Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální hříčka o jednom velmi zvláštním milostném trojúhelníku a hlavně o svědomí, které vás vždycky dožene. Komediálně laděná mikrostudie jednoho zdánlivě banálního rozchodu, za kterým podle všeho stála nevěra. Zatímco ona by ráda začala nový vztah po boku někoho nového, on se jí neustále vrací do života. Ve snech, představách, všude. A to tím nejnevhodnějším způsobem v tu nejnevhodnější chvíli. Třeba při pohovoru, kterým se uchází o místo v nové práci. Scénář k filmu byl v roce 2015 oceněn v rámci Filmového akcelerátoru, což je akce, kterou každoročně pořádá Česká televize ve snaze najít na tuzemských filmových školách ty největší talenty a spolupracovat s nimi. Marek Ciccotti, student Filmové akademie Miroslava Ondříčka v Písku, se ve svých filmech věnuje mezilidským vztahům, ať už těm sourozeneckým (Velkej brácha), rodičovským (Strejda), nebo i partnerským (Snovej). Zatímco většina tuzemských studentů tíhne k dramatům, Ciccotti své příběhy vypráví s úsměvem a lehkou nadsázkou. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Film výborně funguje v rovině crazy-komedie, hůř si vede na poli klasický romanťárny, o kterou se režisér snaží hlavně ve druhý půlce, takže výsledkem nemůže být nic jinýho, než hodně vychýlený psychologický profil hlavní představitelky. Nápady ale dobrý, herecký výkony taky. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

První půlka rozhodně lepší než ten zbytek. Herci to zahráli skvěle, Kotek jako obvykle výborný, i když s těma vousama to bylo strašný. Hudební výkvět sestry hlavní hrdinky byl k popukání. Mohlo to být o trochu kratší, děj by dostal trochu lepší spád. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Slibný pokus 30letého vnuka Jiřiny Bohdalové Marka Ciccottiho (scénář a režie) nabízí vtipné dialogy, které autor vkládá do úst typově pěkně zvoleným hercům. Zejména 24letá Kamila Janovičová (hlavní ženská postava Tereza) svou zmatenou husu představuje výborně. Příjemně jí pak sekunduje 28letý Vojtěch Kotek (její bývalý partner Jirka). ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Vojta Kotek byl zprvu trochu otravný, ale v tomto filmu má vše smysl. I pointa, byť trochu ušmudlaná. Nicméně, vyprávění příběhu se i přes krátkou stopáž trochu táhlo. Nejzajímavější na filmu je ale hudební číslo sestry hlavní hrdinky. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Pěkné... Nemluvím samozřejmě o tom, když někoho nemůžete dostat z hlavy (to je naopak pekelně destruktivní), ale zpracování příběhu samotného spolu se sympatickými hereckými výkony tria Janovičová - Kotek - Holý (ano, ten Holý, který byl v prachbídnejch Četnících z Luhačovic napřesdržku). ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Hudební číslo sestry bylo fakt něco, chvílemi jsem myslela, že mi noťas proletí oknem.Při představě, že každého pronásleduje ex,kdy byla spáchaná nevěra, by to ve světě vypadalo jak v zemi duchů a bláznů.Mě tohle bohužel nudilo, bylo to o ničem.Dvě hvězdy za Kotka s vousy, kdy vypadal trochu mužněji než obvykle. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Výborný Kotek, neměl chybu. Kamera, střih, hudba, všechno ok. Příběh pro mě je slabší, nechci spoilerovat proč. Bez Kotka by to bylo ale rozhodně nižší hodnocení, tak o hvězdu. On prostě umí hrát a herci také dělají film. ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad o pronásledování postavy její minulostí. Zejména první půlka působila mile a vtipně, ke konci už to bylo trochu slabší. Vcelku příjemný film. ()

zorrra 

všechny recenze uživatele

Bavila som sa :-D vtipné, svieže, držala som im palce, aj ked to nedopadlo nakoniec podľa mojich predstáv ;-) ()

Reklama

Reklama