Reklama

Reklama

I Called Him Morgan

  • USA I Called Him Morgan

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dokument, který se vrací k události, jež ovlivnila jazzový svět a o které nezainteresovaný člověk asi nebude nic vědět. Alespoň já jsem nevěděl. Ani po více jak čtyřiceti letech vzpomínky nevychladly a mluvčí představují tragický příběh o nadaném muži, kterému ale bylo vyměřeno jen 33 let. Je to blbé když spoušť stiskne milující manželka. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Heroinová fetka, i když nadaný trumpeťák 60's a 70's v New Yorku, ale bohužel ksindl, který se nepěkně zachoval ke své manželce, která ho nakonec ve vzteku picla, až z toho vykrvácel a šel pod kytky v 33-ti. Odkopl ji tím nejhnusnějším způsobem, a ještě ji ponižoval na veřejnosti. Myslím, že dostal, co mu patřilo. Chvílemi jsem u toho nudou klimbal a v jeden moment málem natvrdo usnul. Jediné, co mě u toho udrželo byly skvělé dobové záběry New Yorku a jeho tehdejší jazzové, clubové scény. 35% ()

Reklama

PEZ 

všechny recenze uživatele

Fajnový dokument o veľkom jazzovom talente, ktorého život bol tragický ukončený až priveľmi predčasne. Avšak chudák Lee Morgan si za to mohol trošku aj sám. Jazz nepočúvam a teda som o tomto jazzovom hudobníkovi doteraz nepočul, ale dokument pekne dokumentuje celý jeho život a aj ako hudobne ovplývnil celý hudobný žáner. Len je na môj vkus trošku rozvláčny. Fanúšikovia jazzu si ale určite možu pridať minimálne 1* k dobru. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama