Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

cross 

všechny recenze uživatele

Výrazně nekonzistentní filmový počin s původně plánovaným dobrým záměrem. Tři hlavní představitelé a Viktořík - skvěle ujeté herecké výkony s dobrými hláškami na rtech - Štěpánová,Korn, poslíček a všichni další - vrchol trapnosti jak herecké tak scénáristické. Dohromady tvoří film slepenec nicneříkajících a často až velice nelogických scének, které drží pohromadě pouze kvůli určité odvázanosti již zmíněné herecké čtveřice. Stejně tak, první polovina filmu je o kvalitativní stupínek výše, než druhá (teda, až na toho poslíčka...). Mohla to být zatraceně cool podívaná, ale to by si musel Spěváček nechat pomoct jak se scénářem tak s režií, protože jestli měl při natáčení pocit, že to bude fungovat, tak musí být blázen. ()

hot_spot 

všechny recenze uživatele

Pár citací na tarantinovky a jedna podařená hláška na deset minut ještě černohumornou pecku neudělají. Jasně, některé momenty v první polovině filmu mě opravdu bavily, ale idiotská poslední půlhodina s naprosto zbytečným Jiřím Kornem zadupaly veškerý potenciál do země. Dobrý český film takového ražení se opět nenašel a nejspíš ani dlouho nenajde. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Amatérske filmy podobného razenia by nemali v kinách čo pohľadávať. Ak sa pozrieme na českú distribúciu od uvedenia Braku dodnes, tak sa im stále v tomto smere darí. Tu išlo o jeden reklamný ťah: pornoherečka v kino filme a malo nám to stačiť. Mne to nestačilo k aspoň minimálnej spokojnosti ani v telke. ()

kujon odpad!

všechny recenze uživatele

Šunt, hnus, prostě dílo zralý tak akorát na to ho spláchnout do hajzlu. Nesmyslná splácanina rádoby vtipnejch hlášek, herecký výkona alá Chuck Norris, dialogy ...... Né, nebudu se rozčilovat :) Tu hodinku a půl, co jsem u toho paskvilu strávil, jsem měl radši věnovat něčemu hodnotnějšímu, kupříkladu jít na autogramiádu Uwe Bolla, i tam bych se bavil víc... fuj ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kámošům a chlápkům s velkým ptákem v kápi nikdy nevěř." Tak nakonec to přišlo. Poučení. A to už jsem ho ani nečekal. Pořád se totiž jen hulilo, chvástalo, plácaly se nesmysly a já jsem v tom marastu patrně z nudy objevil talent - Paulu Wild. Ta holka zahraje všechno - prostitutku i mrtvolu, což bylo úžasné. Ale kdybych při sledování měl po ruce toho ukecaného Pizza mužíka, tak by se asi jely schovávat dvě mrtvoly a nebylo to by to ani o kousek zábavnější. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama