Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 6

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 6

Obsahy(1)

Najlepšie talenty, šokujúce a dojímavé príbehy. Najúspešnejší program TV JOJ sa vracia v novej sérii. (TV JOJ)

Recenze (16)

castor 

všechny recenze uživatele

Vážně? Pořád tolik talentů? Nee. Každé dítě, ač předvede cokoliv, prakticky automaticky postupuje, kdokoliv se „silným“ příběhem á la umřel mi otec/teta/činčila zrovna tak. Je talentem, když někdo umí perfektně hrát na housle nebo jiný žonglovat s motorovými pilami? Kdo posoudí, co je talent a co obyčejná píle? Snesitelný formát je dávno pryč, neustále natahujeme vše, co se ještě krapet natáhnout dá, porota nepřirozeně huláká a permanentně stoupá. Pár minut slávy prostě zřejmě v téhle zemi potřebuje snad úplně každý. Jakub Prachař nicméně pořád (docela) fajn. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu zas! Stačí mi teda zopakovať mierne upravený komentár, ktorý som zverejnil na deň presne pred rokom: "Skončili sa letné prázdniny a tak je najvyšší čas zaradiť do programovej štruktúry nejaký dlhodobý, overený formát, na ktorý máme ešte licenciu. Takže preto nám chce slovenská komerčná televízia JOJ už po šiesty raz nakukať, že "Česko Slovensko má talent", ktorý treba náležite oceniť a vypraviť do Las Vegas. Kde skončili víťazi z minulých ročníkov? Ani pes po nich neštekne. Tento krát bude znova objavovať zázračné talenty zvlášť odporné quarteto porotcov: slávny gay-porno herec Roman Gregor (vlastným menom Jaroslav Slávik), afektovaná speváčka Lucie Bíla (vlastným menom Hana Zaňáková), nevycválaný odjebek Jakub Prachař a do štvorice to najsprostejšie teliatko - vrcholne nesympatická hlupaňa Diana Mórová." Odpad! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy vždy dávám jen za některé soutěžící – kteří měli skutečně talent a dokázali zaujmout svým vystoupením. Ti dva skoro moderátoři jsou trapní, až z toho bolí oči a co se týká poroty, tak ta mi už taky leze pěkně na nervy. Bílá se mi hnusí čím dál víc, Diana taky žádná sláva, jde vidět, že rozumu moc nepobrala, tak se snaží alespoň nosit co největší výstřihy, Prachař se už s nimi veze na vlně nudy, no a Jaro – to je kapitola sama o sobě…Konečně to nevyhrál žádná zpěvák/čka – ale děvčata Act 4 Slovakia – i když se o jejich výhře dost pochybovalo a padala i obvinění z manipulování hlasů… ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm.. Trh v septembri povoláva opäť k televíznym obrazovkám divákov bez štipky umeleckého cítenia. Chápem, že po ťažkej robote chce človek vypnúť a tak zapne bedňu, ja bývam tiež rovnako unavený, ale to neznamená, že tento povrchný škvár plný umelých ľudí a emócií sa mi bude páčiť. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Obecně tyto pořady nemám rád, ale za některé borce účinkující v této soutěži dávám jednu hvězdu. ()

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Popravdě úplně nevím, zda to má souvislost s vývojem Primy a Novy nebo mojí maličkosti, ale už asi rok sleduji, že pro mě původně relativně akceptovatelná zábavná produkce Primy je v současnosti nekoukatelná a produkce Novy obdobného ražení mi nevadí. Zrovna komentované veledílo je dokonalou ukázkou všeho, co mě irituje. Nesympatické, nezábavné, trapné, často až unylé a hlavně hrozně umělé a snobské. Zdá se mi, že od toho posledního si Nova nyní docela drží odstup a Prima na to naskakuje. ()

alba odpad!

všechny recenze uživatele

Ide o podpriemernú bulvárnu reláciu, o prezentovanie pseudotalentovaných ľudí. Ak nemáte talent a chcete uspieť v podobnej súťaži, stačí ak sa budete držať nasledujúcich bodov: 1. čím menej oblečení ste, tým vyššia šanca, že uspejete a postúpite. Ženy, dajte si len spodné prádlo a zatancujte na stoličke či okolo tyči. Ak náhodou súťaž nevyhráte, aspoň prejdete konkurzom do nejakého striptízového baru. Muži stoličku, či tyč ani nepotrebujú, stačí ak spravia striptíz. 2. Tí, ktorí nemáte žalúdok na to, aby ste sa ukazovali polonahí, pre vás je tu metóda tzv. hra na city. Pekne si upravte svoj životný príbeh, kde vás osud ranil. Niekoho ste stratili, či už rodinu alebo psa, hlavne, aby vás ľutovali. Vaše číslo môže byť aj podpriemerné, ale aj tak postúpite. 3. Ak ste cudzinec, ktorého číslo bolo už v talentových súťažiach každej krajiny, nezúfajte.. my jasáme, lebo aspoň niečo dosahuje úroveň priemeru, máte veľkú šancu vyhrať.. Takže súhrnne.. komu sa nechce pozerať, tak túto podpriemernú talentovú súťaž vyhrá buď nahota, hra na city alebo cudzinec. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že už to nemá co nabídnout. Přeci jenom šestá řada... Prachaře a jeho "vtip" nemusím, Slávik se mi už okoukal, na jeho namyšlenost aby taky jeden pohleděl, Bílá a její soucitnost už je taky v kontrastu těch dvou předchozích pánů otravná, Mórová jenom kdosi, co si o sobě myslí, že je hvězda a u nás ji nikdo nezná a ti dva baviči po straně jsou docela nudní. ()

