Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
DejvCZ

DejvCZ (hodnocení, recenze)

Je sranda koukat na to a vědět že je to nahrané :D. Ale musím přiznat že jsem si myslel že to hrané není.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

No jestli se tvůrci pořadu snažili proti mě postvat Musila a přesvědčit mě tak dnes se jim to na chvíli podařilo dnes jsem viděla po dlouhé době díl kde Musil soucitil s jistou Oldriskou co má schizofrenii a odsoudil naplno její dceru Leonu protože ji dala do péče a nestará se oni a ani ji nenavstevuje Bohužel pro Musila jsem byla na straně Leony či jak se jmenovala vzhledem k tomu že vím že ne každý péči o takového nemocného člověka by zvládl ať už psychicky či fyzicky. No ukázalo že jsem také pěkná potvora protože jediné co jsem Leone vycetla že matku ani nenavstevuje. Ovšem život není pírko dokáže být krutý a nemazli se o s námi. Ta kže rodiče nečekejte že pokud budete mít děti tak se o vás určitě postarají. O mě se mamka stará/la a já se budu snažit se o ní postarat až už nebude moci ale jen pokud to úplně nezničí můj život.

funkyjjj

funkyjjj (hodnocení, recenze)

Honzíku,Honzíku za tohle ti Karma sebere minimálně 10 let života .....tím sem si jist  : ))))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Za 4 koruny jsem si koupil Musilovu autobiografii. Zarazil mě obrovský počet sebeobdivných foteček, snad na KAŽDÉ stránce je jedna krásná fotka toho hezouna. Knížka letěla po zběžném nechápavém prolistování do směsného odpadu. Taky mě zarazilo, že jako dvacetiletej hezounek si pořídil rodinku. A ve třiceti oa prohlásil, že je buzerant. A takhle je to u tohohle ohavnýho oslizlýho úchyla se vším.

thomasnikrs

thomasnikrs (hodnocení, recenze)

Naprosto mě dostává tento pořad, u kterého babičky, tety a osazenstvo různých ústavů hltají každé slovo aktérů skutečných příběhů, kde testy DNA a  detektory lži jsou běžné záležitosti jako  obsluhovat laktusový papírek... Hovado co prožívá skutečné příběhy lidí svými skutečnými slzami... Je to opravdu báječné... Jsme národ, který díky TV Barrandov poklesl svým lQ pod 50:-( Díky tomuto pořadu, kterému jsem díky svojí babičce věnoval několikrát pár minut svého života, vždy jen ze zvědavosti, jestli jsem neměl při předchozím sledování nějaký mozkový výpadek, jsem pochopil, co je to dívat se na dno zespoda:-)

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Boli z toho oci i usi.. Je zajimave, jak Musil oblbuje lidi "praci sveho tymu". V jednom dile mel "prohlaseni" realitni kancelare, podle ktereho prodava ucinkujici byt sve matky a pres tutez realitku kupuje pozemek na stavbu baraku. Musile, to je taaaaak neuveritelne naivni lez, ze to tvych "moudrych" komentu neni hodno. Neznam realitku, ktera by neco podobnyho byla ochotna uverejnit v televizi- copak by na to rekl asi soud, kde by ta realitka - logicky - musela skoncit pro poruseni zakona na ochranu osobnich udaju??? A myslis si opravdu, ze by ta realitka riskovala svoji povest a klientelu? Ja bych urcite od takove realitky, jako jeji klient, dal ruce pryc. Myslis, Musile, ze jsou lidi opravdu takovi dementi, ze ti na "praci tveho tymu" skoci?

Uživatel smazal svůj příspěvek.

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

Vymyšlené příběhy ,ve studiu jsou herci ,kteří hrají v Soudkyni Barbaře ,kde jsou skutečné příběhy. Takže je to podvod na lidi. Pořad se chce tvářit jako skutečné příběhy se skutečnými aktéry . Je to průhledné a trapné.

Uživatel thomasnikrs smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

eleonnore

eleonnore (hodnocení, recenze)

GarfieldM

V publiku jsem viděla jednu kamarádku, o který vim, že obchází různý komparzy. Ti lidé jsou placení komparzisté, kteří dostanou pokyny dělat ty udivené výrazy. 

Taky mám pocit, že se TV Barrandov snaží dělat záměrně co největší příšernosti. Protože jak jsem psala, myslela jsem, že po Soudkyni Barbaře už být hůř nemůže. Může :D

A účast Musila? No, asi musí platit hypotéku...

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

eleonnore

Tv Barrandov chce dělat to nejhorší co může.Po Barbaře,soudkyni Kellerové apod. jejich sraček.Ty lidi v publiku jsou vytažený odkud?Humus.Pan Musil něko řekne a šup ukázku co bude za chvilku a mrd reklamu.Tohle je vážně sračka.Nevím,jak Kucndo může dát pět hvězd...

na příspěvěk reagoval eleonnore

Reklama

Reklama