Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aleš Cibulka je zpátky. Tentokrát si nezve známé hosty do divadla, ale nechává se pozvat k nim domů. Prozkoumejte s námi domovy našich slavných! (TV Barrandov)

Recenze (23)

tron 

všechny recenze uživatele

Keď ste na nočnej, nudíte sa a máte poruke televízor, na ktorom chytáte len TV Barrandov, neostáva vám nič iné, len pozerať Cibulku. Aleš v tomto programe navštevuje hercov, herečky, režisérov, speváčky a iné celebrity a „celebrity“ a snaží sa im vniknúť do súkromia. Navštevuje ich v práci, doma, možno aj na záchode. Vedia, do čoho idú a on sa to snaží poňať ako kamarátsku návštevu a nie bulvár. Ale Cibulka je Cibulka. Otravný a vtieravý pološmejd, ktorý ak by ma pristavil na ulici a spýtal by sa, kade sa ide do Billy a náhodou by v ten deň pršalo a ja by som pri sebe tým pádom mal dáždnik, namiesto odpovede by som ho poriadne, plnou silou praštil do hlavy a pozeral by som sa, ako bezmocne klesá na mokrý chodník a jeho krv sa mieša s dažďom. No dobre, to som prehnal. Niečo také by som samozrejme neurobil. Nikdy. NIKDY. Napriek tomu Cibulka nie je typ moderátora, aký by mi bol sympatický. Pripadá mi ako človek, ktorého ak by pozvali urobiť serióznu reportáž o nejakej meganoblesnej anglickej univerzite s 200-ročnou tradíciou, ľahol by si tam na zem, z batohu by vybalil dve šteniatka, začal by sa s nimi s chichotaním hrať a do toho by jedol veterníky, dobošky, koňakové špice a krémeše a najbližšieho, kto by mal smolu a išiel by v tej chvíli okolo, by poprosil o šálku kávy. Má svojský štýl moderovania, čo je dôležité, aby vás to odlíšilo od konkurencie, ale ten štýl mi nie je blízky. Mnohým divákom blízky je a tak ho vyhľadávajú. Mne blízky nie je a tak to pozerám len z donútenia na nočnej. Ale musím dať až 40%, lebo mi sledovanie tejto relácie spôsobuje isté, hoci riadne zvrhlé, uspokojenie. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Můžu dál?" Nemůžeš, Aleši, já Tě znám. Už jsem Tě již několikrát vyhodil dveřmi, ale vždy ses usměvavě vrátil televizí, oknem nebo komínem a tak se Ti alespoň odvděčím svým hodnocením. Toto navštěvování nezajímavých lidí a vedení trapných hovorů se Ti zkrátka nepovedlo, ale chyběl skutečně kousek a mohl to být vynikající pořad. Stačilo by změnit název, moderátora a téma. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Žertovné lA(le)škování Aleška a Míši. Míša radostně: "Čau, Aleši, jdu včas, mám v kapse lubrikační gel a neskonalou touhu se s tebou polaskat." Alešek nadšeně: "Ano, nejsem proti, tamhle se opřu o zeď, můžeš mě pěkně promazat?" Míša zasněně: Jasně, už mám na dlani gel, tak se mně hezky vyšpul." Alešek vzrušeným gej hlasem: "Ty jeden uličníku, ty´s to se mnou vždycky uměl, taky jsem si tě vzal, že." Míša zkušeně: "Tak už tě mažu." Alešek: "Ano, maž, ty můj obře, a pamatuj - kdo maže, ten jede." Míša zrychleným dechem: "Uf, už moje špička žaludu tvého análu se dotýká, jde to dobře, MŮŽU DÁL?" Alešek přerývaně, zmítajíc se orgasmem: "Můžeš, ty můj Jagel(ka)onský tygře, ty můžeš vždycky dál!" 0/10 ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

To víš, že jo Aleši…tenhle ocas mi zazvonit u dveří, tak by naše „čivava“ měla hody. Borec, který měl úspěch v očích některých diváků alespoň ve svojí tajence, se postupem času stal jedním z nenáviděnějších rádoby moderátorů televizní obrazovky. Ale někoho možná baví, očumovat jak si žijí naše hvězdy a rádoby celebritky… ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Žánr komedie prej spíše horor, ale pro diváka. Takový ocas kdyby mě zazvonil před barákem hned bych mu jednu natáhl (beztak je to hrané, že mu vždy otevřou a pozvou ho). P.s. aspoň si konečně v Barrandově uvědomily co to je za sračky (aj Cibulka aj ten pořad a ruší ho konečně) ()

pytlik...

všechny recenze uživatele

Fakt nevím, jak mohli z Barrandova vyhodit Cibulku, tahouna a tvář téhle televize. To aby teď nasadili Zemana na obrazovku každý den, aby aspoň trochu zalátali tu díru v kvalitě. Mám ale bohužel pocit, že i tak by to pan prezident sám neutáhl. A co my ostatní, kterým už teď chybí kvalitní Alešův humor? My se můžeme tak maximálně utěšovat podobně kvalitními anekdotami... ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jeden díl. Hodnotím na základě viděných upoutávek. Kdyby se mi před dveřma objevil ten teplej zkurvenec Cibulka, spáchal bych na něm velice, opravdu velice pomalou, bolestivou a krvavou vraždu za použití veškerého domácího nářadí a pomůcek pro udržování zahrady ... Tento úžasnej pořad je jen další absolutní zbytečností v už tak naprosto zbytečným denním programu našich televizí a působí na mě stejně asi jako rozšlapaný hovno okolo kontejnerů. ()

Tumbik odpad!

všechny recenze uživatele

Aleš Cibulka je nechutná slizká podlízavá vlezdoprdelka... Jako bez prdele, dělá se mi z něj špatně... Nevím jak může někdo jako ON nějaký televizní pořad... Ale pak si všimnu, že to běží na Barrandově... Tak teď už je mi to jasný :D. ()

stenrik odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor! Na TV Barrandov řádí nebezpečný muž. Vloupává se do bytů celebrit, je vtíravý a zajímá se o jejich orgasmy. Poznávací znaky: je slizkej a zvědavej. Ano, je to opět Aleš Cibulka. ()

rezor odpad!

všechny recenze uživatele

"Koukám, že už máš rozházený semeno, haha". Po čase jsem opět zapnul televizi a je vidět, že s kvantitou stanic rozhodně nepřišla kvalita. Těžká bída, kde jsou ty časy, kdy lidi vydrželi u televize do první reklamy ()

Reklama

Reklama