Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

castor 

všechny recenze uživatele

Kouzelné. Alkohol povolen. Barrandov jede. A k tomu ustaraný Jenda Musil, který se tváří, že přespává v knihovně a že má několik diplomů z psychologie. Jen se obávám, že někteří slabší diváci si zřejmě myslí, že dotyční to celé nehrají. Někteří komparzisté jsou překvapivě docela přesvědčiví. No, to jsme tady ještě neměli. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Já jsem se neskutečně pobavil. Mezi totálními shit pořady - který nás v posledních letech provází ( od Výměny manželek až po Popelku) - je tohle pokračování TV úpadku totální SHIT no. 1. Na jednu stranu totálně stupidní, ale na druhou stranu k pivku a kebabu vynikající zábava ! A tak se stalo, že i blbost může být nadnášena. ()

Reklama

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak název tohoto rádoby pořadu TV Barrandov je opravdu vcelku trefný. Nebezpečný ON vskutku je, hlavně pro zachování zbytku zdravého rozumu. Nechápu, proč mají naše televize pořád potřebu točit nové a nové obdobné sračky, které jsou viditelně stejně nahrané…Párkrát jsem na to omylem přepnul a nestačil zírat. Nejen na tu sračku okolo, ale i výrazné zhoršení moderátorských kvalit Honzy Musila… ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl za to, že český národ je jako celek chytřejší než bohabojní a překrmení občané USA, ovšem TV Barrandov se pokouší tento můj názor změnit. Myslel jsem si, že stupidity typu Show Jerryho Springera už nikoho k obrazovce nepřitáhnou, ale nejzoufalejší z českých televizních stanic se přesto rozhodla nasadit do dostihu koně, který vykazuje pohyb jen díky červům, kterými je požírán. Zřejmě jde o další vývojový stupeň Soudkyně Barbary. ()

Omnibus odpad!

všechny recenze uživatele

"Reality" show? Ach jo... Nejsmutnější na tom není to, že je to jen umělohmotný levný brak. Ale že už jsem potkal i lidi, např. u nás v práci, jinak celkem normální lidičky, kteří to žerou a berou to jako skutečné příběhy a do krve by se hádali o tom, že je to realita, je to skutečné, nádherné, lidské a ze života... To je ta síla (i těch nejpokleslejších a nízkonákladových) médií, spolu s prázdnotou duší v dnešním světě... zaplnit čas čímkoli, třeba i něčím vyhrabaným z kontejneru na odpadky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama