Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Recenze (205)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě tahle válečná (máme tu válku o jeden dům - klidně bych to počítal :D) lovestory s animovanými zvířaty vyděsila. Humor byl trapný, hlavní postava absolutně nesympatická a celé to bylo takové připitomělé. Naštěstí (kupodivu s příchodem romantického příběhu) se to pak zvedlo k lepšímu, válka o dům byla celkem zajímavá, občas to dokonce i pobavilo, záchvaty smíchu se sice nedostavily, ale nevadí. A když dojde k "výhře" jedné strany, tak je to naštěstí pořád fajn. Dokonce i ten Petr byl nakonec sympatický. Takže to naštěstí byl ve finále celkem fajn film. Dokonce to i dopadlo líp, než jsem se z traileru obával. Ještě tu teda je to mínus, že kromě králíků a lidí se tu objevují i jiná zvířata a některá z nich tu jsou naprosto zbytečná (lišáka bych vystřihl úplně), ale jinak se to celkem dá. 3* ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Krasne natoceny, velmi prijemny a perfektne odsypajuci film. Vzhladom na osobnu skusenst s kralikom by som sa vsak vo vojne o zahradku priklonil na stranu pana McGregora 😉 3,5/5 ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Králik Peter je oveľa lepší, než som očakával. Nie je to dokonalé a existujú aj lepšie rodinné filmy, ale bolo to nesmierne zábavné a očarujúce, čo je ideálne pre deti aj dospelých. 7/10 ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Konečně něco hezkýho a roztomilého v tomhle posraným světě. Asi se na tyhle snímky budu dívat častěji. Dobrej tah byl, že zvířátka byla animovaná a zbytek normální. Tak byla zvýrazněna jejich pohádková kulisa. Jejich bundičky byly k sežrání. A navrch tam jezdí v octovkách. Také láska nechyběla, jako ve správné pohádce a rivalita mezi nápadníky… ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

