Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (220)

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Doktor u jezera elektrickej gitary v spolupráci s Nohavicou a Kollárovcami - zazneli Sokoly a Mariša. Réžia si myslela, keď uvidíme pár nahých tiel a vášnivých bozkov mladej rebelky ktorá to hrá s otcom aj synom nastriedačku tak padneme na riť?Nezáživné, plytké dialógy, slabé herecké výkony, jednu * dávam za dobrú muziku a Kollárovcov. ()

natalanka 

všechny recenze uživatele

Je to můj kraj, mí písničkoví hrdinové, ať už Rock, folk, nebo folklór... já na tom vyrůstala a na prknech amfiteátru v Lomné i Jablunkově jsem tančila..... takže za mě nádhera. Duo Nohavici a Cmoríka je úžasné. Rokové pecky Dogy taky naprosto nádherné. Já děkuji a jsem hrdá, že vidím pohromadě naše muzzikantské legendy ve filmu. A o dracích nemluvě. Takový náš trojmezní film. Je tam slovenština, čeština i polština. A taky poděkování všem rodákům, kteří ve filmu hráli. :-) :-) ()

sardon 

všechny recenze uživatele

Děs běs, aneb jak pejsek a kočička tvořili dort. Bezradnost děje mi chvilkama připomínala porevoluční Trhala fialky dynamitem. Bohužel jestliže se Fialkám dal prominout slaboduchý (ne)děj s omluvou jakéhosi porevolučního nadšení " teď můžeme do filmu nacpat co chceme a dělat si srandu z čeho chceme" tak u Muzzikantů můžeme jen bezmocně plakat nad tím, na co zase někdo dal peníze. Děrgelovi jsem ani na vteřinu neuvěřil, že je rockový muzikant co to dělá především srdcem, navíc nechápu proč měl při zpěvu hlas, který se k němu vůbec nehodil. Jedinná zápletka filmu tak vlastně bylo zjištění Dr. Schwarze, že má ještě jednu dceru.Celý zbytek filmu už jsem pak čekal, jestli se z postavy Martina Dejdara nevyklube nějaký utajený strýček bratrance tety doktora Schwarze, abychom si společně na závěr mohli říci : "Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina". Bože kam ten "český" film spěje? ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu odpady a negativa k tomuto filmu. Mě film baví a zcela mě překvapil. Jak příběhem, tak skvělými hereckými výkony, hlavně od Děrgela, Lichého, Kramára, Dejdara a Pavla Kříže, který když umíral byl best. Stejně tak i Jarek Nohavica potěšil, stejně jako písničky, kzeré jsou chytlavé a velmi dobré.Po Fontáně 3jsem od Rapoše čekal sračku, ale příjemně překvapil.4* ()

PamelaJJK odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nedal. Po zhruba 20 minutách gradující trapnosti jsem to vzdal a nezachránilo to ani obsazení. Zcela jasný odpad. A hudba? Aspoň v té úvodní dvacetiminutovce přímo úděsná. Nemá smysl plýtvat slovy na podobný blábol. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Poviem vám pravdu, skutočne netuším, o čom tento snímok vlastne bol a dejovo a scenáristicky to bolo také peklo, že koniec. Ale napriek tomu je toto pre mňa české prekvapenie hádam aj roka. Skvelá pozitívna atmosféra, väčšina krásnych pesničiek akéhokoľvek žánru a skutočná pocta muzikantom všetkého druhu a pesničky od Nohavicu to len potvrdzujú. Naozaj ma tento film celkom bavil a navyše bol okorenenými nádhernymi herečkami. Kebyže to bolo dejovo viac vypracované, dám aj vyššie hodnotenie. 60 % ()

Bouřka odpad!

