Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dospívající traumatizovaná Leila, tajemná Ann a citlivá Frenja se setkávají na společném pokoji psychiatrického sanatoria. V odloučení od okolního světa se mezi nimi začne rozvíjet přátelské i erotické pouto, které každé z nich pomáhá znovu důvěřovat, milovat a být sama sebou. (Febiofest)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

pushover 

všechny recenze uživatele

Další z řady zbytečných filmů. Myslím, že ta hrstka lesbických párů odcházela ze sálu stejně zklamaná jako já. ()

Polik_ 

všechny recenze uživatele

Když si někdo bude stěžovat, že všechny filmy které v poslední době viděl, byly to vlastně jen to samé v jiném kabátě, tohle bude první záležitost, kam ho pošlu. Krippendorf vyšlapává cestu pro dramata s minimem jakýkoliv dialogů a verbálního projevu celkově. Je vidět, že v Německu se na rozdíl od tuzemské scény, nebojí zabrousit do nových končin, a ačkoliv ne vždycky se experiment povede, někam tamní kinematografii posouvají. Tohle není film pro mě, ale vůbec bych se v budoucnu nedivil posunu do červeného hodnocení. ()

Reklama

Sardinka5 

všechny recenze uživatele

Vizuální symfonie, která nemá potřebu věci zbytečně vysvětlovat slovy. Dialogů je ve filmu poskromnu, stejně jako se nám často nedostává vysvětlení, které v dané chvíli očekáváme. Hned ze začátku je to způsob, jak se Leila dostala do nemocnice, ale už ve chvíli, kdy se noří do barevných balónku na dětském hřišti, stejně jako se noří do svých představ, nám dochází, že žádná konvenční vysvetleni nedostaneme, protože tenhle film zkrátka funguje trochu jinak. Stejně tak příběh Ann přichází až ve chvíli, kdy už ho nečekáme a jsme smíření s tím, že pro nás zůstane záhadná. Skoro jsem dala pět hvězdiček, tenhle film posunul me vnímání možností dialogů ve filmech a toho, co je skutečně nutné explicitně vyslovit a co už je jen zbytečně popisující. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama