Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Eep, Grug, Dung, Ugga, Sandy a Nyany jsou zpět. Sleduj je, jak potkávají nové přátele, překonávají nové stvůry a poprvé se setkávají s věcmi, které svět dosud neviděl - jako je škola, přespání u kamarádů, škytavka nebo volby. (TV Minimax)

Recenze (2)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

V podstate ide o veľmi lacné a viac menej nepodarené pokračovanie animovaného filmu od Dreamworks, The Croods. Animácia je katastrofálne katastrofálna, ako keby išlo o satirické zachytenie, obsahovo to tiež. No minimax nie známy tým, že deti kŕmi kvalitnými rozprávkami, a toto je práve tá z tých normálnejších, tak tú jednu hviezdu obetujem aby sa nepovedalo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je katastrofálne slabým odvarom celovečerného snímku o Croodsových, ktorý som hĺtal každou minútou a perfektne som sa bavil. Nevidel som síce komplet všetky epizódy tohto seriálu, ale s určitosťou môžem povedať, že je to ozaj chabý a podpriemerný pokus o žmýkanie úspešnej rodinky s dosť slabým námetom a dejovými linkami bez nápadu a šťavy. O animáciách radšej ani nehovorím, tu ide ozaj len o nízkonákladovú záležitosť od DreamWorks a podľa mňa si urobili trošku hanbu. 35 % ()

Reklama

Reklama