všechny recenze uživatele

Zvracím 🤮🤮🤮 debilní muzika, šílený herecký výrony a parta obstarožních herců, co si chtějí dokázat, že na to ještě mají....no....nemají, když vezmou roli v takové sračce 👎 ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky dávám za to, že hudba nebyla zase tak špatná. A také za účast Jarka Nohavici, i když nechápu, že byl ochoten se k tomuto dílu upsat. Ale pozvedá ho nad vodu o mnoho procent. Obrázky také nebyly špatné. Ale příběh byl naprosto příšerně banální a vlastně téměř nijaký. K tomu sice bohatá a pohledná herecká účast, ale výkony zůstávaly někde na úrovni ochotnického divadla, a to neručím za to, že ochotníci jsou mnohem lepší. Navíc ty dabingy a playbacky, z toho se zvedal žaludek. 2- ()

em.redrum 

všechny recenze uživatele

Defilé ochotnických výkonů, stokrát praných klišé, nepovedených (te)playbacků..Antiozzák, jako proč?? Prkenné dialogy šroubované floskulemi..Dvojník Trumpa.. Ale nejvíc mě rozmlátila hláška: Na koho jsi podobná?? Na koho???? Snad komu, ne? Trošku to na mě všechno dýchá troškovinou, soukupovinou a žel i janákovinou. A to je sakryš tuplovaný ranní kozí dech! A na novinkách.cz mě dobil článek: Jaromír Nohavica září v hudebním filmu Muzzikanti. Ty jo... Ten Jarek tam teda fakt zazářil. Hotová Eta Carinae. Závěrečná trachtace si nic nezadá s kultovní Ein Kessel Buntes.. Bo jak Štěpánek hraje v dešti na kejtru.. Tak film pobavil, jistě jinak, než bylo zamýšleno, ale co, tak co tak co? Bylo hůř : ) ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Buzzikanti nabídli opravdu tristní podívanou. Děj byl nulový, role špatně napsané a hudba, která to měla zachránit, byla nudná a nezajímavá. Z této mizérie vyčnívaly pouze 2 povedené písně od Jarka Nohavici, které ostře kontrastovaly se zbylým hudebním bahnem, čímž filmu prokázaly spíše medvědí službu. A pokud se bude někdy udělovat cena za nejtrapnější filmovou postavu, tak Kohák má ode mně jistý hlas! ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

SRANDOVNÍ Pavel Křížů , nepřirozený Dejdar , amatérský Děrgel , fajnova Michalina s kruhem v nose a bezvadne i fajnove Beskydy . Inak take slabe . ()

Franki69 odpad!

všechny recenze uživatele

Nedám ani jednu hvězdu! Tohle nebyl film!! Šlo by z toho sestříhat záběry na přírodní scenérie do televizních přestávek nebo jako propag klip na festival cestovního ruchu. Ale jinak je strašná kokotina! Kdysi jsem za nejhorší film považoval Svatbu upírů, který nepřekonaly ani Decibely lásky. Ale tenhle film, to je reálné a hmatatelné DNO české Kinematografie. ()

Sherty 

všechny recenze uživatele

+ Panorama Beskyd (pro mě srdcovka, jelikož z Beskyd pocházím), 2 písničky se daly poslouchat. - Špatné herecké výkony, chaoticky děj neděj, působilo to na mě až moc amatérským dojmem. - 25% ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Hrozná magorárna! Kříž hraje Izzyho z kapely Doga, přičemž vedle něj stojí skutečný Izzy z kapely Doga, který pak ještě Křížovu Izzymu přijde na pohřeb... Kromě toho, s veškerou úctou ke skutečnému Izzymu, jehož mám docela rád, nemyslím si, že je to tak významná osobnost, že by o něm měl být natočen film. I když ten film vlastně ani není o něm, když tam umřel... no jak říkám, hrozná magorárna! ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme Dušan Rapoš dokonale ukázal, aký je zlý režisér. Okrem toho aj scenár Petra Šišku stojí za hovno. Na film "Muzzikanti" som bol zvedavý kvôli slušnému obsadeniu (ktoré ma ale sklamalo) a nalákala ma aj Nohavicova a Cmoríkova titulná pieseň "Kříž svůj neseme", ktorá je (samozrejme spolu s Duo Jamaha :-D) najlepšia vec tohto počinu. Nechápem, ako mohla česko-slovenská filmová tvorba tak nízko klesnúť. P.S.: Koháka som nepochopil. ()

Reklama

Reklama