Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přátelství se sexy knězem je zatím maximum, čeho naše hrdinka při jeho svádění dosáhla. I to ale může být pěkné a přinášet netušené zážitky třeba při výběru kněžského roucha či návštěvě setkání kvakerů. Jeho otázky a opravdový lidský zájem však začínají postupně nahlodávat její pečlivě udržovanou masku cynického nadhledu a suverenity a probouzejí vzpomínky, které bolí a uvrhávají duši do zmatku. V takových případech lidé obvykle hledají útěchu v kostele, pro naši hrdinku to však může obnášet jistá rizika. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za normálních okolností by to byly dvě hvězdičky, aspoň to ale nebylo zas tak trapné. Dvě a půl, ani o kousek víc. Vcelku nudná epizoda více méně bez námětu. Navíc závěrečná zpověď mi přišla příliš zdlouhavá, toto přeskakování z rádoby komedie do rádoby srdcervoucího dramatu mě prostě bohužel nesedí. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle kněz nemá zájem o to, co ukrývají její kalhotky, ale o její život, její sny a plány. Naše hrdinka tak postupně odhazuje svou cynickou masku, kterou tak pečlivě celé roky vytvářela. Navíc když se vítězoslavně usmívá do kamery, on to (jako by se vytratila) „vidí“. Myšlenkami se vracíme na pohřeb matky, na kterém si každá z postav bere svých pár okamžiků slávy – ať už je to vypočítavá macecha, puntičkářská Claire nebo citlivý Harry. Hledání útěchy v kostele pak skončí (ne)očekávaně. Všestranně nadaná scenáristka sice často utrousí nějakou provokativní hlášku, ale nebojí se (v ten správný moment) zvážnět a píchnout do vlastních řad. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama