Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat na venkově (2009) (série)


Kaktus (S05E02)

(epizoda)
  • Polsko Kaktus (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2009, 8 min

Režie:

Marek Beneš

VOD (1)

Obsahy(1)

Mat koupí obrovský kaktus a přinese jej domů. Dostat rostlinu dovnitř ale není vůbec jednoduché, protože kaktus je opravdu veliký a navíc má všude trny. Co bláznivého naše dva koumáky napadne tentokrát? Jak kaktus dostanou domů? (Zlín Film Festival)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě to bude tím, že už mi není deset, kdy jsem tuhle dvojku bral jako nešikovné kutily. Vesměs volili nejbezradnější řešení, které ovšem díky nezlomné vůli zabralo. Dnes si pohledem na nové/novější díly (které mi už nejsou nijak sympatické) myslím, že jsou to dva otravní idioti. Co je ale horší, že chybí humor. A nápad. Nebo nadšení. Prostě tihle dva sahají po ještě víc nesmyslnějších věcech než dřív. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat si přivezou na chalupu velikánský kaktus a v té chvíli nastává ona otázka - jak ho dostat dovnitř? Samozřejmě nastane mela, sem tam nějaký osten skončí na Patovi či Matovi, ale dílo se nakonec vzájemnou pomocí a "mistrovským" vynálezem podaří. Díl z venkova opět potvrdil, že i když je tu skvělý nápad, autoři z něj nedokáži vytěžit scény, kde se bude i dospělý za břicho popadat, ale spíše vyčarují na obličeji mírně sarkastický úsměv. Dobré, ale to je vzhledem k historii Pata a Mata málo. ()

Reklama

Reklama