Reklama

Reklama

BLEACH

  • Japonsko Bleach (více)
Trailer 1

VOD (1)

Kurosaki Ichigo (Sóta Fukuši) je obyčejným studentem, až na jednu maličkost, dokáže vidět duchy. Tato schopnost se s ním táhne celý život a je na ní naprosto zvyklý, vše se ovšem změní, když ve svém pokoji potká Shinigamiho - Kuchiki Rukiu (Hana Sugisaki). Shinigami chrání totiž svět lidí před Hollow, pojídači lidských duší se silnou duchovní silou. Ichigova rodina je jedním takovým Hollow napadena a sám Ichigo musí přijmout sílu Shinigami od Rukie, aby svou rodinu ochránil. (UncleMorty)

(více)

Recenze (25)

Toren 

všechny recenze uživatele

O krapet lepší jak hrané FMA, ale pořád je to děsně k smíchu. Mít nulový vztah k této látce a nestrávit u ní své dětství, asi bych šel níž. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné. Co taky chtít od adaptace takového kolosu? Je sice pravda, že jsem chtěla trochu víc kůl bitky, ale i tak musím uznat, že choreografie některých škorpení nevypadala zle. Sóta se na Ičiga hodil, Hana jako Rukia nezklamala – v podstatě herecky kralovala celému filmu. Příběhově nic zvláštního. Je to skoro jako lehce ospalý úvod k nějaké super bitce. Když bude, budu ráda. Průměrný snímek, který se dá na pohodu zhlédnout. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Určitě bych se nebránil pokračování či seriálu, jelikož i přes zde značné a jemně negativní komentáře se mě Bleach, jako film líbil. Existují filmové adaptace anime, které dopadli mnohonásobně hůř. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Barevný živý akční Japonský Harry Potter. Je to sice pro fanouškovskou základnu, ale překvapivě soudržné. Síly a pravidla jsou pečlivě vysvětleny takže to děti snadno pochopí. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Cool adaptace anime, občas nečekaně zábavná. Bavily mě i vedlejší postavy, včetně dvou malých sestřiček hlavního hrdiny. Nemyslím, že 56% je fér hodnocení, proto 4*. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Eh. No nevím, jestli by mě tahle obyčejná a levná adaptace dokopala k tomu, abych mangu někdy začal číst. Na druhou stranu Hana je celkem pěkná holka a herecky je imho z celýho toho ansáblu o level vejš (ačkoliv to není asi žádná velká pochvala, neb všichni herci jsou prkenní). Charaktery jsou neprokreslený, jednají z podivný logiky, nic se o nich neví, umírají a zase se objevují. CG je místama laciný, obludky jsou na druhou stranu celkem hezky udělaný. Lore světa je absolutně nevysvětlenej a místo, aby se nějakej čas věnoval jemu, ztrácí se čas dlouhými monology nebo zbytečnými záběry do zdi. Ale jak říkám, Hana z toho aspoň tu průměrnou adaptaci vytáhne, no... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Jako zarytého fanouška seriálu, jsem byl velmi zvědav jak se hraná verze se vším vypořádá a musím říci, že to zvládla až nevídaně dobře! Jelikož člověk zná celé pozadí příběhu, tak je jasné, že kdo to vidí úplně poprvé, tak mu to může připadat jako nějaká "manga tuctovka", ale tak to vůbec není. Tohle bylo jen počáteční zrnko celé Ichigovi cesty, kterou jeden film nemůže ani zdaleka pojmout. Klidně bych koukal na hranou verzi seriálu, pač jsem se po letech uvědomil, že mě to stále baví :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Film natoceny podle mangy stejnyho jmena (ktery neznam) - to je vzdycky komplikovany. V serialech ty postavy maji vic prostoru, postupne se charakterizuji a nejak to graduje, zatimco ve filmu maji tvurci hodinu a pul na to, aby predstavili rychle ten svet a jeho pravidla (strucne), nejaky postavy (a vetsinu z nich jen zbezne) a nakonec k tomu namontovali nejaky ten pribeh. Tady se teda bojuje s nakejma bubakama, jsou docela pekne udelany, ale ten zbytek je dost takovej oklestenej. Ichigo ma nejakyho kamarada silaka, ale ve filmu se o nem nerekne nic. Asi bude mit i lasku, ale o ty se nerekne nic. Tichej spoluzak - lucistnik to behem bitky koupi a pak na konci filmu se tam zase prochazi jako kdyby byl naklonovanej. Hlavni Reaper - Kapitan / bratr se stoickym ksichtem nejdebilnejsi postava filmu. Nevim no, bitky fajn, ale zbytek dost velky HM. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

