Reklama

Reklama

Nevděk světem vládne

  • Východní Německo Sechse kommen durch die Welt

Klasická filmová pohádka s Jiřím Menzelem o přátelství a lásce! Na motivy pohádky bratří Grimmů o králi a jeho samolibé dceři, o pěti kamarádech, kteří se toulali světem, a o půvabné dívence, která je doprovázela. Pět přátel vládlo výjimečnými vlastnostmi. Byli chytří a silní, jeden rychlý běžec, jiný dobrý střelec, další zázračný muzikant. Vládli i rozumem, a tak zvítězili nad králem a princeznou Bellou Mirellou, vyhráli mnoho žoků zlata a šperků a získali ten největší poklad - lásku a vědomí pevného přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Nevděk světem skutečně vládne, což potvrzuji svým hodnocením. Místo abych se tetelila z pohádky, kterou neznám, kriticky nahlížím, že to je nějaké podivné, chladné, zmatené, nedomrlé, nevtipné a láska, nenávist, závist a vražda jsou tu sterilní jak obvazový materiál. Menzel v době, kdy se ještě nehonosil parožím zdatného dvanácteráka, byl pěknej chlap. ()

Amazonas 

všechny recenze uživatele

Po čase jsem narazila na pohádku, co neznám. Bohužel musím konstatovat, že je to nesouvislá blbina s mizernejma hereckejma výkonama a divným dabingem. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama