Reklama

Reklama

PopStory - Série 1 (2016) (série)


Obchod a finance (S01E04)

(epizoda)
  • Slovensko Obchod a financie
Dokumentární / Hudební
Česko, 2016, 56 min

Režie:

Jakub Skalický

Kamera:

Pavel Hlavatý

Hrají:

Iva Jonášová (vypravěč), Petr Rezek, Karel Krautgartner (a.z.), Josef Vobruba (a.z.), Helena Vondráčková, Marta Kubišová, Pavlína Filipovská, Milan Papírník, Darek Vostřel (a.z.) (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Prachy, jenom prachy nečekají / Jen po nich sáhneš / a už tě mají,“ pělo se kdysi opovržlivě v jedné písni Pražského výběru. Jenže v populární hudbě šlo o prachy vždycky – my tobě zábavu a radost, ty nám za to balík. I když v podmínkách plánované a státem řízené ekonomiky to nebylo zas tak jednoduché. (Česká televize)

Recenze (4)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michal David: "Zavolal mi Franta Janeček a pozval mě na konkurz, tak jsem přišel, no a jsme si spolu něco zahráli, zajamovali jsme nějaký blues..." Ha ha ha ... Petr Hannig: " Já jsem srdcař, já to všechno dělám srdcem..." Ha ha ha. "Oni pro mě byli jako moje děti!" No, tomu už se asi nedá ani smát. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V těch šedesátkách v divadle Rokoko už tehdy působil takový první manažer Darek Vostřel. I skupiny měly svoje manažery, jenže ti museli být tak nějak skrytí. A pak se objevovaly tzv. stáje, Janeček, Vágner, Hannig, Štaidl a následné oddělování jednotlivců. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama