Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriálová kuchyně a v ní mistři svého oboru! V kulisách Ohnivého kuřete totiž právě probíhá soutěž! Zástěru nasadí vaši nejoblíbenější herci, oporou jim budou kuchaři skutečného věhlasu! Kdo umí vařit, a kdo jen přesvědčivě hrál? Bohatá menu, včetně drůbeže na bezpočet způsobů! Ohnivé kuře pod pokličkou – zábavná cooking show, u které nesmíte chybět! (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Honzo, tak tohle je to umění, které jsi chtěl dělat, tohle je to tvé bránění se nekonečným seriálům?A pak jdeš rovnou do toho nejhoršího?Chápu, máš s Lenkou hodně dětí, prachy jsou potřeba,ale tohle je fakt úlet.Nechápu, že něco takového má tolik dílů. ()

Igy007

všechny recenze uživatele

Koukat se na Vodochodského, to je nejlepší cesta jak si uhnat nechutenství ... toho puchýře vážně už leda namarinovat a může se začít s úpravou :-( ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Vypasený Vodouch opět v akci. Tohoto upoceného vepře vyzdvihuje Pohlreich! Připraví svou klasiku v podobě hovězích žeber v Coca Cole? ()

Jarsey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt úlet! Jestli to měla být reklama na Ohnivý kuře, tak by se ten, kdo to vymyslel, měl jít přihlásit na pracák! ()

Reklama

Reklama