Reklama

Reklama

Girlboss

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Vzpurná Sophia, která má hluboko do kapsy, vklopýtá do světa internetového byznysu a naučí se být šéfová. Komedie podle vzpomínkové knihy, která se stala bestsellerem. (Netflix)

Recenze uživatele JohnCZ k tomuto seriálu (1)

Girlboss (2017) 

Do seriálu jsem vlastně šel jen kvůli Britt Robertson. Celá zápletka okolo spuštění internetového obchodu s módním oblečením mě vskutku nelákala a opravdu, prvních pár dílů je takový křest ohněm. Protože Sophia je nesympatická panovačná kráva, která si neví rady sama se sebou. Neví, co vlastně od života chce a její vášeň působí spíš jako naivní sen. Seriál ovšem postupně přestává působit tak povrchně, scénář docela slušně postavu Sophie rozebere a divák se tak nakonec i dozví, proč se tak chová. Celá série spíše působí jako sled epizod z jejího života, kvalitativně trochu jako na houpačce - jednou nuda a jednou takřka pětihvězdičková záležitost. Vlastně až v závěru série to začne působit ucelenějším dojmem. K mé radosti se seriál více zabývá vztahy než módou. Kdyby tomu bylo naopak, asi bych to ani nedokoukal. Britt je skvělá jako vždy, ale jako k postavě k ní divák přilne jen s potížemi a určitě ne hned po prvním díle. Nakonec ale fajn, ovšem těch 13 epizod bylo tak akorát. ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama