Reklama

Reklama

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem od druhé série tak trochu očekával, že si budu maximálně užívat každý díl, a to se úplně nestalo, ale... První a poslední byly zcela dokonalé + Andrew Scott v roli cool kněze je nepřekvapivě úžasný + (a teď to největší plus) Už u první série jsem psal, že v případě Fleabag mi boření 4. stěny vůbec nevadí, spíš naopak - no a v té druhé Phoebe vzala tu zaběhnutou formu a udělala s ní něco nevídaného a totálně geniálního. Ale znovu bych se podíval asi jen na ten první díl, pokud bych teda nesjížděl znova celý seriál, ten jediný podle mě skvěle funguje i samostatně. "What's your favorite movie period?" "Carrie." 9/10 ()

kubilov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající seriálové překvapení. Překypující sprostotou, skvělým břitkým britským humorem, existenciální problematikou a (sic!) feminismem. Phoebe Waller-Bridge je neuvěřitelně vtipná, talentovaná a skvělá, fakt jsem si jí za těch pouhých 12 dvacetiminutových dílů velmi oblíbil. Druhá řada je zcela vynikající, k čemuž velmi dopomáhá skvělá postava kněze Andrewa Scotta. I ségru jsem si oblíbil, i když vypadá jako tužka. Nejlepší sitcom za velmi dlouhou dobu. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherná zmes depresie, cynického humoru, sexu a nešťastnej lásky. Tomu ja rozumiem. S hlavnou hrdinkou by sme boli kamošky jedna báseň. Phoebe nie je len úžasná autorka, ale aj skvelá komička a herečka. Tento štýl nemusí sadnúť každému, ono sa treba vedieť pohotovo prepínať z humoru na drámu a naspäť. Teraz, aby sme sa vyhli stratám na životoch, upozorňujem, že nasleduje jeden monológ, ktorý by sa tak trochu dal označiť za minispoilerík.... Najlepší príhovor na svadbe, aký som kedy od kňaza počula. Začína "Fuck me" a pokračuje: Láska je príšerná! Je príšerná. Je bolestivá. Je desivá. Kvôli nej o sebe pochybujete, odsudzujete sa. Dištancujete sa od ľudí vo vašom živote. Robí z vás sebcov. Sú z vás podivíni! Ste posadnutí svojim účesom. Ste krutí. Kvôli nej hovoríte a robíte nepredstaviteľné veci! Po tom všetkom túžime a je to peklo, keď sa nám to splní! Takže, niet divu, že na to nechceme byť sami. Učili ma, že sa s láskou narodíme a máme život na to, aby sme pre ňu našli správneho príjemcu. Ľudia o tom neustále rozprávajú. "Ak mi to pripadá správne, je to jednoduché" Ale nie som si istý, že je to pravda. Schopnosť rozoznať to správne vyžaduje silu. A láska nie je pre slabochov. Byť romantický vyžaduje pekelnú dávku nádeje. Podľa mňa majú na mysli, že keď nájdete niekoho, koho milujete, pocítite nádej. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trošičku lepšie ako prvá séria. Aj vďaka účasti Andrew Scotta v úlohe kňaza. Stále si to udržuje humor aj nadhľad a má to aj príjemné smutno skutočné momenty. Niečo s čím sa dá stotožniť, nad čím sa dá zasmiať a čo je dokonca dojímavé. Páči sa mi kam sa postava vyvinula, rovnako aj všetky ostatné vedľajšie postavičky. Prirástlo to k srdcu. 2. séria - 80% ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mě příjemně překvapila - už první díl naznačoval, že to bude síla. Baví mě ten mix zábavy, cynismu, vulgarity a občas na povrch proniknuvších, jinak ale pečlivě pohřbených emocí. Phoebe Waller-Bridge díky Fleabag a díky spolupráci na Killing Eve zařazuji do svých oblíbených scénáristek, protože podle mě potřebujeme takové tvůrce. S Fleabag se divák vůbec nemusí ztotožnit, a přesto se může dost dobře bavit. Když to shrnu, druhá série mě bavila ještě víc, než první, řekla bych, že má lepší a semknutější příběh. Andrew Scott byl fajn, ale ještě víc jsem si užívala Olivii Coleman, ta tu příšernou macechu zahrála fantasticky. ()

Galerie (104)

Reklama

Reklama