Reklama

Reklama

Šest přátel odjíždí oslavit 4. červenec na opuštěný ostrov u pobřeží Washingtonu. Netuší však, že sáček s kokainem, který jeden z šestice bere s sebou, obsahuje více, než jen drogu samotnou. Bílý prášek je totiž obohacen o virus, který způsobuje psychózu, agresivitu a sklony ke kanibalismu. Z oslavy se tak záhy stává boj o holý život. (MaaaR@)

(více)

Recenze (19)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

6 přátel (3 muži 3 ženy) jde na výlet k chatě u jezera. Mezitím si tam dají kokain, který má v sobě látku po jejimž použití člověku mrdne a začne zabíjet ostatní. Film se odehrává ve 3 rovinách v první sledujeme vyšetřování jednoho z těch útoků v druhé ten masakr v chatě u jezera a ve třetím jak ta látka vznikla. Z těch posledních cca 5 hororů co jsem viděl nadprůměr, který kazí pouze nesmrtelnost postav (ženská umře po ráně panvičkou a chlápka tam zkusí upálit a přežije) . Škoda, že neukázaly závěrečný masakr hned bych přihodil pátou hvězdu. ()

BraceGirdle 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě neuvěřitelně sralo. Čekal jsem přímočarou zombárnu, u který vypnu a budu se bavit, ale vypadla na mě směsice komedie, krimi, romantiky, sci-fi, politický agendy, prostě všech sraček kromě hororu. Abych teda úplně nekřivdil, horor bylo to dokoukat. Když místy začala hrát romantická hudba, začal jsem si řezat uši. A že to ale bylo kurva romantický? Slzy mi tekly, jak mi krvácely oči. Pak to hraní s kamerou, když se začaly měnit? Z toho jsem viděl taky rudě a měl jsem chuť za to režiséra odstřelit. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Polovinu filmu se tradičně čeká, než se začne něco dít. Leemu slouží ke cti, že se ten čas snaží využít i jinak, než jen k seznamování se se stupidními postavami. Horší je, že jak liniii policejní, tak tu s jakousi pokusnou základnou, se mu nedaří plně využít. Když pak virus zaútočí, tak to není úplně špatné, ale peněz zase tak moc nebylo, takže gore není tolik, kolik by mělo víc a divák si musí vystačit s tempem a ječením. Každopádně Lee není bez talentu, tak to třeba příště bude lepší. 40% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Kanadská zombárna se točí kolem bandičky lidí, která se díky speciální droze dostává do stavu halucinací a zvyšuje jejich agresivitu. Na pozadí se vyšetřují nedávná úmrtí způsobená drogou, podivný výzkum nakažených a nic originálního nečekejte. Nicméně musím kvitovat, že režisér úvodních čtyřicet mnut pojal velmi zručně a s postavami se snažil v rámci možností pracovat. Za celou dobu mě nic neiritovalo, neobjevují se žádné otravné neduhy tohoto žánru a nakonec se z toho vyklubala slušná vyvražďovačka s „dramatickými“ náznaky. Vizuál mi hodně připomínal severské horory a gore je naprosto excelentní. Možná to chtělo brutální jízdu rozjet dříve nebo související boční linky více propracovat, ale rozhodně spokojenost po delší době......7/10 ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Režisér Lee má za sebou celovečerní hororový debut a já ho z pozice zdejšího hororového experta rozhodně nehodlám zatracovat. Ba naopak. Když na sobě bude usilovně pracovat, může v hororovém žánru uspět, jelikož potenciál k růstu u něho rozhodně vidím. Pro svůj následující snímek si však musí sehnat opravdové herce, kteří nepovažují afektovanost za přednost, a scénář raději přenechat někomu o poznání schopnějšímu, jenž skupinu dlouholetých přátel nedegraduje na obyčejné jednorozměrné roboty zbavené jakékoliv vztahové chemie. U drtivé většiny hororů by tyto zásadní nedostatky předznamenávaly odpadové hodnocení, avšak Evil in Us přesto dokáže atmosfericky zaujmout do takové míry, že ode mě obdrží celé dvě hvězdy. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama