Taran KillamScénář:
Taran KillamKamera:
Blake McClureHudba:
Dino MeneghinHrají:
Taran Killam, Arnold Schwarzenegger, Cobie Smulders, Hannah Simone, Allison Tolman, Steve Bacic, Bobby Moynihan, Aaron Yoo, Peter Kelamis, Amir Talai (více)VOD (5)
V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)
Kdby měl Arnol trochu důstojnosti a uměl poznat okamžik kdy už je to přes čáru, bylo by na světě o pár trapných filmů méně. Měl by sám uznat že jeho kariéra je prostě u konce a nemá cenu se vnucovat divákům aby se na něj nezapomělo. Tento film je tak špatný že i Dvojčata jsou oproti tomu kvalitní snímek. Myslím že jsem se zasmála jen jednou a to u scénky která je už v traileru, takže nevím jestli se to nějak má počítat. Asi ne. ()
Na začátku jsem měl pocit, že to bude moje letošní "guilty pleasure" ale postupem času to ztratilo ten správný náboj. Upřímně točit film jako dokument o tom, že chcete zabít nejlepšího hitmana na světe v podání Schwarzeneggera, je to zatraceně dobrý nápad. Bohužel se myšlenka nakonec vymkla kontrole a guilty pleasure to tedy rozhodně nebude. Příchod Arnolda sice ještě trochu nakopnul skomírající touhu filmu po čemkoli, ale i tak to nestačí a závěr už je šíleně přepálenej!!! Škoda, ale nelituji té oběti 94 minut... ()
Před patnácti lety by si Arnie o podobnou látku neopřel ani kolo, jenže doba se mění a on už zdaleka není tím tahákem a končí u něho průměrné látky. Zároveň se nás při posledních dvou zastávkách (Maggie, Aftermath) snažil přesvědčit, že charakterní herectví pro něj není sprostým slovem. Nyní vsadil na komickou notu a je to jednoduše průšvih. I když on sám si zaslouží opatrný palec nahoru. Zbytek je nenápaditý guláš, který nemá pořádný příběh, atmosféru, napětí, vtip. Jednoduše téměř nic. Seznámíme se s bandou nájemných zabijáků, kteří mají políčeno právě na Arnieho, jenže nakonec je všechno úplně jinak. Výsledek je zoufalý, nezbývá, než doufat, že Arnoldův očekávaný návrat ke svým ikonickým postavám (Conan a Terminátor) nám všem pořádně spraví chuť. ()
Parodický mockument zaznamenává úsměvné snažení (a nezdary) svérázných nájemných zabijáků, jak se stát nejlepšími v oboru tím, že sprovodí ze světa eso no. 1. Nicméně se také dlouze a bezradně zamotává v kruhu v momentech, které mají být zábavné asi jenom tím, že se přecitlivěle sesype či zamiluje vyšinutý vrahoun. Nástup Arnolda na závěrečnou půlhodinku rozjasní den, protože si roli užívá, charizmatem ostatní válcuje a jeho protřelý plán, jímž demonstruje svůj náskok, nepostrádá vtip ani koule. ()
Když jsem viděl trailer říkal jsem si, že to by mohla být dobrá zhovadilost a sranda. Jediný co to není je sranda. Film má 90 minut a to úplně zbytečně. Kdyby to mělo třeba jen 30 šlo by to. Jediný co je tam dobrý je těch 15 minut s Arniem, jenže to je až na konci a vydržet těch zbylých 70 minut je docela fuška. Jako film, u kterého se bude pít či se opájet něčím ostřejším a ve více lidech by to možná jako blbej vtip šlo, ale jinak teda fakt ne. 20% a to jen za Arnolda Schwarzeneggera. ()
- Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)
- Vystoupení Arnolda Schwarzeneggera stálo 20 % rozpočtu filmu. (ČSFD)
- Role Gunthera (Arnold Schwarzenegger) byla nabídnuta jak Tomu Hanksovi, tak Bruci Willisovi. (ČSFD)