Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy může být prospěšné nechat každodenní ruch a shon daleko za sebou a na chvíli se v ústraní tiše usebrat a utřídit si myšlenky. Naše hrdinka jede se sestrou Claire na víkendový seminář, určený pouze pro ženy. Podobně jako nedávnou feministickou přednášku jim tento pobyt zaplatil otec. Ovšem zatímco leitmotivem přednášky bylo heslo Ženy mluví, seminář se nazývá Dech života: ženy nemluví. Těžko soudit, jestli tím otec chtěl dcerám něco naznačit, jisté je pouze to, že Claire je z celého podniku předem nešťastná. Nakonec se však ukáže, že to přeci jen nebyla marná investice. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám zas šťastlivě zvedla laťka. Možná je to způsobeno pouze stopovými prvky sexu a jeho podobenstvím, ale každopádně jsem se i párkrát zasmál, což se cení. Obzvlášť pokud má jít o sitcom. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úderný hořký humor pokračuje, ženské hrdinky mají dál i v televizním prostředí zelenou. Spíš antihrdinky. Jejich roztržitý otec se plácl přes kapsu. Léčba tichem je prý zaručeným úspěchem. Jenže tenhle duchovní pobyt, ve kterém se všechno sdílí a ve kterém není wi-fi, bude docela psycho. Navíc se z vedlejšího pozemku rozléhá řev skupinky frustrovaných mužů. Závěr překvapivě umírněný a tklivý. Ovšem jeden z mnoha pokusů o sourozenecké sblížení nevychází. Třeba příště. Phoebe Waller-Bridge se cynicky vyjadřuje k mužským a ženským rolím, její postava je jízlivá, perverzní i sobecká, uvnitř ale solidně pracujeme s tématy jako je samota, vina či neporozumění. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší epizoda. Pár vtipných scén se našlo, dokonce se začíná formovat i nějaký děj a i když se sem tam nějaká ta extrémně nudná nebo trapná scéna našla, ve finále to začíná být konečně aspoň trošku zajímavé. Na víc než obyčejný průměr to ale rozhodně nemá. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama