Reklama

Reklama

From a House on Willow Street

  • Austrálie From a House on Willow Street (více)
Trailer 1
Jihoafrická republika, 2016, 90 min

Obsahy(1)

Partia kriminálnikov na čele s Hazel (Sharni Vinson) sa rozhodne uniesť dcéru bohatého obchodníka s diamantmi, Katherine (Carlyn Burchell). Spočiatku ide všetko správnou cestou. Avšak čím viac času s obeťou trávia, tým viac im je jasné, že situácia nie je ideálna. Vo vnútri Katherine sa totiž skrýva niečo temné a únoscov namiesto rozprávkového bohatstva čakajú najhoršie chvíle ich života. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takhle vypadá film režiséra, který se strašně, opravdu strašně moc snaží, ale bohužel mu nebyl nadělen filmařský talent. A bohužel ani nadstandardní intelekt či kreativita, aby mohlo být jeho dílo zajímavé něčím jiným. Pokud to v prvé polovině ještě jakž takž drží naděje pár atmosférickými scénami, v druhé půlce už mi bylo všechno jedno. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Celkom lákavý trailer a podivné prestrelené hodnotenie (7.7 na imdb) očividne spôsobilo prehnané očakávania u niektorých divákov, čo hororu viac uškodilo ako pomohlo. Mne bolo napríklad od začiatku jasné, že z režiséra nový Alvarez tak skoro nebude, nakoľko poznám jeho doterajšie horory, ale musím uznať, že sa celkom snaží a dokonca v rámci svojich obmedzených finančných možností zlepšuje. Pre mňa priemerné démonické béčko o posadnutosti a následných úmrtiach, ktoré síce neprekvapí scenárom, ale zaujme aspoň solídnym gore či peknými maskami. A aj keď niektoré scény skôr úsmevné, nepodarené (digitálny oheň na konci) či okopírované z iných filmov, stále je to jeden z tých lepších tohtoročných kúskov. Radšej čakať menej a nehľadať niečo, čo sa ani nájsť nedá - - - - - Áno, čítate dobre, je to komentár profesora "Hasumina" (ricci.s), s ktorým do posledného písmenka súhlasím. Čo si priznajme na rovinu, zas tak často nebýva ... - 60% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Opakuje se hodně častý model leckterých horrorových béček - slibný rozjezd s typově výraznými a osobitými herci, pohledným vizuálnem a atraktivní zápletkou, zatímco v druhé polovině zavládne herecká mizérie a scénáristická bezradnost a nenápaditost, to vše jen chabě maskováno levnými digitálními triky, z čehož vyplyne divácká znuděnost až otrávenost a nakonec zbydou jen matné nostalgické vzpomínky na počáteční zvědavost a přitažlivou noirovou atmosféru. Tedy já osobně dávám přednost opačnému postupu - nenápadný rozjezd a gradující finále. Slabé tři. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Horor z Jihoafrické republiky ? Nedopadl vůbec špatně. Podle mě, byl rozpočet celkem vysoký, protože efekty a masky působily dost dobře, žádný amatérismus (až na to finále alá hořící maminka zachraňuje). Na to, že moc nemusím a nevyhledávám Horory, kde je někdo posednutý démonem, tak tady jsem si to celkem užíval. Posednutá postava vypadala fakt strašidelně, prostředí té továrny či co to bylo, taky dost temný, hrůzu nahánějící. Škoda toho závěru, kdy jsem čekal konečně nějaké pořádné Gore, které nepřišlo a dojde i na pár zbytečných scén, které už byly navíc a některé postrádaly logiku, ale jinak dobrý, ideální volba si tohle pustit v noci. (156. hodnocení) P.S. Sharni Vinson (You're Next) tu moc hezká není a ani bych nepoznal, že je to ona :o) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom lákavý trailer a podivné prestrelené hodnotenie (7.7 na imdb) očividne spôsobilo prehnané očakávania u niektorých divákov, čo hororu viac uškodilo ako pomohlo. Mne bolo napríklad od začiatku jasné, že z režiséra nový Alvarez tak skoro nebude, nakoľko poznám jeho doterajšie horory, ale musím uznať, že sa celkom snaží a dokonca v rámci svojich obmedzených finančných možností zlepšuje. Pre mňa priemerné démonické béčko o posadnutosti a následných úmrtiach, ktoré síce neprekvapí scenárom, ale zaujme aspoň solídnym gore či peknými maskami. A aj sú keď niektoré scény skôr úsmevné, nepodarené (digitálny oheň na konci) či okopírované z iných filmov, stále je to jeden z tých lepších tohtoročných kúskov. Radšej čakať menej a nehľadať niečo, čo sa ani nájsť nedá. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • From a House on Willow Street měl premiéru na filmovém festivalu v Londýně (FrightFest) dne 26. srpna 2016. (Kudly4)
  • Natáčanie trvalo štyri týždne a každý deň začínalo od piatej hodiny večernej do piatej hodiny rannej. (Marceloo)

Reklama

Reklama