Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Chvíle, kedy niekto v tejto megapríšernosti bez ladu a skladu i zmyslu otvorí ústa, zabíjajú aj tú maličkú šancu na ocenenie obrazovej stránky veci. Jedná sa o ten najhorší prípad prznenia filmového materiálu a vydávania sa za filmára, po ktorom musí človek zásadne prehodnotiť kvality snímku PANIC JE NANIC a pod. PS :- musím ale priznať, že scény s P. Wild mi utkveli v pamäti tak jasne, ako nijaká z jej skutočných pornografických scén. Možno že to je tá cesta, ktorou sa mal autor dať namiesto toho, aby sa hral na režiséra... ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Teenagerská a vyloženě česká komedie si dělá srandu sama ze sebe a daří se jí to. Ač originalita se tu hledá těžko, humor se vyhýbá stupiditě, což u některých podobných případů je velký problém. Jistý druh alternativy, velmi zajímavé absurdní situace i vynikající hudební produkce. Prostě něco ubalit, zahodit předsudky a užít si Brak, není, dle mého, žádný problém. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Zase mi nějak neštimuje, jak se tady do toho všichni opřeli. Takže. Je to v prní řadě komedie a parodie. Takže odsuzovat to stylem "tohle snad nemohl nikdo myslet vážně" není na místě, nebylo to myšleno vážně. Je tam spoustu nápadů, který jsou i samy o sobě dobrý, i když někdy trochu vytržený z kontextu. Smál jsem se už při představování hlavních tří postav, hlavně Karla a poslíček mi nepřišel tak nebetyčně příšernej. Kdykoliv byl na scéně Iggy, tak to stálo za to. Naopak mě docela sraly a nudily scény s Kornem, kromě tý s koberečkem od auta (protože tam byl Iggy, jak jinak). A když by mě to dneska asi tolik nevzalo, nebudu si tím kazit zážitek z doby, kdy mi bylo patnáct, a s ledovým klidem a na truc nosoohrnovačům tomu klidně dám 4 hvězdy. (70%) ()

kujon odpad!

všechny recenze uživatele

Šunt, hnus, prostě dílo zralý tak akorát na to ho spláchnout do hajzlu. Nesmyslná splácanina rádoby vtipnejch hlášek, herecký výkona alá Chuck Norris, dialogy ...... Né, nebudu se rozčilovat :) Tu hodinku a půl, co jsem u toho paskvilu strávil, jsem měl radši věnovat něčemu hodnotnějšímu, kupříkladu jít na autogramiádu Uwe Bolla, i tam bych se bavil víc... fuj ()

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že brak je označení pro pokleslou zábavu, původně jen literární, ale později i filmovou. Jenže tady žádná zábava není. Jakýsi amatér si sice troufne natočit vlastní, mnohem horší, verzi ikonické scény z Pulp Fiction, ale zábavného na ní není nic. Navíc tu nemá žádný účel, jenom koukejte, taky jsem Tarantino. V zemi, kde se těší úspěchu kapely pouze přehrávající cizí repertoár, s tím bohužel také může slavit úspěch. Nakonec je to prostě jen nejhorší film Pauly Wild. Sice jsem přemýšlel o jedné hvězdičce, ale bizarní soundtrack mi na ni nestačí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)

Reklama

Reklama