Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

castor 

všechny recenze uživatele

Kouzelné. Alkohol povolen. Barrandov jede. A k tomu ustaraný Jenda Musil, který se tváří, že přespává v knihovně a že má několik diplomů z psychologie. Jen se obávám, že někteří slabší diváci si zřejmě myslí, že dotyční to celé nehrají. Někteří komparzisté jsou překvapivě docela přesvědčiví. No, to jsme tady ještě neměli. ()

amyth odpad!

všechny recenze uživatele

Nezbývá než začít volat po cenzuře. Během cenzury, dle našich elitních herců kteří se vidí jako elita národa, prý bylo špatně. Vznikala špičková tvorba, ale byla to prý hrozná tvůrčí nesvoboda ....... Podle mě by měl být na takové hajzly zákon - děláš sračky - tak budeš sračky uklízet - a šup s nimi na nádraží mýt hajzlíky .... ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou takhle v podvečer (podobně jako u Rubavy a Mordého kódu) jsem se při surfování po kanálech zastavil na tomto - eh..--- jak to jen nazvat?!. Maličkou chvilku jsem měl pocit déjà vu a dojem, že sleduji jakousi moderní verzi Áčka, známého to pořadu let devadesátých kdy Nově vládl její král Železný a svět se mi zdál tak nějak celkově normálnější než je teď. Ale to celé vzpomenutí a závan čehosi dávného způsobila hlavně přítomností moderatizátora Jana Musila. Ten za těch 20 let sice oplešatěl a sundal boty s šílenými podpatky, jinak ale svůj projev a vystupování nezměnil ani o píď. Nevím co je na tom ta reality show, všichni hrají šíleně a to i s moderátorem samotným a pokud mi chce někdo nakukat, že ti zoufalci jsou pozvaní aktéři ze skutečného světa, tak to by do mně musel asi nejprve nalít pár lahví něčeho tvrdého! Vážně jsem nic strašnějšího neviděl. Zlaté ochotnické spolky v nějaké té Horní Dolní ! Tohle je asi opravdu nejvíc z televizní zábavy, pevnější dno už nelze nalézt... Tuplovaný ODPAD! ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandov fakt nezná hranice bulvární nesoudnosti (i když jde jen o drama se scénářem). Jeho veškerá televizní produkce je to nejhorší, co lze vůbec v současnosti na televizních obrazovkách najít a motivuje ostatní naše komerční televize kopírovat formát (viz. všechny ty debilní rádoby soudy). Ale jak někdo proboha něco TAKOVÉHO může protlačit do vysílání a JAK jim to někdo může doma u gauče žrát? Pokud se i toto stane standardem našeho vysílacího programu (a že se to navzdory odpadní skládce na tomto webu už tolikrát stalo), nechci už mít televizi. ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hyenismus nejvyššího kalibru, který se nejen pase na cizím neštěstí, ale ještě se opovažuje ty lidi soudit a vnucovat jim ústy pana Musila (který do té doby, než se zamyslíte nad tím, co vlastně říká, zní jako starostlivý sympaťák) vlastní názory na to, jak žít jejich životy. Jestli je to sehrané, nebo ne, to vám nepovím, protože jsem u toho nikdy nevydržel déle než pět minut, ale už jen kadence, se kterou jsou nové díly tohoto pořadu vypouštěny do éteru, leccos naznačuje. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama