Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (220)

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Bezobsažný nelogický blábol, který by možná nebyl tak zlý, nebýt příšerného scénáře, neumětelské režie, totálně šíleného střihu a recyklace béčkových "hvězd". Pavel Kříž s bizarním účesem vypadá celou dobu, jak když se trápí (což je jeho standardní herecký kukuč) a jeho obsazení do role rockera je úplný fail. Vlastně vůbec nechápu obsazení rolí, když půlka herců je předabována, za druhou zpívá někdo jiný a u některých je dokonce použit dabing i zpěv někoho jiného zároveň. Ztráta času. ()

senor 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Horší než odpad! Takže asi -*. Už jsem se skoro bál, že Duo Yamaha tam nebude, ale nakonec se hoši zlatí ukázali. Film jsem si pustil v rámci akce "někdy je dobré si pustit úplné dno, ať má člověk perspektivu" a nezklamal mě. Nesmyslné osudy velkého množství neživotných a netalentovaných panáků, splácaných dohromady s promem na slezsko. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Můžu citovat Dejdarovu hlášku přímo z filmu: “Bez talentu. Bez nápadu. Bez invence... Bez naděje” Přesně tak se jeví tenhle prapodivný kýč, který snad ani nelze považovat za film. Spousta rádoby návazností naprosto nelogických a romantický podtext napsaný nejspíše člověkem, který si skrze něj léčil své osobní mindráky. Jedna úctyhodná hvězda za příjemnou ústřední písničku. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, je to teda příšerný dílo. Předabované i přezpívané herečky? Do ….. proč??? Každá předabovaná postava byla otřesná, nerozuměl jsem jí každé třetí slovo a při zpěvu ty změny hlasů byly vůbec komický. Že je ve filmu zápletek jak pro deset dílů seriálu je taky nepochopitelný. Že někdo okolo neřekl "věnuj se tomuhle, to je fajn nápad, a na tyhle tři se vyser". Ále. Kříže mám moc rád v každé roli. Ano, zde byl parodicky trapný nechtěně, ale i tak to byla sranda. Některé písničky se daly poslouchat - většinou teda ty prej mizerné, kde řádil Dejdar. Dalo se dívat na prdelku Sary Sandevy. Mišelína Olszánská ukázala cecíky. A občas zazpíval skutečný Izzy z Dogy. ()

Maik22 odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si hovno obalené ještě do většího hovna. Víte hovno o tom o čem to je,ale jde o hovno, tak proč ne......a vo tom to je. Velké hovno obalené do záběru Beskyd, které jsou stejně o hovnu (ve filmu, jinak jsou Beskydy nádherné). A víte o čem píši? O hovnu...tenhle film je prostě jedná velká sračka. Děkuji za promrhaných 109 minut.Snad už nikdy více. Prezentace třineckých celebrit v čele "celebrit" s Křížem a Dejdarem...větší hovno snad ani nedokážete namíchat ve své hlavě...natož ve filmu. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Kvůli jedné písničce, duetu Nohavici a Cmoríka, jsme s mužem vyzkoušeli tento amatérský pokus o film. Je zajímavé, že když je něco moc špatné, může to být zároveň i zvláštním až zvráceným způsobem zábavné. Ačkoli obvykle dávám jednu hvězdu ve zlosti a rozčarování, tak tohle je taková rozjuchaná a pobavená hvězdička - celou dobu jsem totiž jenom nevěřícně žasla. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Hvězdička z lítosti... Je to sice hezké si za hromadu peněz udělat radost, ale ke koukání to fakt není. Reálně je to odpad! jak vyšitý. Pro Petra Šišku mám slabost a některé jeho projekty oceňuji velmi kladně. Ne tak tento. Úvodní záplavu product placementu střídá záplava patos placementu, což je možná ještě horší. Dobrou hudbu přebíjí příšerná a divák se marně snaží něčeho chytit, přičemž mu zdatně podkopává nohy zmatečný střih a sebeparodické repliky. Když už bych se začal rozněžňovat, začne se s bohem a je to zase v pytli. Myslím, že jsem dokázal rozklíčovat mnohé, včetně "básnikovského" pohledu Štěpánka a píšťalky, ale přesto si myslím, že to nemůže být prostě myšleno vážně. O to více oceňuju skutečného Izziho, který si jde na svůj vlastní pohřeb, genialitu Jarka Nohavici a ... a ... a už nic. Už u závěrečných titulků jsem měl nutkavou potřebu pustit si Choking hazard. Jako ten film! ()

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

40% za výbornou hudbu. Dějově je to strašná slátanina všeho možného i nemožného. Je velká škoda, že se nepodařilo kvalitní hudbu skloubit s příběhem. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Čo si budeme hovoriť, Rapošove filmy nikdy nie sú žiadne hitprády a inak tomu nebolo ani v prípade tohto filmu. Bolo tu dosť vecí, ktoré ma iritovali a scény, ktoré tu proste nepatrili. Nedá sa, ale povedať, že to bolo nepozerateľné, na tu všetku biedu film celkom plynul, občas aj dobre bavil a celkový dojem a pocity spolu s naturalistickými obrazmi kamery dávam za plusové body. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Hudba docela ušla, ale samotný film ne. Herecky nic moc a scénář nuda. Film mi přišel docela dlouhý, duo z Evropy 2 zbytečné a chudák Nohavica úplně navíc. Aspoň ty holky jsou koukatelné. ()

Admirall odpad!

všechny recenze uživatele

trápnosť by sa dala krájať... naládovať kollárovcov, dogu, cmoríka a nohavicu do jedného filmu. Ako už som videl všetko, ale toto bola katastrofa vydržať to celý film... ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo mi trapně. Šiška a Wronka vytáhli Rapoše z důchodu, aby jim natočil hudební ekvivalent Kameňáku. Myslím, že se mu to povedlo. ()

666Carnage odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film co je velkým přísunem do české filmografie. Nic tak špatného jsem dlouho neviděl. Tohle je tak špatný, že jsem rychle vychrupl flašku tullamore dew aby to bylo nějak snesitelný. Pavel Kříž je něco otřesnýho a muzika toho filmu je kvalitní jako vodka s názvem Stalinovy slzy. V tomhle filmu si zahrál snad každý kdo si chtěl sáhnout na nějaký dno. OTŘESNÝ!! 5% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Za první hodinu bych dal odpad ( málem jsem to ani nedokoukal ) - stupidní dějová linka, zpracování jak telenovela , dialogy jako by je psal desetiletej bambula, nemluvím o retardované zbytečné roli Koháka ... no ale v polovině to chytilo dech a já si našel jako fanda československého filmu pár věcí, za které přišly čtyři hvězdy: 1) závěrečný song Cvorik vs. Nohavica ( když to doznělo tak jsem nějak si řekl, že to nebylo špatný) 2) téma hudebního filmu tady dlouho nebylo, takže oceňuji ( nejvíc Kollárovce, které jsem neznal) 3) příroda 4) sentimentální obsazení - Kříž, Kramár, Lichý, Vejmělková... 5) hezký holky ( Sara Sandeva a hlavně Michalina Olszanska, která se jako jediná ukáže úplně nahá ( frajerka oproti českým kolegyním), ale je úplně debilně nadabovaná, že slova neladí s pohybem úst) ()

Reklama

Reklama