Reklama

Reklama

Bizaardvark

(seriál)
  • USA Bizaardvark
Komedie / Rodinný
USA, (2016–2019), 24 h 54 min (Minutáž: 21–25 min)

Hudba:

Scott Clausen

Hrají:

Olivia Rodrigo, Madison Hu, DeVore Ledridge, Ethan Wacker, Danny Woodburn, Ellen Dubin, Mckenna Grace, Tessie Santiago, Paul Vandervort, Calum Worthy (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(63)

Obsahy(1)

Paige a Frankie jsou nejlepší kamarádky, které mají společný video kanál Bizaardvark. Tam umísťují svou hudební tvorbu vyznačující se humorem jim vlastní. Po té co dosáhly magického čísla deseti tisíc odběratelů, dostaly pozvánku do vlivného studia Vuuugle, aby u nich natáčely svá videa. Zde se seznamují s internetovými hvězdami Dirkem (z Dare Me Bro!) a Amelií (z Perfect Perfection with Amelia), které jim společně s jejich novým agentem Berniem pomohou dobýt svět vloggerů. (Disney Channel)

(více)

Recenze (4)

Arigato 

všechny recenze uživatele

Tento seriál představuje přesně to, co na skoro mé vlastní generaci úplně nesnáším. Celý koncept je fakt hloupý a vůbec mě to nebavilo. Děj prakticky o ničem, videa jsou poněkud uměle poslepovaná s aktuální epizodou a většina postav působí až otravně. Hodnotím za jednu hvězdu, ale k odpadu to nemá daleko – ten si každopádně pošetřím na opravdovou stoku. ()

Reklama

psychokiller odpad!

všechny recenze uživatele

hrůza, na disney TV se někdy podívám i teď, ale tenhle seriál, totální shit..., kam se poděly ty doby s kouzelníky z waverly, shake it up, zeke a luther, aaron stone a další.. :( ()

Evanlyn odpad!

všechny recenze uživatele

Jako osoba, která před x lety vyrůstala na Disney filmech se mi chce zvracet, co se z toho kanálu stálo. Ono to nebylo moc dobrý ani tenkrát, ale teď? Tahle blbost se nedá ani popsat. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama