Reklama

Reklama

Chance

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2017), 15 h 18 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Kem Nunn (kniha)

Hudba:

Will Bates

Hrají:

Hugh Laurie, Diane Farr, Paul Adelstein, LisaGay Hamilton, Christina July Kim, Gretchen Mol, Clarke Peters, Ron Roggé, Ethan Suplee, Adam Long (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Forenzní neuro-psychiatr Eldon Chance (Hugh Laurie) neochotně vstupuje do nebezpečného a násilného světa mylné identity, policejní korupce a duševních chorob. (sator)

Videa (3)

Trailer

Recenze (9)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Dr. Chance má stejně zvláštní jméno jako Dr. House. A taky je diagnostik, jen obráceně. Oficiálně se zabývá duší (především svou) a neoficiálně těly (převážně jinými). Jak pomalu zabředává do zapeklitého případu bipolární blondýnky, přátelství s barbarem-mentorem D a rodinných trablů, stává se z kořisti s temnou minulostí dravcem, který pustí svou temnou stránku na svobodu. „Kde končí osobnost a začínají neurologické poruchy?“ No a co je hlavní – Hugh je pořád nekorektně fantastický. ♥ ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyl D., tak se na to nekoukám. Chance, psychiatr (či co je) a nepozná, že ta baba s ním voře jako bři.Veverkové. Ze začátku to bylo celkem napínavé, ale postupně se napětí začalo vytrácet, jak při odstávce Temelína a byla z toho celkem nuda. Čekal jsem od toho mnohem, mnohem víc pane House. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Bohužel dost nudné. Začátek slibuje, že se seriál nějak rozjeté, ale jak se už psalo, bez D. by to stálo za starou bačkoru. Hugh si seriál, tuším, i (ko)produkoval, ale celek vyšel dost na prázdno. Hughova postava se chová jako idiot, ne jako doktor a specialista na nějaké odvětví psychologie s alespoň základním rozumem. Výsledek: Ztráta času. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Prave jsem dokoukal desaty dil a jsem stejne zmateny jako na zacatku. Nejak si nevim s timhle serialem rady. Rozhodne neni tim, cim jsem cekal, coz by nevadilo tolik, jakoze necitim nadseni nebo obdiv, spis rozpaky. Ethan Suplee vynikajici role, o tom zadna, Adelstein si vystrihl zaporaka jak z komiksu, ale samotny scenar a Laurieho postava....? Nevim... ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Hlavním rysem tohoto seriálu je podle mne zdlouhavost. Děj by se dobře vešel do řekněme dvoudílného filmu. Přitom to ale není taková ta rozvláčnost obtěžkaná atmosférou a napětím, jako třeba u "Temného případu", ale spíše roztahanost a nuda. Mám ráda Hugha Laurieho, ale jeho postava v tomto seriálu nepůsobí moc věrohodně. Měl by to být přece renomovaný a schopný psycholog, ale působí spíše amatérsky a bezradně, chová se často neprofesionálně a zbrkle a ohrožuje tím všechny kolem sebe. Jacklyn jsem tu rozdvojenou osobnost také nějak nemohla uvěřit. Nejzajímavější postavou je rozhodně D a velmi sympaticky působí i Carl. Celkově dost průměrný příběh, který jsem dokoukala tak trochu silou vůle. ()

Galerie (256)

Reklama

Reklama