Hudebně je to spíš nic než moc. Radši se zaměřím na vizuály. Ty jsou dechberoucí. Většinou vídám na internetu tento typ vyklíčování určitých elementů a přidání jich někam jinam jako produkci nevážnou, zábavnou - memetickou. Tady je krásně vidět, že se to dá využít i k něčemu jinému. Problémem je to, že nikdy se žádný z elementů nezdrží na obrazovce natolik dlouho, abych si mohl pořádně vychutnat absurdnost situace nebo dopady na reálný svět. Všechno je hrr, hrr a najednou "don't ever give up" a je konec písně.(19.12.2017)
Hudba Coldplay je na můj vkus až příliš unylá, ale tenhle klip se teda povedl náramně. Má hodně originální vizuální stránku, která doslova hýří invencí.(12.7.2017)
Najkrajší hudobný videoklip aký som kedy videl a musím povedať, že ho dlho nič neprekoná. Perfektne graficky spracovaný, tie nápady, ktoré sú v ňom zrealizované sú neskutočne dobré a príjemne sa na to pozerá, pokojne aj po desiaty raz. Tento klip snáď nikdy neomrzí a pesnička je rovnako dobrá. Škoda, že sa dá dať len 5 hviezdičiek.(16.3.2017)
Komentáře uživatelů k hudebnímu videoklipu (13)
MMR
Coldplay je úžasná skupina, má moc chytlavé písně. Navíc stvořili jeden z nejlepších hudebních videoklipů všech dob. Moc jim tleskám.(9.11.2016)
eLeR
Dokonalé.(11.12.2016)
Borrtex
Jeden z nejlepších a nejoriginálnějších hudebních klipů, který kdy vznikl.(24.8.2016)
zdepapepa
corpsy
Poklona a zaslúžené ocenenie za najlepšie vizuálne efekty na MTV VMA! Tu snáď ani nebolo o čom rozmýšľať.(22.1.2019)
ecceHOMMO
Neskutočne nápaditý videoklip s príjemnou hudbou.(2.1.2021)
Rejže
Nádherně vytvořený videoklip, pěkné trikové montáže, a k zamyšlení.... že svět je občas na hlavu - Up&Up(26.8.2016)
Trancetino
Jeden z najkrajších videoklipov aký som kedy videl.(26.4.2017)
lubospoti
ludva10
Hodnotím pouze klip a musím říct, že tak zajímavej, krásnej a skvěle natočenej jsem určitě ještě neviděl.(25.8.2016)
Renie42
Neskutečně fantastický klip. Co se týče hudby, skupina mě moc nezajímá. Moc povedené.(25.8.2016)
rasistik
Ex1T