mne sa pacilo preveenie, hollows vyzerali paradne, herci sa podobali na mangu aj anime... a az na par klasickych natahovacich scen super :) holt, bleach bolo moje prve anime ever, takze mam k nemu special puto, aj ked som ho asi pri 200.dieli prestala pozerat :D ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Příjemné a zábavné. Asijská produkce je hodně jiná a mě osobně se to velmi líbí a to včetně japonštiny. Vše mi přišlo velmi precizní a to jak zajímavý příběh, tak styl vyprávění. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné spracovanie. Povedal by som na úrovni Attack on Titan, ktorý bol samozrejme ďaleko megalomanskejší, ale toto je Netflix po japonsky, takže buďme radi aj za to. ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Za mě dosti zklamání. Ušatá Rukia a nesympatický Byakuya, přitom Miyavi není špatný, ale do role Byakuyi mi prostě neseděl. A příběh... Špatný. Osobně jsem doufala, že to dojde až po záchranu Rukii v Soul Society. Efekty fajn, hollow vypadali dobře, ale bráno jako celek - bída. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

BLEACH (anime a manga) je pre mňa trochu zvláštny počin. Približne prvá tretina (po koniec záchrany Rukie) je geniálna, vtipná, napínavá, akčná a má prosto všetko, čo by som od mangy chcel a v čo dúfam. Zvyšok je taký mišmaš, pričom nie zlý, ale skôr neucelený, pozastávajúci z rôznych etáp, ktoré zrazu nastanú a o desiatok strán skončia. Film sa zameriava na možno prvých 60 dielov mangy a robí to podľa mňa super. Je náročné vtesnať takmer 700 dielnú mangu, pričom jeden diel má asi 20 strán, do 110 minút. V tomto to vymysleli tvorcovia výborne. Poctivo predstavili hlavné postavy, prišli s nejakým uceleným dejom, ktorý niekde začína a niekde končí, pričom sa dosť verne pridržiavali predlohy, a taktiež ukázali postavy, ktoré budú mať význam v budúcnosti. Nič nepôsobí lacno, efekty sú na dosť vysokej úrovni, pričom Hollows sú spravení perfektne, je tu akcia ako z anime, kostými vyzerajú dobre, o Zanpakutō ani nehovorím, a kasting je veľmi vydarený. Celé to pôsobí ako filmové anime, ako jeden diel a musím povedať, že veru aj vo mne film vzbudil veľkú túžbu vidieť viac. Veď skončil presne tam, kde to v predlohe začalo byť zaujímavé a začalo sa to priostrovať. Chcem vidieť viac postáv, viac akcie, viac deja, Soul Society, prosto všetko. Dúfam, že pokračovanie bude, a nakoniec uvidíme aj záchranu Rukie. Pretože toto im vyšlo 7,1/10. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Film sice není přesně podle předlohy (jen příklad: film končí dějem dílu 17, ale přesto se v něm stane věc, která se měla stát až díle 111 a to ještě poněkud jinak - Grand Fishera totiž zabil až otec Ichiga) ...ale to vůbec nevadí. Postavy jakoby z oka vypadly seriálovým animovaným předlohám, především nad Rukiou musí žasnout asi každej, kde sebrali takovou herečku, z které vyzařuje to samé jako z její animované předlohy. Důležité je, že atmosféra filmu je velmi podobná atmosféře seriálu - což musí každému fanouškovi Bleach stačit ...navíc kdyby byl i děj víc věrný předloze, člověk by se nudil. Efekty a bitky jsou slušné a závěrečný souboj Renjiho s Ichigem skoro nemá chybu. Celkově velmi povedená adaptace, kterou na rozdíl od některých jiných snad mohou ocenit i ti, kteří anime neviděli (i když pochybuji, že na čtyři hvězdičky). Doufám, že bude pokračování. 78% ()

Martin.Tokos 

všechny recenze uživatele

Film jde rozdělit do dvou částí. 1. Půlka filmu ve které jsem se přenesl do roku 2012, kdy sem ujížděl na anime Bleach. Povedená polovina, kterou sem si nesmírně užil. 2. Půlka byla o poznání horší. Zajímalo mě, jak se tvůrci popasují s úlohou nacpat celou příběhovou linku do hodiny a třičtvrtě.. Nepopasovali. Místo toho příběh změnili, což by ani nebyl problém, kdyby dával smysl. Radši mohli udělat trilogii, která by opisovala příběh z mangy. K velkým plusům patří výběr herců a efekty. Naopak je škoda, že postavy jako Chad a Orihime nedostaly tolik prostoru a na některé postavy ( například Kon ❤️) se nedostalo vůbec. ()

filip333 

všechny recenze uživatele

Já byl spokojený, raději bych další řadu seriálu, ale alespoň něco. Celkově film utekl příjemně. Těším se na výpravu do Společenství duší. ()

argo.smile odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry ale toto sa nedalo vôbec a to som teraz zdvihol hodnotenie pôvodnej anime zo 4* na 5* po zhliadnutí tejto naozaj filmovej sračky. A čudujem sa a veľmi , že filmová adaptácia Death Note malo o proti tomuto také nízke hodnotenie. ()

Reklama

Reklama