Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (182)

zelda82 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozny to nebylo, i kdyz obcas humor dost pokulhaval. Nejvic me pobavily odkazy na starsi Arnieho filmy pronasene primo postavami. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Já se výborně bavil. Skvělé hlášky. Schwarzenegger sice jen na konci, ale stálo to za to a nechyběla ani jeho oblíbená hláška s vrtulníkem :-D ()

skipercak odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorsi film v akom sa Arnold objavil. Kralovstvo za Juniora! Nema zmysel rozoberat film, pretoze v nom nebolo jedine pozitivum. Absolutne dno ake mohol Arnie vo filme dosiahnut. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Je příjemné vidět, jak si Arnie dokáže ze sebe dělat prdel. Dotáhl to fakt daleko, a přitom nepůsobí jako laciný namyšlený frajírek. Dokonce se i o dost více herecky snaží a i ta angličtina je u něj znělejší. Stejně je to ale pakárna a blbost jen na zabití času. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Malo by to byť ľahko stráviteľná akási akčná komédia. No, podľa mňa to nefunguje tak, akoby mala. Nie je to dostatočne komediálny a ani dostatočne vážny. Arnie sa objaví na posledných zhruba 25 minút a nespraví nič, len šaškuje – iné slovo ma ani nenapadne. Záver je spíš výsmech smerom k divákovi. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Že se Arnie komediálních rolí nebojí už dávno víme a tak nemůže překvapit, že vstoupil i do tohoto projektu, na který je ale potřeba si nejprve zvyknout. Stylem jak je natočený by se dal bez skrupulí přiřadit ke stylu Found footage. Vzpomeňme, jak začínal třeba španělský ´REC´. Ano, vidíme pouze to, co natočili dokumentaristé. Atmosféra dějství je příznačná, mnohdy až moc divoká a nepřehledná, ale jinak zásadní a vedoucí k tomu nejdůležitějšímu. Pobavit. No, přiznejme si, že zábava v dokumentárním stylu je hodně těžkopádní. Neustále se přehrává a snaha o komediálnost místy vypadá až zoufale. Ale snaha byla, to se zase musí nechat. A Arnie? No, divák si na něj musí hodně dlouho počkat než se objeví. Komediální role umí, o tom není sporu, jenomže v takovémto snímku vypadající spíše jako zkouška diváků jak něco takového přijmou, svůj talent zatracuje. On ten jeho neustálý úsměv a výraz jak je nad věcí a nikdo na něj prostě nemá se velmi brzy stává až otravným. Takže jak to shrnout. Jedná se o komedii, kde na dokumentární kameru neustále promlouvá zabiják chovající se v podstatě něco jako mluvčí a snažícího se vést partu dalších zabijáků, aby zlikvidovali nepřemožitelného Gunthera. Jenomže jak se později ukáže, ten o nich ví a vždy je nějaký ten krok před nimi. Námět není špatný, v podstatě fungující a jako komedie velice subjektivní. Jen by nemuselo být tolik postav. Ta nepřehlednost je skutečně značná. A otázka na závěr. Jak by takovýto příběh vypadal jako klasická komedie? ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Opravdu pořádný tvůrčí shit, který láká na Arnieho, který se ve filmu objeví na posledních 20 minut a k tomu se ještě dostanu, ale bez něj neumí nabídnout nic jiného než tragický slepenec rádoby vtipné naháněčky na Arnieho Gunthera, z čehož vyčnívá režisér, scénárista a herec, Taran Killiam jako sebestředný dickhead, který obtěžuje s každým dalším filmových políčkem bolestivěji a útrpněji. Takže rychle přetočme na poslední dvacku a užijme si rozparáděného Arnolda, protože ten je k sežrání. 20% ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Celé je to točené formou dokumentu roztřesenou amatérskou kamerou. Nesnášim found footage přístup, od kterého si snažim držet odstup a tady jsem si zase jednou ošklivě naběhl. Stejně tak jsem si naběhl, když jsem se těšil na Arnolda, kerý je v titulcích na prvnim místě. Ono je to sice celé o něm, ale v podstatě bez něj. Stejně tak, jako jsem se těšil na akční komedii. Ono je to sice celé o akci a o humoru, ale v podstatě bez akce a bez humoru. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo natočené, miestami vtipné, no svojim spôsobom. Inak slušná blbosť, ktorá neurazí, ale jasne vidíte, aké je to „ Céčko ”. 45 %. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Dvě * dávám jen za posledních 20 minut a Arnoldem Schwarzeneggerem, které byly vtipné a až celkem dost dobré. Ale to na vyšší hodnocení holt nestačí, protože zbytek filmu byla neskutečná trapárna.. Škoda, že se film nenesl celou dobu jako posledních 20 minut. 40% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

První půlka naprostá nuda, půl hodiny se shání tým, který je neschopný, ale nikoliv vtipně neschopný. Usmál jsem se asi dvakrát. Když nastoupí Arnold, tak teprve začne alespoň trochu srandy. Viděl jsem to těsně po Pobřežní hlídce, která je o stupeň lepší, takže 3* dát nemůžu. Škoda, snad vyjdou Trojčata. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Ale zase taková tragédie to nebyla. Celé je to nesmysl, vtipných scén ale pár najdete, na hlavního antihrdinu si musíte zvyknout a Arnie je na závěr tak botoxově koženej, že to svět ještě neviděl. Ve finále pak * nahoru za originalitu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Chce to kou... odvahu, dát doprostřed plakátu Arnolda a vědět přitom, že se ve filmu objeví přesně v čase 1:07:00. To je prostě fail a totální výsměch fanouškům, protože co si budeme povídat, kdyby tam nebyl jeho obličej, nikoho by to nezajímalo. A vzhledem ke kvalitám by to bylo i lepší. Zabít Gunthera je někde na pomezí totální kraviny a parodie (který přece jen odpustíte víc). Je fakt, že s Arnoldovým nástupem film jde nahoru a takový ušmudlaný 3 bych tomu dal, ale to peklo, co jsem hodinu před tím sledoval, mě málem stálo život. Jediná vtipná scéna je s tim troubou, co se pokoušel hodit na střechu jed, ale jinak mi spíš bylo trapně, než že bych se usmál. Cobie to fakt dopracovala, pokud jí Marvel nedá nějakou větší roli, tak je Robin totálně na odstřel, stejně jako tenhle výtvor. ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Svěží pohodová jednohubka se správně švihlým humorem a skvěle hrajícím Arnoldem, která je na rozdíl od většiny komediálních filmů dnešních dnů, světě div se, i zábavná a vtipná. Zakomponování hlášek z Predátora do jedné scény, což zřejmě většině diváků uniklo, tomu dodalo korunu, spolu se skvělou romantickou písničkou na závěr. Je to taková odvázanější obdoba What We Do in the Shadows a pro mě velký filmový překvápko. Pod čtyři hvězdy nejdu, ač se vám to nemusí líbit. ()

Reklama

Reklama