Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou takhle v podvečer (podobně jako u Rubavy a Mordého kódu) jsem se při surfování po kanálech zastavil na tomto - eh..--- jak to jen nazvat?!. Maličkou chvilku jsem měl pocit déjà vu a dojem, že sleduji jakousi moderní verzi Áčka, známého to pořadu let devadesátých kdy Nově vládl její král Železný a svět se mi zdál tak nějak celkově normálnější než je teď. Ale to celé vzpomenutí a závan čehosi dávného způsobila hlavně přítomností moderatizátora Jana Musila. Ten za těch 20 let sice oplešatěl a sundal boty s šílenými podpatky, jinak ale svůj projev a vystupování nezměnil ani o píď. Nevím co je na tom ta reality show, všichni hrají šíleně a to i s moderátorem samotným a pokud mi chce někdo nakukat, že ti zoufalci jsou pozvaní aktéři ze skutečného světa, tak to by do mně musel asi nejprve nalít pár lahví něčeho tvrdého! Vážně jsem nic strašnějšího neviděl. Zlaté ochotnické spolky v nějaké té Horní Dolní ! Tohle je asi opravdu nejvíc z televizní zábavy, pevnější dno už nelze nalézt... Tuplovaný ODPAD! ()

jarmik odpad!

všechny recenze uživatele

Že to je sračka, je očividný fakt. Ale ultra rozměr tomu dodá situace, kdy přijdete z práce, omylem přepnete na Barrandov a přítel sestry vaší přítelkyně (otec půlročního chlapečka a jednoznačný heterosexuál) v tomto ukázkovém odpadu hraje přesvědčeného gaye, jehož dlouhodobý vztah ve firmě byl odhalen detektorem lži a investigativním postupem moderátora Musila a jeho týmu. Pak jsem zjistil, že je to brigáda za "slušných" pár stovek korun za to, že ze sebe uděláte jiného "reálného" člověka před desetitisíci lidí v televizi, kteří si u toho koušou nehty, jak srdceryvné drama se před nimi odehrává. Definice odpadu současné TV produkce. ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

To nemůže bejt normální tohleto. Dva nejlepší přátelé a jedna společná žena, klasický milostný trojuhelník, ale ani jeden z nich neví že to táhne s oběma (s jendím dokonce oficiálně 6 let) a dokonce snad i se svým šéfem, ona si ale jen vybírá toho vhodnějšího rozsévače, mno klasická zlatokopka, taková za to nestojí a kluci na to nepřišli ani jeden, nakonec si tam dají všichni bořečci skoro po tlamě, jaképak to bylo překvapení pro všecky zůčastněné. :-) Sebral bych se a odešel a ji nechtěl už ani vidět, oba ale na to neměli koule jak byli nevyzrálí.. Buzerant Musil jde z lejna do ještě většího lejna, ale jako vodbnorník na mezilidské vtahy tady ještě nebyl ale což když to dobře sype že?! :-) Hnus nad hnus, ale v týhle pokurvený - dekadentní době, kdy jde všecko pomalu do kelu, běžný standart. S tím mohu vyrukovat jen na žumpě zvané Tývý-Barrandov. :-) ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem finále jednoho dílu, ve kterém měl Honza ve studiu dvě ženský a řešili něco o chlapovi, kterej jim oběma strašně lhal. Honza Musil se tam vítězným tónem pochlubil, jak úplně sám o tom chlapovi zjistil něco, co o něm nikdo, vůbec nikdo netušil. Ženský, který se nejspíš na začátku pořadu smrtelně nenáviděli, si najednou padly do náruče, zkamarádily se a domluvily si hned několik kafí, možná dokonce i s Honzou. A Honza dobu brečel, všichni brečeli a já brečel... Honza pravděpodobně brečel štěstím nad tím, jak fantasticky se mu to podařilo vyřešit, ženský brečely štěstím, jak to Honza všechno vyřešil a jakej je ten jejich chlap (oběma jim lhal a už byl ženatej) grázl a já zoufalstvím... absolutním zoufalstvím nad tím, jak tohle může někdo dovolit. A taky nad tím, že existují lidi, kteří si myslí, že tohle je fakt pravda a MOŽNÁ, jen MOŽNÁ, to je i nahraný, ale spíš ne, protože tohle je prostě tak skutečný. Vím to, několik jich znám, a dosud jsem je nepřesvědčil o opaku. Teď jen žasnu, že to ještě nemoderuje Jára Soukup. Honzovy nekonečné vodopády slz a Járův fantastický moderátorský um by spolu mohly soupeřit v atraktivitě. Když nám babička už třetí víkend po sobě vyprávěla, co všechno se u Honzy za celý týden dělo, nevydržel jsem to, a nevinně nadhodil, jak to doopravdy je, a že všichni tam jsou jen "herci" (včetně ubrečeného Honzy Musila, který je pro nejstarší generaci nejspíše ztělesněním chrabrého a odvážného hrdiny). Babička se snažila všelijak argumentovat, že se mýlím. Myslel jsem, že mě seřve, jak ještě nikdy nikoho a to s tím má bohaté zkušenosti. Tato historka je bohužel zcela pravdivá. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Omylom som zavadil o ovládač a prepol som na Barrandov. Na veľkej obrazovke sa objavila ešte väčšia rómska spoluobčanka, pre ktorú museli objednávať špeciálnu gaučovku, a tá tam v slzách vysvetľovala, že nemôže otehotnieť. V momente som zistil, že ide o príbehy tak skutočné ako erotické obrázky v Braillovom písme. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama