Reklama

Reklama

Maxinožka

  • Francie Bigfoot Junior (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Náctiletý outsider Adam se vydává na dobrodružnou cestu, aby odhalil záhadu svého dávno ztraceného tatínka, jen aby zjistil, že to není nikdo jiný než legendární Lesní muž! (Vertical Entertainment)

Recenze (57)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby Celosvetovo $45,099,491▐ Na tú každoročnú záplavu animákov a hlavne neskutočne podobných dejových schém sa tento vlasatý úlet dá celkom príjemne zniesť. Nájde sa tu hneď niekoľko podarených nápaditých úsekov v rámci načrtnutej témy, ktoré pobavia, animačne na úrovni. /60%/ ()

juta 

všechny recenze uživatele

Normální a celkem vydařená pohádka o lesním muži. Na evropské poměry jde o zdařilý kousek a je vidět, že tu byla snaha vytvořit lepší animák a netvořit ho jen pro zisk. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednou z radostí byť filmovým fanúšikom je zážitok zo sledovania obskúrneho filmu, ktorý vás úplne prekvapí. Toto je typický film, ktorý určite bežný filmový divák vynechá, pretože nie je ochotný riskovať sporné vlastnosti. Pri sledovaní tohoto európsky-importovaného animovaného filmu The Son of Bigfoot som zažil celkom príjemné prekvapenie. Je spracovaný veľmi dobre a celkom ma to bavilo. Akčné sekvencie majú pekný spád a srsť/vlasy sú dobre spracované. Zázemie a lesná príroda sú tiež veľmi solídne na malý rozpočtový animovaný film. Odporúčam. (14.5.2022) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakane príjemný animák, zábavný, poučný a s veľa vtipnými scénkami. Čo je niekto schopný urobiť pre pekný účes :) Veľká spokojnosť. Nadpriemer. 75/100 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Pohodová jednohubka poskládaná z obvyklých žánrových ingrediencí, které dodává chuti sympatický hrdina, neokoukaná zápletka a občas vydařený vtípek. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro mě je absolutně k nepochopení, jak nějakou belgickou maxinožku z Francie může tolik žrát a tak často sledovat moje pětiletá dcera... Nicméně je to tak. Ovšem u fotra jde o průměrnou záležitost, kde i ten nejbojácnější a nejchlupatější lesní mužík, nemůže vybojovat mojí čtvrtou hvězdu. Každopádně už se děsím druhýho dílu, páč čekám opět přehnaně bohaté domácí projekce mé holčičky... 55% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hezká animace, semtam vtip, ovšem příběh tuctový. Úvod je prima, poté ale přichází běžná klišé. Náš prcek celý film nevydržel. Já jsem netrpěl, ale ani mě nic nenadchlo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No nic moc teda. Tenhle nudnej animák s minimem něčeho zajímavého si mě fakt nedostal. Opravdu jsem se celou dobu nudil. Dějově to je taky bída, klišovitějšího hlavního hrdinu už snad ani nenajdete - kluk outsider, bez přátel a šikanovaný (a tady ani ta šiakna nemá nějaký smysl, narozdíl od Příšerek z vesmíru, kde naopak pro tu šikanu hlavního hrdiny nějaký důvod fakt byl). Navíc i pak je tady Adam pořád strašně nesympatický, už jenom kvůli tomu, jak skvěle dokáže zhoršit tolik situací. Je až obdivuhodný, že to na konci nepodělal, ale tak zase, je to animák, špatný konec nikdo z nás nečeká. Zase se musí tomuhle filmu nechat, že jsem se párkrát zasmál, jenže na to všechno připadlo tolik trapných hlášek, že to ten film moc nezachraňuje. Animace nic moc. Dokonce mi i přijde, že ten příběh je obecně nezvládnutý, už jenom proto, že se hodinu filmu nic moc neděje a pak až teprve přijde akce a ta trvá zase zbytečně dlouho a je z toho všeho znát, že tam by bylo leccos k úpravě, aby to vypadlo líp. No, čekal jsem víc, a dostal hodně málo, takže dávám 2* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ta1 hvězda je za animaci a za zhruba jeden vtip z 30 co byl vtipný. Jinak je to animák o jednom trapáckém děcku s inteligencí placatého kamene a jeho fotrovi co je yetti. Do toho přidejme nějaké zvířata hyperaktivní veverku, která se snaží kopírovat tu z animáku Za Plotem mývala co se tváří jako největší vůdce podobně jako ten z Velké Oříškové Loupeže datla ten jediný je originální a medvěda, který se snaží kopírovat Booga z Lovecké Sezóny. Kdyby mě bylo pět let možná bych dal i více, ale je mě více. P.s. pro uživatele Tristix jedná se o Belgicko/Francouzský animák na imdb píšou i Holandský takže z Usa to nemá opravdu nic společného ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Je tam všechno, co tam musí být: zběsilé honičky, zvířátka, hloupý záporák, vytrhnutí ze spárů smrti... Zápletka je celkem neokoukaná, má to spád, hodí se na to podívat. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Vyloženě průměrný animák, který sice ničím neurazí, ale rozhodně ani nic nového nepřináší. První polovina filmu sice převyšuje zábavou tu druhou, ale i tak stačí film vidět jednou a s klidem zapomenout. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle animák je docela úlet, a to jak hlavní myšlenkou (otec a syn versus "kosmetická" korporace), tak i dějem ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Průměrný animák s vcelku pohlednou grafikou, který dobře posloužil na zabití času. Děj je zde vcelku jedineční, ač jeho průběh je předvídatelný. Každopádně slušné a na 2z5 to jednoduše je. ()

Reklama

Reklama