Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Master19 

všechny recenze uživatele

Hvězdička z lítosti... Je to sice hezké si za hromadu peněz udělat radost, ale ke koukání to fakt není. Reálně je to odpad! jak vyšitý. Pro Petra Šišku mám slabost a některé jeho projekty oceňuji velmi kladně. Ne tak tento. Úvodní záplavu product placementu střídá záplava patos placementu, což je možná ještě horší. Dobrou hudbu přebíjí příšerná a divák se marně snaží něčeho chytit, přičemž mu zdatně podkopává nohy zmatečný střih a sebeparodické repliky. Když už bych se začal rozněžňovat, začne se s bohem a je to zase v pytli. Myslím, že jsem dokázal rozklíčovat mnohé, včetně "básnikovského" pohledu Štěpánka a píšťalky, ale přesto si myslím, že to nemůže být prostě myšleno vážně. O to více oceňuju skutečného Izziho, který si jde na svůj vlastní pohřeb, genialitu Jarka Nohavici a ... a ... a už nic. Už u závěrečných titulků jsem měl nutkavou potřebu pustit si Choking hazard. Jako ten film! ()

malylada odpad!

všechny recenze uživatele

Tak první adept na nejhorší film roku v české kino distribuci. Přehlídka nevkusu, nepovedené reklamy na x značek a moravskoslezský kraj za neustálého doprovodu béčkové hudby. Zápletka prakticky žádná není, pouze se jedná o nahodilý slepenec scének, které nejsou vůbec vtipné a jediným pozitivem byly snad svlečené dívky. Herecké výkony až amatérské, hlavně v podání hlavních hrdinu a opravdu se divím Martinu Dejdarovi. Asi po čtyřiceti minutách jsem se koukal na hodinky a ošíval v sedačce kina. Nechápu, jak si někdo dovolí dostat do kina něco takového a chce za to zaplatit.......1/10 ()

Reklama

spacylemon odpad!

všechny recenze uživatele

Šiško-wronkovská mafie opět útočí! Tentokrát na poli filmu... Stejně jako roky kurvili hudební ceny, i ten film není nic jiného, než showcase retardovaných oveček, které pasou (plus prezentace reklamních partnerů). Že se toho dobrovolně účastní i Jarek Nohavica, je pak poslední důkaz jeho absolutní ztráty soudnosti (btw. nejhorší herecký výkon ever; jakože fakt, to bolí). Neskutečné, slezští patrioti natočili film kajsyk z Beskyd/Těšínska, ve kterém se ale mluví "žižkovskou pražštinou"; tuhle zvrácenost jsem řešil už u Doktora Martina, nemá cenu se opakovat (zkrátka polskou herečku dabuje pražanda Vagnerová)... Doufal jsem aspoň, že tam bude víc parodických momentů jako z Cimrmana/Limonádového Joea ("nejsem tvůj otec, jsem tvůj syn"). (No, byla to přece parodie, že jo. Že jo?!!!) Vtipný byl taky celý ten svět, ve kterém je skupina Doga hudební legendou, hahaha. Bohužel bylo toho příliš málo. Šetřím "odpad!ama", dva roky jsem ho tady neudělil a dokonce přes 9 let českému filmu. Tohle je ale ultimátní debilita. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Už delší dobu se nemůžu zbavit dojmu, že když se někde objeví jméno Petr Šiška, tak půjde o průšvih. Zase se mi to potvrdilo. Jsem velmi tolerantní a trpělivý člověk, ale tohle bylo přes čáru i pro mně. Tady bylo špatně úplně všechno, od scénáře přes herce a písničky. Pravda, herci za to asi tak úplně nemohli. Pavel Kříž se do role postaršího zamrzlého rockera vůbec nehodil, pořád je tím Štěpánkem.Stejně tak Martin Dejdar. Dejdar byl fakt trapný. To měla být parodie na Michala Davida? Co tady dělal Jaromír Nohavica, to mi taky hlava nějak nebere. Působil na mně jako kouzelný dědeček z pohádky. No, hlavně,že si pan Šiška splnil svůj sen, ale ať se raději vrátí k Peterkovi na TV Šlágr. Tam patří a může tam oblbovat seniory i nadále. Měl tenhle film vůbec nějaký příběh? Mně to přišlo jako slepenec videoklipů. Nebo se mi to jenom zdálo. Bohužel nezdálo. Je to holý fakt. ()

Maik22 odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si hovno obalené ještě do většího hovna. Víte hovno o tom o čem to je,ale jde o hovno, tak proč ne......a vo tom to je. Velké hovno obalené do záběru Beskyd, které jsou stejně o hovnu (ve filmu, jinak jsou Beskydy nádherné). A víte o čem píši? O hovnu...tenhle film je prostě jedná velká sračka. Děkuji za promrhaných 109 minut.Snad už nikdy více. Prezentace třineckých celebrit v čele "celebrit" s Křížem a Dejdarem...větší hovno snad ani nedokážete namíchat ve své hlavě...natož ve filmu. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Když Izzi (Pavel Kříž) vyzvedává na motorce Kláru (Michalina Olszańska), která jde z vyšetření a vychází ven z budovy, jedná se ve skutečnosti o budovu českotěšínské radnice. Následně spolu odjíždějí z náměstí po ulici Čapkova, která je jednosměrná a vyjíždí tudíž v protisměru. Dá se to poznat i podle toho, jak jsou zaparkovaná všechna auta. (J.Cobra)
  • Koncerty se hrály v Ostravském klubu Garage. (edy66)
  • Pôvodný scenár bol poskytnutý študentom FMK, UCM v Trnave, na analýzu v rámci hodín réžie. Prednášal ho sám režisér snímku Dušan Rapoš. (DobraVila)

Reklama

Reklama