Reklama

Reklama

Hopsasa

(pořad)
Rodinný
Česko, 2016, 10 min

Režie:

Pavel Šimák

Obsahy(1)

Jak se protáhnout ve škole děti naučí neslyšící holčička a její imaginární kamarád Hops. Unikátní projekt, který srozumitelně kombinuje mluvený projev a znakový jazyk. Nela je podnikavá a nadšená do počítačových aplikací, a na rozdíl od většiny dětí umí mluvit rukama. Spolu s kamarádem Jindrou a panáčkem z telefonu Hopsem zavede děti do typických, ale i dětem zapovězených školních zákoutí, kde jim předvede ty nejšílenější sestavičky. Kromě cvičení na fantastické básničky, která pomohou zahnat nudu či strach, Nela děti v každém díle naučí jeden znak ze svého kouzelného jazyka. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

ArdeliaLortz odpad!

všechny recenze uživatele

Jako fakt? Přesolárkovanej, nesympatickej, pupkatej, ušatej jouda, jehož divnopostava je navlečená v neonovym oblečení a na hlavě má neonovou "paruku" z který mu vylejzaj jeho tmavé vlasy.... Haluz jak kráva. K tomu by dětem měli podávat drogy. Velkej nízkorozpočtovej nekoukatelnej úlet. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Toto bola 10 minútová nuda, nuda, nuda a ešte raz nuda. Oceňujem pekné básničky a to, že to môžu pozerať aj hlucho-nemé deti, ale to bolo asi všetko pozitívne. Je to absolútne bez príbehu, bez fantázie, a čo je najhoršie, nebavilo to ani mňa, ALE ANI MÔJHO 6-ROČNÉHO BRATA, a pre deti ako je on je táto relácia určená. Keď sa tam zjavil HOPSASA a začal ukazovať rozcvičku, tak som sa začal chytať za hlavu aká je to hovadina. Videl som len 1 diel, a stačilo mi. To je asi všetko, čo by som k tomu povedal. Celkovo mi z toho vyšli 2*. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama