Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (182)

Tristix odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to, ale dokoukal jsem to s pocitem, že šťouchat klackem do hovna je lepší zábava, než koukat na tuhle sračku. ()

Vestor 

všechny recenze uživatele

Je to tak hloupé, až je to místy dobré. Béčko s praštěným, ale neotřelým nápadem, je tam Švarcík coby áčkový herec a i pár scén není úplně marných. Film je taková jednorázovka, když máte náladu trochu experimentovat (ideálně i promile v krvi) a jste ochotní přetočit dopředu pár scén. Druhá polovina a hlavně závěr už dost skřípe. ()

Solinek 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšil, ale bohužel 3/4 filmu bez Arnolda, pouze trapné scény a ještě horší herci. Držel jsem se zuby nehty, abych vydržel na závěr filmu, kde se konečně objeví Arný a film začne mít nějaký děj. 1* za Arnolda, zbytek filmu odpad! Jen se divím, že do tohodle filmu Arnold šel. ()

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

"O Blakeovi by se dalo říct, že je můj kamarád." - "Zabil byste ho, kdyby vám zaplatili?" - "Ano, zabil." Bože, to byla trapárna. Je to tvořené jako dokument/reality show, kde zabijáci povídají televiznímu štábu, jak se chystají sejmout Arniho. Herci hovoří přímo do kamery, protože si věčné povídají se štábem. Ten styl, kterým je to tvořené mně nebavil. Promiň Arni, ale tento počin je nehorázná kravina ani tvoje přítomnost film nijak nezlepšila. - odpad! ()

ohneta 

všechny recenze uživatele

Pokud to berete jako parodii, tak se budete dobře bavit. Ja byl celkem spokojený, nevidím to zase tak tragicky. ()

sh3riff 

všechny recenze uživatele

takové o ničem .. přišlo mi, že je to jenom 90 minut ukázání jisté pointy a to, že stará škola si vše vydřela aby byla nejlepší a nová škola chce být nejlepší hned teď okamžitě za nic .. jinak jako dosti nudné. Možná by to bylo vtipné před 20ti lety .. na druhou stranu, je mu 70. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina,vydržel jsem to dokonce až na podruhý,poprvé jsem usnul a to jenom kvůli Arnoldovi který se objeví až ke konci ,čekal jsem na něj celý film a on se objeví až na pár minut na konci jinak je to o ničem vtipy a hlášky trapný,nájemný zabijáci hrůza nejhorší film s Arnoldem co jsem viděl. ()

PRASÁK 

všechny recenze uživatele

Zatím posledním filmovým příspěvkem Arnolda Schwarzeneggera, kterej letos 30. července oslaví svý 71. narozeniny, je ulítlá akčňovka „Zabít Gunthera“ (Killing Gunther), jenž měla svou premiéru v americkejch kinech 20. října 2017. Český kina film minul, ale firma Bontonfilm jej 21. února 2018 vydala na DVD. Nečekejte žádný obsáhlý dialogy, žádný plačtivý a zdlouhavý scény. Je to prostě jej a jen AKCE, u který se budete náramně bavit, akce s komediálními prvky!! Několik mladých neostřílených zabijáků se pokouší zlikvidovat nejlepšího nájemnýho vraha na světě, Gunthera (herec Arnold Schwarzenegger). Jak to asi dopadne, není těžký uhodnout... (z lovců rychle stává štvaná zvěř). Pokud máte rádi „čistky,“ je to film právě pro vás!! ()

lahvi odpad!

všechny recenze uživatele

Arnieho vidim dycky rád a nejlepší na celym filmu je ta jeho country písníčka při titulcích. Hroznej shit. Normálně jsem to posouval dopředu, jak mě ten Killam lezl krkem. ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

I když to byla totální hovadina, kdyby vzal scénář a režii někdo do ruky, který není úplný imbecil, možná by se s tím dalo něco udělat. Pár rádoby vtipných scén, kdyby je natočil někdo, kdo umí, tak by mohly být vtipné. Jedno se filmu upřít nedá - i když jsem se asi jednou uchichtnul a vůbec, byl to fakt brak, tak jsem z nějakého neznámého důvodu chtěl vidět, jak to dopadne. Suma sumárum - byl to průser, ale mohlo být hůře. ()

vanislav 

všechny recenze uživatele

Dávám tři hvězdy, protože některé scény mne opravdu rozesmály (on po mne opravdu hodil lahvičku s jedem?) z toho jedna je a cca 20 minut, ve kterých vystupuje Arnold. Jinak je film takový divná směs komedia, akčního filmu a dokumentu. ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Pokud by se to hned od začátku prezentovalo jako parodie o 8 tragédech, kteří chtějí zabít Arnieho, dostalo by to možná víc. Jako akční jízda procpaná chytrým humorem to brát určitě nejde. Podle nízkého hodnocení jsem nic moc nečekal, ale kupodivu mě to přímo nesralo a nenudilo. Na tenhle stupidní humor musí mít člověk náladu nebo mít rád parodie jinak to nemá smysl sledovat. Já parodie mám svým způsobem rád a pár momentů mě pobavilo, takže dám 3 hvězdy. ()

avatarak393 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád seriál Archer, tak si užije díky českému dabingu hraný speciál, kde se Sterliing snaží zabít Gunthera...Neurazí a místy pobaví ()

Reklama

Reklama