Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (205)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Animačně naprosto luxusní animák. Příběhově to však trošku pokulhává. Celý příběh je založen na tom, že zajíc Petr je hrozný provokatér a škodí McGregorům. A to je špatně, mně ti králící celý film štvali, protože jenom dělali neplechu. Tvůrci si mysleli, že to bude vtipné po celou dobu, ale já byl na straně Thomase. Kdyby to bylo jenom místy, tak by to bylo fajn, ale nejde na tom udělat celou hlavní zápletku. Alespoň se mi líbily pasáže mezi Thomasem (Domhnall Gleeson) a Beou (Rose Byrne), ty byly hezké. :-) Edit: Po druhém a třetím zhlédnutí se mi to líbí více, celá rodina se u toho filmu nasmála. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ak takto vyzerajú súčasné rodinné filmy, tak to s našou spoločnosťou ide skutočne dole vodou. "Peter Rabbit" je podľa mňa nesympatický, nepríjemný film a plný moderných gagov a skladieb, ktoré mu absolútne nijako nenapomáhajú. Plus hlavný hrdina je tak neskutočne nesympatický, že ho nemôžem akosi prijať. Je jedna vec byť neposedným loptošom, no toto je skôr akýsi arogantný a na seba orientovaný idiot, ktorý všetko dokáže svojimi akciami iba pokaziť. Nemyslel som si osobne, že to bude takto zlé. Najlepšie časti filmu sú jednoznačne všetky ručne animované pasáže, ktoré máme spracované prostredníctvom obrazov. To sa mi páčilo. Ale rozmýšľam čo viac? Na pár momentkách som sa zasmial. Myslím si, že scénka, kde sa Thomas s Petrom mlátia a potom sa pred slečnou Beatrice tvária, že sú kamaráti ma celkom pobavila. Ostatné mám pocit, že ale vôbec nedáva tie správne elementy. Nie je to moc vtipné, naši dvaja protivníci mi miestami prídu absolútne šialení a okrem toho neviem či to bolo takto aj napísané v originále. Myslím si, že niečo možno, ale neverím tomu, že sme sa tam dočkali momentiek takých ako tu. A ako som už povedal, tento film si myslí, že je tak vtipný, že svoje scénky opakuje dokola a dokola, až mám pocit, že to absolútne vystihuje táto scénka od Nostalgia Critica. Opakovaný vtip nie je vtipný a mnohé tu neboli vtipné ani po prvýkrát. Takže medzi fanúšikov tohto filmu patriť nebudem. Hodnotenie: D ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je sice naprostý čarák, ale zato pracovitý, až hanba! Dovolil mi dáchnout si v kině, což je na veřejnosti s tím stádem telat jinak prakticky nemožné. A aby toho nebylo málo, tak následně, když k nám dorazil na návštěvu přes wifinu, dokázal ukecané držtičky milovaných pochcand umlčet hned několikrát. Ne tedy, že bych po letech doháněl spánkový deficit, to bych musel trable hyperaktivního hlodavce pouštět ve smyčce, ale aspoň již neomdlévám při každém rychlejším pohybu. Při převalování z boku na bok jsem zaznamenal dandy čuníka. Veryfany. Brou. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

I keď to bude zjavne nepodporovaný názor, tento druh šikany od zvierat je mi odporný. Celé je to položené na podstate, že aj divoká zver musí niekde papať, čo je jasné. Ale keď vám raz kuna zožerie všetky sliepky, čo doma chováte na vajíčka, nepôjdete ju pohladiť, pozdraviť a učiniť šťastnejšou. Jednoduchá myšlienka. Je to rovnaký princíp ako Oggy a šváby, ktoré som v detstve milovala. Čím som staršia, tým viac ma dokáže vyprovokovať obyčajných 5 minút. Vlastne za mňa jediná dobrá scéna bola tá, kde mali hlavnú rolu výbušniny, a ja som tajne dúfala, že aspoň jeden z tých malých, chlpatých panghartov skape. Ale predsa, je to pre deti. Film by mi bol ale odporný aj keby to nebolo človek verzus zviera, ale napríklad človek verzus človek. Pochvalu dávam jedine za rodinu McGregorových, aj keď mi ich bolo úprimne skôr ľúto. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno přinášely pohádky dětem nějaké to ponaučení, dnes je to spíše již jen hloupá zábava. Králíček Petr je v podstatě takovou kombinací Paddingtona a Honu na myš, kdy se roztomilá a oblečená zvířátka snaží obsadit farmu, přičemž se to majiteli samozřejmě nelíbí. Ono se prostě nedalo nefandit ulítlému Gleesonovi, který chtěl pouze šanci na lepší život, ale králíci mu v tom pořád bránili. K zasmání tu byla možná scéna s květináči, jinak byl celý film spíše jenom stupidní montáží souboje mezi člověkem a zvířenou. Hudba k filmu navíc vůbec neseděla, myšleny jsou teď licencované písničky. Děti se u snímku budou rozhodně bavit, já s rodinou se naopak chvílemi popadal za hlavu, jak je ten film strašně hloupý. 60% PS: Na škůdce jedině s dynamitem. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)
  • Keď Bea (Rose Byrne) s Thomasom (Domhnall Gleeson) hrajú Scrabble, vidno, že Bea zložila slovo "Potter." Beatrix Potter je meno spisovateľky originálneho príbehu o králikovi Petrovi. Po nej je pomenovaná aj hlavná postava (Bea). (Astonko)
  • Od času 01:03:15, kdy Thomas (Domhnall Gleeson) chytne Petra na zahrádce, je vidět, jak se mění ruce z levé na pravou, kterou ho drží a kterou mu vyhrožuje. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama