ne, každý drsný akční herec si umí ze sebe dělat legraci), ale určitě není rolí hlavní. Tento film je ukázkou, že americký film má stále své nekonečné limity jak klesnout na větší dno. Opět zhlédnuto jako většina posledních filmů Arnolda z povinnosti a lásce k němu. Zde ovšem nebudu tolerantní a omlouvat ho, protože tento film je opravdovou sračkou a máte dvě možnosti: buď si počkat do 68. minuty, kdy se konečně objeví Gunther a nebo si pustit trailer, kde jsou s ním všechny scény v kompaktním balení. Absolutně nevtipná ptákovina, která využívá jména slavného herce, který kdoví proč v ní hraje. Aspirant na Zlatou malinu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parodický mockument zaznamenává úsměvné snažení (a nezdary) svérázných nájemných zabijáků, jak se stát nejlepšími v oboru tím, že sprovodí ze světa eso no. 1. Nicméně se také dlouze a bezradně zamotává v kruhu v momentech, které mají být zábavné asi jenom tím, že se přecitlivěle sesype či zamiluje vyšinutý vrahoun. Nástup Arnolda na závěrečnou půlhodinku rozjasní den, protože si roli užívá, charizmatem ostatní válcuje a jeho protřelý plán, jímž demonstruje svůj náskok, nepostrádá vtip ani koule. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Totální nuda a průšvih do doby, než se objevil Arnie. S ním jsem hltal každou větu a scénu a přesvědčil mě, že si umí poradit i s komediální rolí. Škoda, že se neobjevil dřív. Ta chvilka na závěru totiž nemohla film zachránit, protože zbytek byl místy vyloženě trapný a Taran Killam by se k režisérské židli neměl přibližovat. Dvě hvězdy jsou opravdu jen pro Arnieho. ()

m.a.t.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Pičovina jak traky, v ktorej blbeček Taran Killam predvádza svoj herecko-režisérsky amaterizmus na plnej čiare. S oneskoreným nástupom Arnieho na scénu som sa dva krát aj zasmial... a to je asi tak všetko. 10 % dávam za titulkovú pesničku, ktorú treba počuť na vlastné uši :)) EIDT: Nie, nie, toto si fakt nezaslúži ani obligátnu hviezdičku... ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo strašný. Nebylo to ani trochu vtipný a akce příšerná. Ani Arnoldova komediální kreace to nevylepšila, ba naopak ještě víc pohřbila. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Film treba brať s rezervou. Hlavne ako komédiu. Síce cítiť tu nizkorozpočtovú kvalitu, ale pár scén pobavilo. Ak by sa Arnie objavil skôr ako po hodine filmu možno by boli hodnotenia aspoň trochu pozitívnejšie. 3* ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal děsivě a nutno dodat, že film nezačíná nikterak lépe a chvílemi jsem přemýšlel, jestli jsem si náhodou omylem nepustil nějaký jiný amatérský film. Nakonec se to ale celkem rozjelo a vyklubala se z toho poměrně zábavná nízkorozpočtová komedie, která sice recykluje stokrát omílané vtipy, ale za tu čtvrt hodinku s Arnoldem a jeho závěrečné country sólo, jí to dokážu odpustit. Rozhodně bych zde nehovořil o nějaké degradaci jeho herecké kariéry, on byl vždycky člověk s velkým smyslem pro humor, tady to pouze opět naplno dokázal a udělal si ze sebe srandu. Docela se začínám těšit na Trojčata, která budou mít daleko větší rozpočet a mnohem lepší herecké obsazení. Moje hodnocení 45%. ()

Reklama

Reklama