Reklama

Reklama

O vlásek zakletá

(amatérský film)
  • Slovensko O vlások zakliata
Trailer

Obsahy(1)

Jak už to tak v pohádkách bývá, bude to cesta tam a zase zpět. Jan se vydá do světa na zkušenou, aby si našel nevěstu a rodiče mu mohli předat hospodářství. Při svém putování do zakletého království na něj čeká mnoho nástrah zlé čarodějnice, nečekaných příhod, poučení a možná také láska... (jiri.cesak)

Recenze (4)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Inspirace filmem Tři bratři celkem zřejmá, je to znát jak z filmu, tak i z plakátu. Nutno uznat, na amatérský film je to dost dobré, dokonce to poráží i nějaké české "profesionální" snímky, i samotné Tři bratry. První polovina mě bavila, druhá už moc ne a to se to ve finále ještě vzalo strašně hopem, což bylo už samo o sobě takové odfláklé, ačkoli scéna v lese je docela zajímavá. Ale upřímně, filmařsky je to fakt dobré, herci jsou na amatérské poměry dobří a kamera taky, akorát střihů tam na mě bylo zbytečně moc. Jako normální film by to bylo asi za silné 3*, v rámci amatérského filmu je to na 4*. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Vizuálně, hudebně a výpravově téměř brilantní, ovšem kamenem úrazu je zde zvuk a občas i nepěkná herecká škrobenost (princezna). Námět sice dobře známý, až idylicky vypracovaný, ale líbila se mi strašidelná scéna z lesa, která fungovala až na hororové bázi, takže pro mě vícemeně nadprůměrná záležitost. Jen doladit techniku a udělat pořádný casting. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

V nejedné chvíli jsem měl pocit, že jde o inspiraci Troškovými pohádkami. Nemyslím příběhem, ale stylem. Taková onanie krásné české přírody, čarodějčino šišlání... To není na škodu, ale více mi sedl Mlýnku dost! ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách povedené a tím pádem zasloužené vysoké hodnocení. Ale na mě málo originální. A na to jsem se skrze název těšila. :-) ()

Reklama

Reklama