Reklama

Reklama

Divoké vlny 2

  • USA Surf's Up 2: WaveMania (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Je to jeden z těch neuvěřitelných příběhů, který musel být zfilmován. Mladý tučňák Cody Maverick dal vale ledovým planinám domova a vydal se na exotický ostrov Pin-Guí, aby se před davy fanoušků a objektivy kamer zúčastnil surfařského šampionátu. Byla z toho velká sláva, Cody našel sám sebe a taky kamarády. Všichni se teď vrací v novém dobrodružství plném vysokých divokých vln a surfařské zábavy. Cody, surfující kuře Joe a plavčice Lani se dají dohromady s partou pěti radikálních surfařů, kteří jsou silní, namachrovaní, namistrovaní a kteří vyhledávají ve vlnách jen ten nejtvrdší adrenalin. Tahle Velká pětka vezme Codyho a kámoše na cestu na to nejlegendárnější surfovací místo na Zemi, do surfařského ráje, kde jsou vlny opravdu divoké. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (39)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší, tak jedničku jsem měl hodně rád... Nějak jsem se dokázal vzhlédnout v Codym, a jak vidí svět.. Naprosto parádní animace, která dělala z vodních záběrů něco více. I když nejsem úplný fanda toho dokumentárního stylu, tak nakonec si myslím, že film to posouvá někam výš a jako staršímu mě to vůbec nevadí. I když to kuře je na odstřel... A co sequel? Škoda slov, škoda času a naprosto zbytečný sequel. Podařilo se to, špiní to i super jedničku. Ti svalnatí surfaři jsou zlo! Kde je voda hergot! Radši stokrát znova první film než ještě jednou trpět tady. 15% ()

Blind307 

všechny recenze uživatele

...videné v kine...mojimi očami tam zaznelo žalostne málo zaujímavého...keby tam nebolo pár milých vtípkov, tak to zveziem zo sveta...očami mojich detí: 3ročná sa žalostne nudila a takmer 5ročná kukne hádam hocičo (maniak na kukanie rozprávok) to zhodnila jednoducho: "mne sa to až tak nepáčilo..."...a to nemá latku postavenú vysoko...ešte im pustím jednotku, podľa hodnotenia lepšie...takuvidíme...apropo mňa mimoriadne najviac rušilo tie "spravodajské vstupy TV", to bola pohroma... ()

Reklama

Martin29 

všechny recenze uživatele

Pokračování po 10 letech mohlo přijít s něčím novým bohužel nepřišlo zápletka je trapná sjíždějí vlnu s blesky cca 5 minut. Humoru oproti prvnímu dílu ubylo a, když už tam je tak se týká toho kuřete (to samé bylo i v jedničce, ale zatím co tam to bylo vtipné tady už se to opakuje). Všechny postavy z Hang 5 jsou úplně zbytečné ve stylu chytrý vydrák mluvící se škeblí,který má rád rybí mléko ,namyšlenec, namyšlenec dělající ze sebe moralistu pak jakýsi dredař a na závěr ženská co si hraje na drsňačku a chce vlastní seriál. Scény ve stylu jsem mistr světa hážu skálou a vypadám při tom cool jdou mimo mě a myslím,že ani děti to neocení. 40 procent ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Až mě zaráží, s jak velkou intenzitou a značným rozdílem je tu pokračování shazováno. Jednička byla divná, trapná, chaotická a nudná. O pokračování se to sice dá říct částečně taky. Děj byl čitelný a obsah nicmoc, nicméně konečně zmizela ta prapodivná reportážní forma, což kvituju s velkým povděkem. O to větší záhadou mi je, že se tu pohybujeme v hodnocení v diametrálně odlišných číslech. A přitom jde téměř o totéž! ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Méně je někdy více. Původní Divoké vlny měly zůstat jediné. Tohle pokračování se vážně nepovedlo - vtipné to není, příběh o ničem - finální surfování na blescích je zkráceno na minimum a přitom se celý děj točí kolem toho, Hang 5 jsou spíše k smíchu než k obdivování, a ještě to překvápko nakonec - já neodcházím, koho by bavil důchod. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama