Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (258)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Hráči se smrtí mě dá se říct do nějaké míry zklamali, ale když jsem si zvykl na formát filmu ve kterém se začal ubírat jsem si na něj tak nějak zvykl a není to nic tak špatného, ale nicméně to v sobě skýtá skrytý potenciál. Ale kdybych měl říct co mě opravdu štvalo tak to byly lokace. Byly opravdu nezajímavé a snižovaly atmosféru na které by měl film tohoto typu fungovat. ( 28.1.18/MAC ) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Bal jsem se, co z toho bude, prvni film mam docela rad a jako malyho me to docela dokazalo vydesit a i kdyz je tenhle remake naprosto zbytecnej, me to zase bavilo. Dej nikde zbytecne nevazne, herci jsou docela sympataci, triky sice slabsi, ale nic hroznyho a atmosfera solidni, par lekacek je taky fajn, sice nejsou moc napadity, ale fungujou, trochu to pripomina Nezvratny osud. Takze zadnej zazrak, ale bavil jsem se dobre a cameo Kiefera potesi. Slabsi 4*. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nepamätám si prvotinu, a tak už odstupom času neviem zrovnávať. Keďže som však originálu udelil štyri “puntiky”, asi som musel byť viac než spokojný. Každopádne, má to aj výhody! A to hlavne tú, že nemusím trpieť predsudkami, a takpovediac hodnotiť “nanovo”, akoby som sa so samotným námetom stretol po prvý krát. No a rezultát?? Úvod ako z komédie, akoby bolo nahováranie kolegu v podobe zabitia samého seba, odpoveďou na jednu z otázok v Mr. Beanovi. Bez vážnosti to skratka nemalo grády, a mňa v prvom momente napadlo, na akýže film som to vlastne siahol. Chvála bohu, následne si to ide akousi (za vlasy pritiahnutou) vlastnou cestou “duchariny”, ktorá vyslovene nie je žiadnou katastrofou, a tak tá tretia hviezda, bude zrejme zaslúženou satisfakciou. Dalo sa nato pozerať, bolo to celkom zaujímavé a nápadité, pričom strach by mali dostať prevažne sestričky a lekári na “áre”. Škoda, že sa človek nedočkal viac hororových pasáži, vďaka čomu by to malo väčšie grády. Takto len priemer ... a aj to zrejme slabší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Hráči se smrtí“ z roku 2017 prostě neměl nárok na to, aby uspěl. Hororová atmosféra je zde jen chvílemi, spíše je to opravdu jen agitace. Navíc je to remake povedeného kousku, což ho v mých očích automaticky shazuje. Tohle se ale opravdu nepovedlo a nemělo smysl předělávku točit. Navíc je zde Ellen Page, která mi film od filmu přijde otravnější a otravnější. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov kultového a vydareného Schumacherovho originálu rana pod pás. Na druhú stranu porovnávanie dejových línií po 27 rokoch nám, fanúšikom, môže spôsobovať vlastne jediné potešenie zo sledovania niečoho, čo je určené dnešnému teen a o niečo málo staršiemu publiku. Oplev a štúdio mohlo zabodovať vypiplaným vizuálom, lenže sa im vôbec nechcelo. Radšej prešli na otrepané súčasné hororové klišé scény s nejakými nie príliš funkčnými ľakačkami. Ale neodvážim sa predpovedať, ako sa film bude páčiť originálom nedotknutému divákovi, pretože mám dojem, že tvorcovia rátali s tým, že ich dielo má osloviť práve tých, ktorí možno ani o nejakom relatívne zabudnutom filme z doby kamennej (rozumej bez mobilov) netušia. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Po resuscitaci Sophie (Kiers Clemons) ji Ray (Diego Luna) nese, aby urychlil útěk před úklidovou četou. V jedné scéně je Sophiina hlava na levém rameni Raye, ve druhé scéně je na pravém rameni. (BMW12)
  • Když se Sophie (Kiers Clemons) podaří oživit a blíží se úklidová četa, tak je bosá. A to i ve chvíli, když ji Ray (Diego Luna) vynáší z místnosti. Když se však o pár vteřin později objeví v garáži, tak ji Ray pořád nese, ale Sophie už má na nohou boty. (BMW12)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama