Reklama

Reklama

Chance

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2017), 15 h 18 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Kem Nunn (kniha)

Hudba:

Will Bates

Hrají:

Hugh Laurie, Diane Farr, Paul Adelstein, LisaGay Hamilton, Christina July Kim, Gretchen Mol, Clarke Peters, Ron Roggé, Ethan Suplee, Adam Long (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Forenzní neuro-psychiatr Eldon Chance (Hugh Laurie) neochotně vstupuje do nebezpečného a násilného světa mylné identity, policejní korupce a duševních chorob. (sator)

Recenze uživatele dalia k tomuto seriálu (1)

Chance (2016) 

Hlavním rysem tohoto seriálu je podle mne zdlouhavost. Děj by se dobře vešel do řekněme dvoudílného filmu. Přitom to ale není taková ta rozvláčnost obtěžkaná atmosférou a napětím, jako třeba u "Temného případu", ale spíše roztahanost a nuda. Mám ráda Hugha Laurieho, ale jeho postava v tomto seriálu nepůsobí moc věrohodně. Měl by to být přece renomovaný a schopný psycholog, ale působí spíše amatérsky a bezradně, chová se často neprofesionálně a zbrkle a ohrožuje tím všechny kolem sebe. Jacklyn jsem tu rozdvojenou osobnost také nějak nemohla uvěřit. Nejzajímavější postavou je rozhodně D a velmi sympaticky působí i Carl. Celkově dost průměrný příběh, který jsem dokoukala tak trochu silou vůle. ()

Reklama

Reklama