MaxQ69 odpad!

všechny recenze uživatele

A tak to já zase talentovky mám rád. Vždycky sleduju tu originální, britskou, verzi. Ta je nejen nejlepší, ale i nejprestižnější, proto je vždy na co se dívat. A jak porota, tak moderátoři, jsou super. Bohužel ty české soutěže (nebo jak bývá poslední dobou zvykem z naprosto nepochopitelných důvodů stupidně "česko-slovenské") mají katastrofální úroveň. Ani nejde o výkony některých kašparů, kteří si to přišli "zkusit" nebo zoufalců, co si o sobě doopravdy myslí, že něco umí. Člověk zkousne i to, že těch opravdových talentů, co vyrazí dech, je jak šafránu. Celá show působí, slušně řečeno, komicky a postrádá vážnost. Už jen ta výhra - ceny v hodnotě 50.000€. Čekám, kdy v dalších ročnících budou hlavní výhry stravenky. Stávající moderátorská dvojice je zatím asi ta nejméně trapná, ale i tak to nestačí. Společně s porotou tvoří tedy 6 celebrit, kde 4 z nich jsou Slováci - moc vyrovnané to tedy není. Ale to by mi ani nevadilo, protože ta slovenská část je lepší. Co mi doopravdu vadí asi nejvíc, je totálně neprofesionální porota. Slávik uměl být někdy zbytečně arogantní a opravdu zlý, jenom protože mohl, ale stále má jeho slovo a názor nevětší hodnotu. S příchodem Diany a zmizením Krause, Dejdara a Mareše se to trochu ustálilo, ale pořád je to bída. Prachař je sice méně ubohý než jeho předchůdci, ale pořád je to na porotce málo. Vhodnějších adeptů na jeho místo by přitom bylo dost. Koho doopravdy nemůžu vystát, je Lucie Bílá. Hloupoučké pokrytecké sluníčko, jehož jediným, za to velkým, kladem je pěvecký talent. Člověk by si řekl, že někdo jako ona, kdo má tak velké zkušenosti se zpěvem a hudbou obecně, bude pro porotu nepostradatelným článkem a především významným přínosem. Opak je pravdou. Když už zrovna při vystoupeních neječí jako kráva, zmůže se maximálně na hodnocení typu "jsi neuvěřitelná", "ty máš tak čistou duši" nebo "jste milý, ale ne". Toto nikdo od několikanásobné slavice slyšet nechce. Je tam kvůli svému odbornému názoru, kterého jsem se za x ročníků této show zatím nedočkal. Zajímavé je, že když jsem sledoval zatím poslední ročník X-Factoru, velmi mile mě překvapila mlaďoučká Celeste Buckingham, jak věcně, zkušeně a vyspěle mluvila a honodtila. Ta by celou Bílou v ČSMT strčila do kapsy několikrát... Teď z tochu jiného soudku - také vám připadá, že je ČSMT zatím pouhou reklamou na Renault? ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Co vystoupení to "hvězda" jakou svět ještě neviděl, že se divím že Bílé ještě ty oči nevypadly.Stejně to nakonec vyhraje nějaké štěnátko či dementní dítě. ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Iluminátské zvratky prosazující nenápadně až velmi nápadně multikulturalismus a toleranci vůči přeoperovaným transvestitům nebo jiným úchylákům. Většina "talentů" jsou cizinci a nesmí chybět nějaký ten černoch (nejlíp pět na epizodu), ať to máme hezky česko-slovenské. Bílá pořád ječí jako kráva a oblažuje diváka bezduchým odborným hodnocením několikanásobné slavice, které by zvládlo i malé dítě. ()

GanjaManCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem hlavně nikdy nepochopil proč tam můžou i cizinci když je to ČeskoSlovensko. A přesto cizinci měli většinou vždycky úspěch i s takovou píčovinou co by zvládl kdejaký cirkusák. O to víc je to smutné... ČeskoSlovensko NEMÁ TALENT ! ()

Reklama

Reklama