I keď to bude zjavne nepodporovaný názor, tento druh šikany od zvierat je mi odporný. Celé je to položené na podstate, že aj divoká zver musí niekde papať, čo je jasné. Ale keď vám raz kuna zožerie všetky sliepky, čo doma chováte na vajíčka, nepôjdete ju pohladiť, pozdraviť a učiniť šťastnejšou. Jednoduchá myšlienka. Je to rovnaký princíp ako Oggy a šváby, ktoré som v detstve milovala. Čím som staršia, tým viac ma dokáže vyprovokovať obyčajných 5 minút. Vlastne za mňa jediná dobrá scéna bola tá, kde mali hlavnú rolu výbušniny, a ja som tajne dúfala, že aspoň jeden z tých malých, chlpatých panghartov skape. Ale predsa, je to pre deti. Film by mi bol ale odporný aj keby to nebolo človek verzus zviera, ale napríklad človek verzus človek. Pochvalu dávam jedine za rodinu McGregorových, aj keď mi ich bolo úprimne skôr ľúto. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Čistá, upřímná, dětsky poťouchlá filmová radost. Poloanimák, kterej si jede svou vlastní cestou, a u kterýho se zasmějete nahlas, aniž byste museli studem klopit uši. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Opravdu překvapivě povedená komedie, na kterou bych, nemít děti, nešel... A to by byla věčná škoda... Ochudil bych se tak o hodku a půl, jak situační, tak mluvené zábavy... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Toho rodinného pohodového zážitku je čas od času potřeba, kdy vypnete veškeré náročnější filmové touhy a necháte se unášet krásnou animací či nejrůznějšími přihlouplými, ale povedenými fórky. Králíček Petr mě mimo poskytnutí oddychového večera u televize hlavně navnadil na Kryštůfka Robina, stejně vyhlížející novodobou verzi světoznámé pohádky, na kterou úpěnlivě čekám již od konce srpna. Domhnall Gleeson je ode dneška řazen do mé druhé alternativní TOP desítky herců. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Absolutně a naprosto úžasný film. Strašně moc miluju oba dva díly Paddingtona a teď se k nim přidala i tahle adaptace Králíčka Petra a důvody k tomu jsou prakticky totožné. Kouzelné zpracování, úžasné postavy, kterým nejde nefandit, fantastičtí herci, nějaké ty zvraty ve scénáři, špičkový a skvěle fungující humor, parádní songy, nádherná atmosféra a prostředí a jako celek je to nesmírně krásné a kouzelné. Prostě neskutečně pohodový film, který jsem rozhodně neviděl naposledy, Jak už jsem psal u Paddingtona, přesně pro tenhle typ filmů mám slabost a i Králíček Petr mně hodil do naprosté pohody, nadšení a dětského okouzlení, které se ve mně občas probudí, když vidím krásný film. A tenhle mně těší o to víc, protože se mohl proměnit v kolosální průšvih, naštěstí se koná jenom masakr přeplněný nápady, sympatickými záporáky, úžasným humorem a velkou nadějí na druhý díl. 90%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem daleko více jako vyloženě zklamaný nejsem , ale zase , že bych skákal 3 metry do výšky a říkal si ty jo to byla pecka nejlepší komedie roku atd to ani omylem. Skoro všechny vtipné scény jsou v traileru a celé to zachraňuje jen ten kohout a jeho kuřata a ti zpívající vrabci. Kromě těch králíků nikdo nedostane prostor což třeba u paní Bodlinkové zabolí tam mohla být z toho dobrá sranda. Film není ani moc vtipný jelikož opakovaný vtip není vtipem a tady se opakuje třeba 5 krát po sobě scéna kdy někdo šlápne na hrábě a ty ho praští nebo scéna kdy někoho zasáhne elektrický proud. 40 procent jsem rád, že jsem na to nešel do kina jak jsem měl tehdy v plánu. P.s. pořád je to lepší a vtipnější než oba dva díly Paddingtona dohromady. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(43/2018) / Vcelku neškodná komédia ktorú nad vodou jednoznačne drží Domhnall Gleeson. Z čoho som bol hotový je kombinácia animácie a reálnych hercov, mal som pocit, že sme sa zase posunuli o hodný level vyššie v kvalite. Fóriky inak docela fádne, skôr také žartíky, ale niektoré vyšli, napríklad parádne prasa a tiež story o kohútovi mi otvorila oči :). Znovu tu máme ten typciký nedeľný poobedný kus. (6/10) ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Je to sice pné klasických klíšé u rodinné komedie, kde zvířátka bojují s lidmi, ale tohle má uchvatnou animaci, která solidně uctívá předlohu Potterové a je moc zábavný. Což je čím dál tím víc komplikovanější v tomto žánru dodržet. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr měl trailery, které moc do kina nelákaly, ale mě se celkem líbily a filmu jsem věřil. A když, se objevily velmi pozitivní ohlasy, tak nebylo o čem, a chtěl jsem to vidět v kině. A s klidným srdcem mohu přiznat, že jsem z kina odcházel dost spokojený. Králíček Petr je taková drzá pohádka pro děti, kterou si mnohem více užijí dospělí, kteří mají stále v živé paměti kreslené pohádky Looney Tunes a nebo komedii Sám doma. Režisér Will Gluck pojal film mnohem odvážněji a hravěji, než se z trailerů mohlo zdát, a tohle jsem opravdu nečekal. Gluck je hodně cynický, nemá zábrany v černém humoru, a spoustu scén tlačí až do absurdit. Ale ono to funguje, jelikož to má Gluck pevně v rukou, a moc dobře víc, co chce vyprávět. Ví, kde přidat a kde zas ubrat. Velkou oporu má v parádně obsazených hercích, kteří si své postavy naprosto užívají. Domhnall Gleeson skvělé přehrává a jeho boj se zvířaty je vtipný a opakovaný humor zde funguje, a milostné sbližování v jeho podání je zajímavé a zábavné. Rose Byrne je opět okouzlující, a krásně prodává svou postavu, radost a lásku. Film má velmi pěkné triky, díky kterým jsem si užil spoustu scén(loupež jídla, boj o dům, montáž cestování, souboj). Králíček Petr je velmi příjemná oddychovka, která mě dost sedla a těším se až jí někdy zas uvidím znovu. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná pohádka pro trošku větší děti. Ne, že by něco bylo vyloženě špatně, ale je to tip filmu, na který se člověk koukne jednou a víckrát nemá potřebu. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ty gagové scény jsou výborné. Příběh je ale tak strašně čitelný, že to už při prvním objevení mladého souseda zasmrdí svatbou. Každopádně králíček Petr mi byl od půlky tak strašně protivný, že bych byl rád, kdyby jeden ten dynamit vychytil pěkně do chřtánu... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parádní "zvířátkovská" komedie necílí jenom na děti, zdaleka – překvapí totiž množstvím (britsky) inteligentního, až sofistikovaného humoru často s meta náběhy. Roztomilí digitální chlupáči mají skvěle vykreslené charaktery (a charakterové vady :)), lidské postavy přes jasné zjednodušení také, nikdo neotravuje a přehnaně infantilně se nešklebí. Přehledný skečovitý příběh svižně ubíhá a jestli hledáte nepodbízivou zábavu pro celou rodinu, plně doporučuji. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Králik peter od prvej chvíle chytil. Film aj pre mladších ale aj pre starších. Pobavil a anglický vidiek tomu jednoduchk sadol. Az na niektoré prehnané scénky perfektné. Pre mňa určite lepšie ako medveď paddington ktorý je tiež na tento štýl spravený. Zatiaľ najlepšia rodinná komédia roku. 5* ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Klasická šablona. Film je zábavnější v jednotlivých scénách, jinak je to romantická břečka (že Ondrašku?) pro romantické zkrachovalce. Nepoškodí vás to, ale více méně to nestojí za to. Já: 48%, Ondra: 40% (10% za mrkvový anál a 10% za kohouta), Alex: 50%. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Naanimované, namluvené, ozvučené, zahrané a zkomponované je to dle dnešních norem, ale že by mě to nějak chytlo, to nemohu říct (ale také nejsem cílovka). 50% ()

Reklama

Reklama