Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýn, současnost. Naše hrdinka rekapituluje další ze svých hektických dnů a začínáme pěkně zostra. Přesněji řečeno v brzkých ranních hodinách návštěvou pohledného mladého muže, jehož jméno nikdy nepadne, zato se dozvíme leccos o jeho sexuálních preferencích. Nicméně den teprve začíná a program je skutečně nabitý. Je potřeba vyřídit si půjčku, bez níž se kavárna, založená s nejlepší kamarádkou Boo, pravděpodobně neudrží nad vodou. A také navštívit společně se sestrou Claire feministickou přednášku. Zapomenout nesmíme ani na jisté náhodné setkání v autobusu. A všechny tyto události poskytují příležitost k četným odbočkám, komentářům a reminiscencím, díky nimž odhalujeme další střípky z hrdinčina vskutku netuctového života. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Promiňte, ale tohle vám tady moc nepomůže!“ – „Ne, pardon, já myslela, že pod tím mám ještě tílko!“ reaguje zpocená hrdinka při sundávání červeného svetru na úředníka, který vyřizuje její žádost o počáteční půjčku. Na podnikání. Soustředíme se totiž na pestrý život mladé majitelky kavárny z Londýna, která v posledním období zažila smrt několika blízkých lidí. Krátké, trefné, jízlivé. Pak poznáme její sestru (které ten svetřík čmajzla), jejího otce, její macechu. A lehce pochopíme, s kým máme tu čest. Ale na podrobnější cejch je ještě čas. Nicméně seriál svého pomyslného vítěze už má: cynickou Phoebe Waller-Bridge, všestranně nadanou scenáristku, stand-up komičku a herečku. Nenápadný sitcom z britských ostrovů, který posbíral řadu cen Emmy. Uvidíme. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fleabag mi docela hodně připomíná naši Single Lady, takže je dost možné, že ji zase Češi okopírovali, ale přiznám se, že mě Fleabag zas až tak nenadchla. První díl byl spíš zklamání, seriály na téma alkohol, sex a peníze mě nikdy nebavily, ale doufala jsem, že se u Fleabag alespoň pobavím, Pár vtipných scén tam sice bylo, jinak to ale spíš není můj styl humoru. ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlé, osvěžující a vtipně neokázalé, respektive tvůrci si neberou servítky s ničím jako je sex, alkohol a tvrdý humor a podávají příběh na plnou hubu. Dalo by se přirovnat k vyprávění nějakého zážitku od britského stand-up komika. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Koncept určitě zajímavý, ale první díl mě moc neoslovil, takže u tohoto seriálu se nezdržím. Ale věřím, že pro jiné je určitě skvělý. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama