Jak se protáhnout ve škole děti naučí neslyšící holčička a její imaginární kamarád Hops. Unikátní projekt, který srozumitelně kombinuje mluvený projev a znakový jazyk. Nela je podnikavá a nadšená do počítačových aplikací, a na rozdíl od většiny dětí umí mluvit rukama. Spolu s kamarádem Jindrou a panáčkem z telefonu Hopsem zavede děti do typických, ale i dětem zapovězených školních zákoutí, kde jim předvede ty nejšílenější sestavičky. Kromě cvičení na fantastické básničky, která pomohou zahnat nudu či strach, Nela děti v každém díle naučí jeden znak ze svého kouzelného jazyka.(Česká televize)
honajz2
odpad!Co jsem to sakra viděl... Těžko se to popisuje, to se musí vidět...(8.9.2017)
KukulienkaHO
Toto bola 10 minútová nuda, nuda, nuda a ešte raz nuda. Oceňujem pekné básničky a to, že to môžu pozerať aj hlucho-nemé deti, ale to bolo asi všetko pozitívne. Je to absolútne bez príbehu, bez fantázie, a čo je najhoršie, nebavilo to ani mňa, ALE ANI MÔJHO 6-ROČNÉHO BRATA, a pre deti ako je on je táto relácia určená. Keď sa tam zjavil HOPSASA a začal ukazovať rozcvičku, tak som sa začal chytať za hlavu aká je to hovadina. Videl som len 1 diel, a stačilo mi. To je asi všetko, čo by som k tomu povedal. Celkovo mi z toho vyšli 2*.(24.8.2018)
Master19
odpad!Teda Hopsi, co to panděro? ;-)(18.10.2018)
lubospoti
Taková malá úlitba veřejnoprávní televize, která se snaží vytvářet pořady i pro okrajové skupiny diváků. A tu skupinu si tenhle pořad najde, přestože nebude zrovna velká. Ale hodnotím alespoň tu snahu.(4.10.2018)