Reklama

Reklama

Long zhi gu zhi jing ling wang zuo

Obsahy(1)

Pokračování filmové série Dragon Nest (2014) se opět odehrává v magickém světě Altera. Poté, co byl poražen černý drak se hrdinové rozešli, ovšem pouta, která se mezi nimi utvořila, zůstávají. Především mladý Lambert (v čínském originále Xiao Yu) si stále dopisuje s mladou elfkou Liyou a těší se až dívku, kterou miluje, znovu spatří. Liya se vrátila do říše elfů, kde se chystá královská svatba. Vzhledem k faktu, že je královna elfů bývalou členkou výpravy proti černému drakovi, souhlasí s návrhem mladé elfky, aby byl na svatbu pozván i Lambert. Liya je však od vztahu s mladým člověkem odrazována, především její bratr a budoucí král má proti lidem silné předsudky. Mezitím se sestra elfí královny, která získala mocný temný krystal, chystá překazit královskou svatbu a sama usednout na elfí trůn... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem od čínsko-amerického animovaného filmu moc nečekal, a tak jsem byl celkem příjemně překvapen, a to jak vizuální stránkou, která mi přišla velmi dobrá, tak i příběhem, který byl docela hezký, a nenašlo se zde moc míst, kde by se člověk nudil. Není to objevný příběh, ale v tomhle podání to bylo dobré. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

První anime bylo víc dospělé a viditelně vytvořené podle počítačové hry, druhé je víc masovka, což ale neznamená, že horší. Kompaktnější, víc pro mládež. Záchrana elfí královny a boj o zdroj síly života. ■ Čínská jazyková verze s anglickými titulky: http://vidcrunch.ga/movies/throne-of-elves/ Po jejím vidění konstatuju, že i ta anglická se dá (zajímavé, že existuje ještě další čínská jazyková verze, zřejmě pro čínský trh, která má úplně jiné úvodní titulky). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Viditeľne prišlo viac drsnejšej ( a aj temnejšej akcie ), pričom sa tým pádom myslelo aj na tých ´´odrastenejších´´ fanúšikov žánru, ale naivita ostala. A ako som tvrdil pri prvom filme, stále je to predovšetkým pre tých menších a aj mňa by viac zaujal práve v školskom veku. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Pokračování série Dragon Nest je takovým docela slušným romantickým fantasy. Sice tam jsou pořád nějaké ty nedostatky a věci s kterými se u čínských (a třeba i ruských) animovaných filmů příliš nedokážu ztotožnit (hlavně to zatracené "dramatické" zpomalování), ale díky faktu, že je příběh tentokrát zaměřen na mnohem méně postav, působí vše mnohem kompaktněji. Příběh není nikterak překvapivý a v rámci žánrových pravidel je naprosto v normě. Hlavní záporačka je vcelku povedená a navíc i docela sexy, takže se na ní velmi dobře dívá (obdobně jsou na tom i ostatní elfky). Stejně tak se mi líbila i animace a prostředí. Elfské město mělo patřičnou vznešenost a krásu a i další lokace působily zajímavě. Ústřední dvojice mi byla opět sympatická a té jejich romanci jsem přál. Bylo to i trošku vtipné, především tvrzení, že i když jste malého vzrůstu, můžete mít krásný výhled mě pobavilo. Hudba byla poměrně dobře zvolená. Ve výsledku to sice není nic, co by bylo nějak extrémně nadprůměrné, ovšem minimálně označení "slušné" si to u mě zasloužilo. 6,7/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Čínská jazyková verze má úplně odlišné úvodní titulky, než anglická. Místo shrnutí předešlého děje zobrazuje korespondenci mezi oběma hlavními postavami. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama