Reklama

Reklama

Dr. Peter Newmans (Johnny Simmons) má 27 rokov a pracuje ako sexuológ. Napísal knihu, v ktorej dokazuje, že sex v živote človeka nie je nevyhnutnosťou. Žije nudným samotárskym životom a jeho jedinou radosťou je krásna susedka Michelle (Brittany Snowová), do ktorej je už dlhší čas tajne zamilovaný. Keď sa Michelle rozíde so svojím priateľom, Peter využije svoju chvíľu a snaží sa ju utešiť. Rozcitlivená Michelle ho pobozká, no Peter sa ihneď z nekomfortnej situácie vyvlečie. Priatelia sa ho snažia povzbudiť a pozvú ho na víkend preč. Peterovi sa však stane nepríjemná nehoda a skončí v nemocnici, kde mu odhalia nádor na hypofýze. Doktori sú presvedčení, že kvôli malému nádoru sa mu zastavil vývin pred pubertou, čo by vysvetľovalo jeho zvláštne sexuálne správanie sa. Po operácii mozgu sa Peter presťahuje ku svojim rodičom, kde sa oneskorene spustí jeho zastavená puberta a prinesie mu všetky tie  nepríjemné a trápne situácie, ktoré tínedžeri prežívajú počas svojho dospievania. Ako to však dopadne, keď sa tridsaťročný muž začne správať ako pätnásťročný pubertiak? (TV JOJ)

(více)

Recenze (5)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet ale príšerné spracovanie. Nie preto, že by to nemalo svoje momenty. Minimálne Kumail Nanjiani je perfektný. Ale je to príliš lightové a a neprináša to nič originálne. Hrdinovia celkom sympatický, ale od komédie podobného rázu čakám viacej smiechu, alebo viacej invenčnosti. Toto sa medzi ostatnými komédiami stratí veľmi rýchlo a o chvíľu to bude film ktorý ani neexistoval. Škoda toho J.K. Simmonsa. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nápad vůbec není špatný - mladík má nezhoubný nádor na mozku, který mu celý život, až do jeho třiceti, bránil v tom, aby si prošel pubertou. Nádor je odstraněn a jeho vývoj se vrátí do puberty na nějakou dobu. Jenže v tu chvíli se film mění vlastně jen v obyčejnou romantickou komedii, která nic pořádného nenabídne. ()

Marqta odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, námět byl zajímavý a troufám si říct originální, ale to co s tím bylo provedeno, eeeeeh. Je to laciné, předvídatelné a od začátku je jasné jak to dopadne. Rozhovory jsou na pěst a ještě se to tváří filozoficky a hlubokomyslně. Škoda, že to bylo pojaté jako levná romantická komedie, kdyby bylo víc pozornosti věnováno hlavní postavě a třeba i jeho rodičům, kdyby se ty postavy trochu rozvedly a nebyly charakterizované jen jednou/dvěma vlastnostmi každá, mohlo by to být povedené myslím. Říkala jsem si, jestli dát za ten nápad jednu hvězdu, ale vzhledem k poslední třetině a šnečímu tempu, které to celé nabralo a tomu, že už jsem se těšila až to celé skončí.... ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Tak koly Brittany jednu hviezdu. Zamotavali sa v deji, stracali dynamiku, nudili prestojmi a mudrovanim a zamyslanim sa hlavneho hrdinu. toto odporucte si pozriet niekomu koho nemate radi - byvalej, rodicom manzelky ci ucitelom a mate dobry pocit za zabili 90 min casu tym ze pozerali somarinu ()

Reklama

Reklama