Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Recenze (205)

barteca 

všechny recenze uživatele

Nádherný nápad propojit animaci s živými postavami, plus jedinečný peckový soundtrack. Baví se celá rodina..... ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Filmové zpracování podle dětské knížky od Beatrix Potter. Ano, od té Potter, o níž byl v roce 2006 natočen film MISS POTTER s Renée Zellweger v hlavní roli. Po pár kreslených zpracování se tahle kniha dočkala hraného zfilmování. A svým způsobem mi připomíná směsici filmů BABE - GALANTNÍ PRASÁTKO a CADDYSHACK. Odehrává se na venkově, na zahradě, která je rajónem králíků, kteří se chovají jako lidé. Jsou oblečení, mluví mezi sebou, skotačí a zároveň dělají bordel. Jenže vedle je nový soused, který na ně má pifku jako měl Bill Murray v CADDYSHACKU na sysly. K tomu navíc prožije letmý románek s jejich majitelkou. Ve výsledku je to ulítlá komediální romantika s krásnými rozvrkočenými králíčky, kteří se digitálně opravdu povedli. Jenže je to také film pro mladší věkovou skupiny, asi tak 8-15 let. [4055. hodnocení, 159. komentář, 72%] ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

A já se náramně bavil! Svižnou stopáž doprovází originální humor, který osloví nejen děti, ale i dospělé. Animaci jsem neměl co vytknout, jediné mínus vidím místy v českém dabingu. Zatímco na králících si dal někdo hodně záležet, tak hlavní postavy mi při otevření úst trhali uši. 70% ()

Flavors 

všechny recenze uživatele

Bylo to vtipné a roztomilé. Animace zvířátek je perfektní. Já se bavila skvěle. Když hned na začátku zpívali vrabečci, jsem se orosila, protože jsem o filmu vlastně nic nevěděla.Ale hned jak je rozstřelil králíček na všechny strany, ulevilo se mi. :) Moc se mi líbila Rose Byrne, je prostě kouzelná. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že to je spíš pro dospělé nebo pro odrostlé děti. Petr je úžasný lumpík, já se neskutečně bavila a film se tak řadí vedle Paddingtona mezi moji klasiku. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Oddychovka pre celú rodinu bez väčších chýb. Spojenie „nakreslených postáv“ s reálnym prostredím tu nefunguje tak dobre, ako napríklad v Paddington 2. Každopádne, nebuďte prekvapený, keď po filme vaše dieťa bude chcieť od vás malého králika. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

HBO GO – KIDS – I pro mámu a tátu………….jo, tak to sedí jako králík na pekáč. Bavila se máma, bavil se táta, bavili se všechny děti….sojka neuletí. Dětský (v pointě triviální) příběh, s okouzlující animací a vtipem, který nenechá hladným ani otrlého kamioňáka. Hádám, že zesnulá autorka knižní předlohy měla zcela jiné představy, než je zvířecí Sám doma a dost možná momentálně rotuju v zemi rychlostí králičího běhu, každopádně díky za tuhle salvu soudobé kýčovitosti. Sečteno potrženo: pokud máte děti (dejme tomu 6+) a Poníci nebo Barbie nejsou úplně to pravé ořechové, co zabaví dospělého po náročném pracovním dni, směle sáhněte do téhle nory. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Starý Peter Rabbit mě minul a popravdě jsem ani netušil, že něco takového existuje. Tahle CGI verze od Sony rozhodně stojí za zkouknutí, je to taková králičí verze Dennis the Menace. První větší projekt Sony v roce 2018 a hned úspěch. 3* ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vyborna,zabavna,vtipna,veselá,mila a pohodova rozpravka,ktora je idealna pre deti,ale i dospelych a ti kralici boli roztomili...:-) ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Úprimne, to jediné, čo ma k tomuto filmu priviedlo, je jeden zo soundtrackov -konkrétne "Remember the name", čo je pôvodne skladbou môjho obľúbeného speváka/ idola "Mike Shinoda" (známeho z Linkin Park) a jeho sólo projektu "Fort Minor". Hneď ako som sa to dozvedela, som nemohla odolať zhliadnutiu tohto filmu, hoci som si podľa popisu a traileru od samotného filmu nič nesľubovala. Do kina chodiť nemôžem, takže som zatiaľ mala možnosť pozrieť si to len v originálnom znení. Ale budem úprimná, hoci to bol príbehovo priemer (úprimne som očakávala výrazný podpriemer), celkom prekvapivo ma to nakoniec do seba vtiahlo (mám slabosť pre roztomilé zvieratká a zároveň som sa dokázala do ich rolí vžívať a fandiť im). Niektoré prehnané bitky, pasce, či humor boli za hranicou môjho vkusu, ale prehltla som to. Morálne posolstvá a dojemné scény fungovali tak, ako som očakávala. Nejde o žiaden zázrak, ale pre mňa bol prihliadnuc na moje očakávania dostačujúci. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Ta zvířátka s cool projevem by se hodila spíš do hororu. Něco ve stylu Chucky doll a jeho chlupatí kamarádi. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Je to natolik roztomilé a vizuálně hravé aby se to zavděčilo mladším divákům ale taky je to natolik vtipné a vychytralé aby si to s klidným svědomím užili i dospělí. Čekal jsem úplný hovno a dostal jsem velmi příjemnou zábavu. 7/10 ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Film, který nejlépe vystihuje anglické slovo "silly". Fajn rodinná taškařice, jejíž nejzábavnější pasáže jsou ty, kde Domhnall Gleeson trpí a dostává po držce od vynalézavých zvířatek v čele s titulním králíkem. A že byste místy fakt nechtěli být v jeho kůži. 7/10 ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Ten film, keď idete do kina a dávajú také shity, že aj Králik Peter je dobrý. To, že som tomuto filmu dal až tri hviezdy, zrejme spôsobil najmä fakt, že som od neho nečakal absolútne nič. Väčšina filmov so zvieratami v hlavnej úlohe, ktoré sú niečo medzi animákom a hraným filmom, sú neskutočné trapárny, takže keď ma niečo dokáže rozosmiať, aby som nonstop neprevracal oči a nechytal sa za hlavu, je to fajn. ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

5 hvězd dávám (jsem zaujatá - Corden je u mě naprostý top a králíci jsou totálně k sežrání), ale i tak si říkám, že mnohem víc by si to film zasloužil v případě, že by více propojil moderní a klasickou ruční animaci. Sekvence animované starou technikou byly opravdu nádherné, a určitě by to pak byla větší pocta i samotné Potterové. I tak ovšem nemám moc co vytknout, CGI sice není nějaká špička, ale já osobně nepotřebuju v každém filmu vidět snahu o překonání všech ostatních filmů a být nejlepší. O tom to přece není. Je to pohádka pro děti, skvěle udělaná vizuálně i režijně, je tam i dost skvělých gagů a já se fakt pobavila. :) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Strašně ulítlá rodinná komedie, která má ale naštěstí v sobě tolik vtipnýho vtipu, že mu odpustíte tu hromadu klišé a naprosto průhledný konec. Rose Byrne a Domnhall Gleeson jsou tady nejen sympatičtí, ale k sobě se i dobře hodí. Jen tím dobře dokreslují pohodu a atmosféru, která z filmu stříká proudem. Humor funguje, herci jsou fajn, králíci nejroztomilejší letošní filmová zvířátka (hlavně ten macatej). Pusťte to dětem, budou se bavit královsky a Vám těch 85 minut uteče příjemně. ()

Reklama

Reklama