Reklama

Reklama

Hana Zagorová 70

(koncert)

Obsahy(1)

Velký galakoncert k životnímu jubileu devítinásobné Zlaté slavice z pražské Lucerny. V programu zazněly největší hity, ale i několik novinek z připravovaného alba "O Lásce", které bylo poprvé představeno a pokřtěno právě na tomto koncertě. Zpěvačku a její hosty doprovázela skupina Boom! Band Jiřího Dvořáka. (Česká televize)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když už včera dávali večer v TV hovno (já vím, proč se na ní raději moc nedívám) a zrovna se mi nechtělo čumět do PC, tož jsem jen tak lupal ovladačem a ono ejhle. Na placené ČT1 dávali čtyři roky starý narozeninový koncert Zagorky. No ty vole tak na to se musím alespoň chvilku podívat. Musím ale uznat, že ta ženská má furt něco do sebe (pěkný hlas, i když to byl zřejmě playback) a s překvapením jsem se dodíval až do konce, páč tam fakt nic jiného nebylo a ona zpívala přeci pro lidi. ()

Nugat 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si to pustila jen kvůli HZ a jejím sedmdesátinám - protože od svých dětských let jsem ji neposlouchala... z počátku koncert vypadal jako setkání starších kdysi dobrých hudebníků a výkony zas až tak dobré nebyly.... ale moc se mi líbilo, jak HZ dokázala lidi rozparádit, Karel Gott se svou úctou k posluchačům... ač to není můj šálek kávy - byl to opravdu dobrý koncert. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal, že když se řekne "galakoncert k oslavě 70. narozenin Hany Zagorové", tak že Zagorce budou zpívat hosté jako "darem". Ale odzpívat si sama koncert, to mi přijde takové trošku sebelíbivé. Kdyby koncert byl aspoň šmrncnutý nějakým představením, ale i na tom projevu Štefana Margity bylo znát, že Zagorčino "překvapení" je jenom hrané a všechno proběhlo pod přísnou režií. Jen škoda teda, že Gott ukázal, že jeho kariéra bude muset už opravdu skončit..! :( Ale klobouk dolů před ním, že zpíval naživo! :) ()

Reklama

Reklama