Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Hinton pracuje s kamarádem Philem v prestižní reklamní agentuře a oba jsou natolik zaměstnaní, že jim na rodinný život nezbývá čas. Phil zanedbává synka Maxe a Charlie na tom není o moc lépe. Ben má zanedlouho začít chodit do školky a rodiče mu vyberou luxusní a drahou Chapmanovu akademii, kterou vede přísná ředitelka Gwyneth Harridanová. Protože se Charliemu a Philovi nepovedla kampaň na dětskou zeleninovou snídani, přijdou o práci. Charlie věří, že novou brzy sežene, o šest týdnů později je situace stejná. Jeho žena Kim začne pracovat, ale z jednoho platu si nemohou dovolit platit drahou školku, a tak Ben zůstává s otcem doma. Kamarádka Peggy je přivede na nápad otevřít si školku. Měli by práci i peníze. Nejprve však musí překonat nedůvěru maminek a pak přijít na to, jak tu podivnou bandu zkrotit. První den jsou úplně vyřízení. Protože ředitelce Harridanové začínají ubývat žáci, poštve na nečekanou konkurenci pracovníka sociálky, který Charlieho a Phila donutí splnit různé náročné požadavky. Mimo jiné musí přijmout dalšího vychovatele. Mladý Marvin je pro školku požehnáním, protože si s dětmi opravdu rozumí. Dětí přibývá a školka prosperuje. Jenže pak jim pracovník sociálky řekne, že kvůli množství dětí musí přesunout provoz do opravdové školky. Marvin sice ví o místě, kde by ji mohli otevřít, vinou Harridanové však nezískají na otevření potřebné finance. Navíc dostane Charlie nabídku vrátit se do agentury. Neodolá, ale záhy pochopí, že udělal chybu. (TV Nova)

(více)

Recenze (162)

T2 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy a jeho zábavnosť ide dolu vodu a to pekných pár rokov, tento film je veľmi slabulinký až nudný, a hneď poviem že Zlatý "mnohými zavrhovaný" Policajt zo škôlky, ale čo už s podobných námetov už nastáva minimálne u mňa prejedenosť a hlavne keď sa podobnosťou scénky len dookola opakujú. Najlepší bol aj keď na malom priestore hrajúci Steve Zahn ako fanatik od Star Treku. ║Rozpočet $60miliónovTržby USA $104,297,061Tržby Celosvetovo $164,433,867║ na detskú škôlku tam bol teda blahodárny rozpočet, že by tam bolo použitých moc špeciálnych trikov ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nehorázně trapná záležitost, kterou bych kvůli ohromné porci debilního nevtipného fekalního humoru děcku rozhodně nepustil. Murphy je pouze průměrný, ale i tak je to jediné plus, které snímek nabízí a to i přes účast Hustonové. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Walking on Sunshine - Katrina and the Waves [3:59] ,2. Takin' Care of Business - Bachman-Turner [4:50] ,3. I Want You Back - Jackson 5 [2:59] ,4. Coconut - Harry Nilsson [3:54] ,5. Rhinestone Cowboy - Glen Campbell [3:17] ,6. I Wanna Be Sedated - Ramones [2:31] ,7. Kung Ku Fighting - Carl Douglas [3:17] ,8. Dream Weaver - Gary Wright [3:26] ,9. Ballroom Blitz - Sweet [4:02] ,10. Surrender - Cheap Trick [4:55] ,11. ABC - Jackson 5 [2:59] ,12. I Want Candy - Bow Wow Wow [2:44], ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo ich to tu preboha učíte?“ pýta sa zhrozene expert na klingónčinu Steve Zahn (JAZDA DO PEKIEL, SAHARA), keď jedno z detí v práve otvorenej škôlke, zbožňujúce Flasha Gordona, nepozná ústredného zlosyna Flasha Gordona a tipuje Jokera alebo Lexa Luthora. Nie je to prvý ani posledný vtip tejto uchádzajúcej americkej rodinnej komédie, pričom musím podotknúť, že aj záchodová scéna je vtipná. Ak k tomu prirátame sympatického Eddieho Murphyho a jeho obézneho kamaráta Jeffa Garlina (ROBOCOP 3), vyciká sa nám z toho vydarená šou, kde občas dospelí poučujú deti, ale nebije to do očí až tak, akoto bilo v POLICAJTOVI ZO ŠKÔLKY. A určite je to lepšie, ako CUMLIKÁTOR. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Do kina bych na to nešel a ani to nikomu neradil, ale na kabelovce to v pohodě dám i několikrát za sebou. Docela jsem se zasmál, obzvlášť Steve Zahn s jeho odkazy na Star Trek, Star Wars a superhrdinské komiksy to hodně pozvedl a kdyby toho tlusťocha hrál Tom Arnold, mohlo to být i za tři. Eddie Murphy u mě po dlouhé době (naposledy jsem od něj viděl strašného Pluto Nashe) docela zabodoval, je tady na něm vidět snaha a má pár dobrých replik a gagů. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Docela překvapivě nemám s touto komedii nějaký větší problém, nelíbily se mi tak maximálně dvě tři situace, ale zbytek celkem ušel. Neříkám, že je to bůh ví jak zábavné, to určitě ne, ale v poslední době jeden z nejlepších kousků komedii nižší sorty. Eddie Murphy sice za svými velkými rolemi dost zaostává, ale odvádí slušný standart, který lze označit za dostačující. Samozřejmě má na to nadzvednou film o stupínek výše, ale ačkoli se tak nestalo nebudu se tím dále zabývat. Klasická šablona tohoto typu komedií zůstává však bohužel neporušena, což je vzhledem k možnostem asi zklamání největší. Vytíkat přílišné moralizování asi nemá cenu tak se posuneme zase o blok dál. Příjemným kladem je Ben (Khamaki Griffin), který sice ani nebude mít zářnou budoucnost, ale v tomto filmu hraje velice přesvědčivě a splňuje do posledního puntíku všechny své úkoly. Chlapeček Flash Gordon a jeho pozdější odstrojení je také zábavné, stejně tak jako příjemná vsuvka pro fanoušky Star Treku. Na druhou stranu tu však máme kupu podprůměrného humoru, který však - vyjma toho fekálního? - děti rozhodně pobaví. Celkově slabší průměr, u kterého příjemné odpoledne stráví spíše ti mladší diváci... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Filmy s detmi nepatria medzi moje Top, ale tento úlet si zaslúži pochvalu. Tá pasáž s mrkvovým a brokolicovým kostýmom je pre niekoho buď úplná sračka, alebo brutálny záchvat smiechu. Premňa to bol záchvat, a film, ktorý niečo také spôsobí - alespoň raz, nemôže byť zlým. Mimochodom, úletov tam bolo viac... :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bláznivá školka výrazně nevybočuje ze žánrového podprůměru Murphyových „skvostů“ z chudých let nedávných, občas tam nějaký ten záchvěv probleskne, nicméně i samotný Arnie měl v obdobné roli před bezmála dvěmi desetiletími větší charisma. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Afro-americkej hollywoodskej hviezde Eddiemu Murphymu som nikdy nedokázal prísť na chuť. Nepáčil sa mi na začiatku svojej kariéry v úlohe ukecaného "Policajta v Beverly Hills", ani neskôr ako "Dr.Dolittle", čo rozumie reči zvierat. Neohúril ma ani svojimi prevlekmi v "Zamilovanom profesorovi" a "Norbitovi". Ako "Upír v Brookline" alebo "Svätý muž" bol doslova trápny. No a ako dopadol jeho pokus o rodinnú komédiu, v ktorej sa stará o hŕbu malých detí v predškolskom veku? Opäť to nie je žiadna sláva, ale aspoň som to bez väčších problémov dopozeral až do konca. To sa mi pri filmoch s Eddiem Murphym stáva len zriedka kedy. ** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím kolikrát jsem se v tomto filmu zasmál.Možná třikrát a to už ani nevím čemu.Tohle totiž není ani komedie jenom sito na komedii hraje.Strašný scénář,strašní herci prostě všechno strašné.Občas si říkám ka až Murphy dokázal klesnout ze svých vynikajících komedií.Ale takový je život amy se prostě musíme smířit s tím že Murphy už se ze dna nevyhrabe a že tento film je proklatě hrozný ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chytlavá komedie, která mě zpočátku moc nebavila, pak se ale dva sympaťáci stanou z nouze vychovateli ve vlastní školce a začnou se dít věci. Když k nim pak ještě přibyl Steve Zahn a jeho Startrekovské pindy, bylo vymalováno:) Nejlepší scénou je ale pro mě v době kdy nastal v domě již totální chaos a binec, když do toho všeho jedno dítě osedlalo traktůrek a jen tak si jezdilo po zahradě, to už ten smích nešel zadržet:) PS: Na můj vkus moc fekálního humoru, včetně vymalovaného záchodu, ale tentokráte promíjím. PS2: Ještě jsem si vzpomněl jak tříleté děti sedí v lavicích a drtí Freuda + 4 světové jazyky a od nového roku přibývá Portugalština. Prostě nářezovej film. PS3: Podruhé je to už docela slabota. 40% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli jsem se něčemu zasmál. Pravá komedie pro pravou rodinnou pohodu. Na to kolik tam bylo dětí, tak se s tím popasovali dobře, právě možná výběr některých dětí dělá tohle tak dobrým. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Uff, prekvapivo skvelé. Síce to zďaleka nedosahuje kvalitu Eddieho filmov z 80s, ale za posledných 15 rokov to patrí určite k jeho najlepším kúskom. Bohužiaľ nevyhol sa pár prdiacim scénam, ale našťastie je ich málo. Na druhej strane tu máme mnoho odkazov (Star Trek, Star Wars, comicsy), skvelých hercov, pár dobrých gagov, akurátnu minutáž a príjemnú atmosféru. No a Eddieho. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +pro děti i pro dospělé, příjemná hudba i příběh, dětští herci dobře zahráli, zábava -občas trošku nereálné/// Nenáročná a hlavně bezpečná podívaná pro děti, u které se pobaví i dospělé publikum. Jinak Anjelica Huston je skutečně ještě odpornější něž třeba ve filmu Věčný příběh a je dobrým protikladem Eddiemu. Jo a taková zajímavost: jsem velice zvědav kam se dostanou dětští herci z tohoto filmu. Například Elle Fanning a Jimmy Bennett mají našlápnuto velice slušně./// Celkem 62%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá komedie, která pobaví. Eddie Murphy je výborný jako vždy. Příběh, nápady a nějaká originalita - to je tabu, ale když vypnete, tak vás to zabaví. Sice ne všechny scény pobaví, ale i tak vidím ve výsledku koukatelný nadprůměr. 63% = *** ()

Související novinky

Indické plány M. Douglase

Indické plány M. Douglase

25.01.2005

Michael Douglas se dal slyšet, že se hodlá podílet na produkci filmu RACING THE MONSOON, natočeném výhradně v prostředí Indie. Sám si chce v dobrodružném snímku samozřejmě také zahrát. Douglas… (více)

Reklama

Reklama