Reklama

Reklama

The Neighbor

  • Velká Británie The Neighbour
Trailer

Obsahy(1)

John (Josh Stewart) a Rosie (Alex Essoe) žijí společně na maloměstě v odlehlém domku, z jehož garáže zajišťují logistickou podporu pro obchod s nelegálními drogami. Ještě jedna zakázka a budou mít dostatek prostředků na nový život. Jenže věci se zkomplikují, když Rosie spatří na sousedově pozemku zakrváceného muže. John přijíždí domů a zjišťuje, že Rosie je pryč. Jeho pátrání ho přivede až do sklepa sousedova domu, ve kterém se zděšením odhalí sousedovu pravou tvář. (Psychor)

(více)

Recenze (73)

M1k9 

všechny recenze uživatele

Proč ne. Scénář mi skvěle zapadl do rámce toho, co jsem očekával a co jsem chtěl vidět. Očekávání vychází spíše z průměru snímků s podobným námětem. Tato verze se mi zamlouvá. Divák může mít dobrý pocit z toho, že se zápletka nějakým způsobem dotáhne do konce a nemusí domýšlet coby kdyby. Stejně tak film nevyvíjí extrémní tlak na napětí/brutalitu. Absentuje hororová složka. Celkově, nic zvláštního k zapamatování. 5/10 ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

:( Od filmu jsem očekával... hodně. Chtěl jsem, aby to byl další Collector. Ale nebyl. Byl to spíše jen takový thriller. Ne špatný... Ale rozhodně nejslabší film od Marcuse. Dávali tam napínavou hudbu v pasážích, kdy to nebylo vůbec napínavé... Kdyby pozměnili průměrný scénář. Ne pozměnili, roztrhali a napsali jiný... Škoda. Očekávejte od toho film na 3 hvězdičky. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi myslel že stačí mať podobnú zápletku ako v Collectorovi, toho istého herca a bude to úspech.Povedal by som, že to je taký slabší odvar.Krvavé scény naozaj minimum, tak povediac viac vecí uvidíte v každom akčnom filme.Tým pádom po hororovej stránke naozaj 0 bodov.Ale ako thriller ma to riadne bavilo a Joshovi tieto úlohy mimoriadne sedia.U mňa lepší priemer. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Okoukané a předvídatelné, ale i přesto si to drží svojí kvalitu a napětí, které podporuje skvělá Clouserova hudba. Jinak je to spíš takový Collector 2.0. Hodnocení: 65%. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

John obchoduje s drogami aby měl víc peněz, se svojí přítelkyní totiž plánují odjet daleko pryč. Všechno už se blíží ke konci jenže Rossie, Johnova přítelkyně uvidí na sousedově zahradě kluka který je od krve. John se vrací domu a Rossie zmizela, tím se všechno zkomplikuje. - Až na tu necelou hodinu co se nic nedělo tak to bylo super. Modře podsvícený sklep se mi líbil, jo to je moje.. No a jak zde píšou ostatní spíš thriller než horror.. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Josh Stewart je mi samozrejme znamy ako herec z hororov a rezisera Marcusa Dunstana mam rad,jeho filmy maju gule ako sa povie a i tento sa vydaril,napinavy a mrazivy thriller s dobrou atmosferou i hercami,som spokojny...:-) ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina John v umaštěné kšiltovce má odpor k práci, tak kšeftuje s drogama pro svého strejdu, zavilého kuřáka pokřiveného charakteru s kyslíkovou bombou. K tomu má John navíc ještě úchylného souseda a jak už to u drogových dealerů bývá, také polovychrtlou šťabajznu nevalného vzhledu. Ale jelikož náš John v umaštěné kšiltovce disponuje - ad absurdum - ještě zcela nepokřiveným charakterem, navíc svou umaštěnou kšiltovku v půlce filmu v jedné vypjaté chvíli ztratí, dá se mu celkem fandit. Nebudu prozrazovat pointu, neboť zde ani žádná není, ale o to svižněji odsejpá akce. Celková spokojenost a film jsem si pustil dokonce dvakrát, neboť poprvé jsem si zapomněl dát do zásuvky notebook a v půlce mi došla baterka. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemný thriller s hororovým nádychom, ktorý sa dá prirovnať k Disturbii. Nájdu sa tu rôzne nelogické scénky, pri ktorých som sa chytal za hlavu, ale film nie je príliš dlhý, takže som sa nemal čas stihnúť nudiť. Herecké obsadenie mi celkom sadlo a rozuzlenie v strede filmu ma príjemne prekvapilo. ()

Winchester 

všechny recenze uživatele

Neighbor je pomerne zručne nakrútený, má charizmatického hlavného hrdinu... A to je tak všetko. Príbeh je len neoriginálny konštrukt, ktorý pri očividnej snahe o čo najväčšiu ,,coolovosť" zabúda na ,,maličkosti" akými sú zaujimavé postavy, atmosféra, či uveriteľnosť. Od Dunstana som po Collector / Collection čakal viac. ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Nebolo to vôbec zlé, kľudne to mohlo byť aj za 5*. To by však film nesmel disponovať v závere spomalenými, prestrihovými scénami a až príliš obrovským spádom. Ako typická popcornovka na poobedie splnila účel. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

nic moc horrorového tu není i když je to krapínek ale opravdu jen krapínek v duchu Wrong Turn kde jsou "oběti" ve špatný čas na špatném místě a "bojují" zuby nehty o holý život včetně pastí a dalších blbin... nicméně velké + je určitě délka snímku kde skutečně nemáte moc času nadtim přemýšlet takže je to poměrně příjemné ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak určitě to nejni horror..ale takovej thrillerek.. :) v pohodě koukatelnej.. když jsou u toho souseda .. tak to docela jede.. líbí se mi ten song jak hraje když ho ta holka dobiji kamerou..dobrá scénka :) celkově ta dívčina je frajerka.. :) též hudební podklad je povedenej po celou dobu. 60% ()

Knor 

všechny recenze uživatele

S hororem to moc společnýho nemá, ale thriller je to velmi slušnej. Má to napětí a hlavně nejsou tu žádný zdlouhavý nudný pasáže. Takže já jsem docela spokojen, určitě to stojí za podívaní. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Tisici slasher bez spatky noveho napadu, jinak mam slashery velmi rad, tenhle nevycniva v nicem, tuctovka, za ty 2 hvezdy by mi mel libat nohy. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Sklamanie od Dunstan-a. Cakal som viac, no po Collector a Collection nastavil latku vysoko, no v tomto snimku sa k nej ani nedostal. S horrom to nema nic spolocne, ako pise LIVINGDEAD. Beriem to ako thriller, ktory bavil a to len vdaka kratkej stopazi, byt to opakom, nevysplhalo by sa to na priemer... ()

Reklama

Reklama